Bugün başlamaya karar vermiştim. Ama regl oldum ve tatlı krizim tuttu. O yüzden başlayamadım. İnşallah yarın başlayacağım desteklerinizi bekliyorum.
dukancılar size bir soru daha
bu kekler pudingler vs. adı güzel olan bu yiyecekleri seyir evresinde mi yoksa güçlendirme evresinde mi yiyorsunuz?
bir de bu puding marketler de satılan light puding mi?
bu kekler pudingler vs. adı güzel olan bu yiyecekleri seyir evresinde mi yoksa güçlendirme evresinde mi yiyorsunuz?
ay bayramdan sonra buluşalım deniliyodu ya
herkesin beynini yıkayıp buluşma fikrini yerleştirmek istiyorum
seninle buluştuk ya ne güzel oldu
allah canını almasın 67,90 yazmışsın ölüyodum böyle belerttim gözlerimi baktım NEÖY diye
ben de gördüm 57,90
yine böyle belerdim
oruçtan sonra acaba normal beslenme düzenine geçince bu kilolar geri gelir mi ki?
Gerçi beni uzun zamandır görmeyen bir arkidişim, abim gördü bi deri bi kemik kalmışsın dedi.
Sporu ihmal ettim, seyirdi, ramazandı derken.
Yani demem o ki güçlendirmede kilo gidiyo bayanlar hele ki ramazandaysanız
sanki her ay ramazan
bu arada tarifler sayfasna nurcik bir krema tarifi eklemiş o kremayla var ya neler yapılır kızlar!!!
Saksmavisinin tiramisusunu bi de o kremayla mı denesek?
Ayol pasta olur ondan!!!
Yasommm bi baksana sen de
ayrıca sizsiz gün geçmyor dukan güzelleri!
ben de bu çerçevede karatayı tavsiye ettim çünkü arkadaşımızın kilosu gerçekten ideal bir kilo. Sadece doğru beslenme ve abur cuburu kesmekle kilo alımını durduracaktır. Hem arkadaşların da dediği gibi dukan diyeti öyle sürekli uygulanacak bir program değil. Olması gereken kiloya indikten sonra hepimiz haftada, on günde bir saf protein ile karatay tarzı bir beslenme ile ömür boyu sağlıklı kilomuzu sürdüreceğiz .İnanıyorum ki bu forumdaki tüm arkadaşlarımız bir gün karatay planıyla güzel zeytinyağlılar ve kuruyemişlerle ülkemizin tüm güzelliklerinden tadarak ve hayatı zindan etmeden yaşıyor olacak
protein icerenleri her evrede yiyebiliriz.icine sebze girenler seyir ve guclendirmede yenilebilir canim. ama tatlandirici kullanmak kimileride aclik hissi yaratmis...o yuzden regl donemlerinde tercih etmek daha uygun gibi
eheheh yanlış yazmışım uykum geldi rakamlar karıştı
verdiğin kilolar gelmez kuşş niye gelsin güçlendirmedesin sen bi nevi diyetin hala devam ediyor ramazan olmasa da yine protein sebze yiyceksin artı gelmiş bi porsiyon meyve ne kilosu yapıcak ki, kaldı ki sen en sağlıklı beslenenlerden birisin aramızda katkı maddesini en az alan
bu arada krema olayını okudum ben pek peynirli tatları sevemedim ama, tatlı lor pek peynir gibi olmuyor sade şekerle bile yiyebilirim ben onu, kullanılabilir yani krema gibi, ya ben yarın senin peynirden yapmak istiyorum bugün yapcaktım da sen yoktun diye soramadım yarına kaldı artık
Evet Takunyam bencede çok güzel harmanlanacak ve sistemi güzel oturtacağımızı düşünüyorum ve o söylediğin zeytinyağlıları özlemle bekliyorum, karatay diyetinin bana en zor gibi gelen kısmı günde sadece 3 öğün vermesiydi benim gibi sürekli bir şeyler atıştırma merakında olan biri için çok zor bir süreç ama akşam sekizden sonra hiç bir şey yememe konusuna yeni yeni dikkat etmeye başladım, birde ömür boyu tadlandırıcı dahi de olsa günde bir meyve vermesi orda da aslında şekerin zararlarını çok güzel açıklıyor bilimsel olarak ta ama oda beni, çok zorlardı açıkcası başlarda onun için başlangıçta dukanla başlamak ve bitiminde dukan koruma ve karatay diyetini yapabildiğimiz ölcüde uygulamak güzel olurdu ama gene de tatlı kısmı beni hepsinde zorlardı açıkcası ama kendimizi şeker konusunda bilinçlendirdikce belki şekeri ve tadlandırıcıyı gittikce azaltmak söz konusu olacaktır herhalde
Ben her gün tatlandırıcılı keklerden yiyorum. Sık sık da tatlandırıcılı süt ve diyet içeceklerden tüketiyorum. Acıkma ile ilgili hiç bir problemim yok. Yeni başlayan arkadaşlar, kendiniz tecrübe etmeden hiç bir şeyden mahrum kalmayın bence. Diyetinizi mümkün olduğu kadar çeşitlendirmeye çalışın ki çabuk sıkılmayasınız.
Evet Takunyam bencede çok güzel harmanlanacak ve sistemi güzel oturtacağımızı düşünüyorum ve o söylediğin zeytinyağlıları özlemle bekliyorum, karatay diyetinin bana en zor gibi gelen kısmı günde sadece 3 öğün vermesiydi benim gibi sürekli bir şeyler atıştırma merakında olan biri için çok zor bir süreç ama akşam sekizden sonra hiç bir şey yememe konusuna yeni yeni dikkat etmeye başladım, birde ömür boyu tadlandırıcı dahi de olsa günde bir meyve vermesi orda da aslında şekerin zararlarını çok güzel açıklıyor bilimsel olarak ta ama oda beni, çok zorlardı açıkcası başlarda onun için başlangıçta dukanla başlamak ve bitiminde dukan koruma ve karatay diyetini yapabildiğimiz ölcüde uygulamak güzel olurdu ama gene de tatlı kısmı beni hepsinde zorlardı açıkcası ama kendimizi şeker konusunda bilinçlendirdikce belki şekeri ve tadlandırıcıyı gittikce azaltmak söz konusu olacaktır herhalde
hangisi canımın içi?
söyle sana özelden atarım tarifi, sayfada yaynlamadığım bir şeyse onu yayınlarım hem
ay çok güzel iltifatlar yazmışsın hihi valla bunlar benim için çok güzel iltifatlar ehehe teşkür idirim canım :)))
karatayın dediği 3 öğün bir yerden sonra rahatsız etmiyor.
nefsiniz terbiye mi oluyo diyeyim ehehehe yeterli oluyo 3 öğün
ayrıca ben 6da bitiriyorum akşam yemeği olayını
ne sekizi
hocam doğru söylemiş, bünyeye göre değişiyo yani bana olan başkasına olacak değil ki
ben de böyle bi tepki verdiğin öğrenmeden önce vücudumun, misler gibi yedim tatlandırıcıyı yoğurdumla, sütümle. :))))
hatta sahura 57.9un şerefine bi dukutellalı dukan waflle ı yapıcam
Bi leslie mi yapsam galeyanlardayımmmm
ay peyniiiirrr tamam canım tamam ancak yarın olabilir zaten o birazcık vakit alıyo hihihi hadi uyu sen uykuşun gelmiiişşş :)))
peynir yapımından konuşmuştuk ya ama şimdi googleda baktım evde lor yapımı deyince çıktı sanırım seninki gibi bu biraz sirke istersen tuz vs gibi bir tarif yarın yapıcam yarım litre sütle
selam kızlar sürekli takipteyim ama yazasım pek gelmiyor bunalımlardayım da bu aralar ama diyete devam kilolar gram gram gidiyor bazen hiç gitmiyor ama acayip bir incelme var
3.5 kilo 5-6 kilo gibi görünüyor sebebi nedir bilen var mı??kas mı yapıyorum yoksa
selam kızlar sürekli takipteyim ama yazasım pek gelmiyor bunalımlardayım da bu aralar ama diyete devam kilolar gram gram gidiyor bazen hiç gitmiyor ama acayip bir incelme var
3.5 kilo 5-6 kilo gibi görünüyor sebebi nedir bilen var mı??kas mı yapıyorum yoksa
arkadaşlar peki sarkma yaşıyor musunuz kilo verdikçe?? bunun için uyguladığınız neler var??
pilates yapmak istiyorum ben seyire geçince. ayrıca kullandığınız krem vs. varmı???
burada herkes dukan diyeti mi uyguluyor? uygulayanlarda işe yaradı mı?
yağmuuurrr!!! canım benim ben de seni seviyorummm
aay bir an önce bayram gelse de buluşsak
hihi vuvuuu
canım ben de yolandanın aspartam konusunda yazdıklarından muzdaribim
beni de acıktırıyo mesela tatlandırıcılı tarifler ve yedikçe yiyesim geliyo, aynı tatlıyla yaşayan insanlar gibi ardı arkası kesilmiyo
bazen de hiç canım istemiyo proteine abandıysam o gün mesela
ama sabah kahvaltısında aspartam kullandım mı işim bitti gün boyu durmuyo boğazım
bünyelere etkisi farklı oluyo işte her maddenin :)))
ayyy berriiiinnn canım valla seni şöyle zayıflıyorum mutluyum yazarken gördüm ya daha ne isterim :)))
güçlendirmede patır patır kilo vericeksin gör bak
ben de nurcikin dondurma tarifini yapıp 1 kilo dondurmayı yemiştim
hemen arkasından olmasa da yakın tarihte +1100 görmüştüm
gider onlar gider endişeye mahal vermeyeliiimmmm
diyet için çok heyecanlıysanız başlayabilirsiniz ama tartıda büyük bir kilo kaybı beklemeden.
Çünkü regl döneminde büyük bir kilo kaybı olmaz, bunu dukan da söylüyo ve hepimizin tecrübeleriyle sabit
sabırlıysanız başlayın derim, ramazanda dukan iyi gidiyo bence. Ben hiç zorlanmıyorum.
BENİM DEEEE!!!,
Sivilcelerim azaldı bayanlar!!! Bu diyete başladım başlayalı daha pürüzsüz bi cilde sahibim!
Yasemin onaylasın isterseniz ehehehe
ay canlarım yaa nasıl seviyorum siziiii
tam yazıyodum evet bomba gibi mesajlarla geliyodum ki net gitti yine
sinirden ben de kendimi mutfağa verdim 5 çeşit yemek yaptım babamlara 2 çeşit hamurişi, 3 çeşit ana yemek olmak üzere
bu diyet beni böyle yaptı kendim yemiyorum ya millete pişirip yediriyorum
nasıl bir bencillik örneği ama yareppim püüü
ay süpersonikmiş!
hoşgeldin nurcikiiimm valla ne zaman dondurmayı yapsam anıyorum seni hatta şimdi geldim oturdum bilgisayarın başına, dolaptaki light kremşantiyi gördükçe aklıma geliyosun anıyorum seni :))
kilo kaybı için tebrikleerrr
güçlendirmeye yeni geçmiş biri olarak bu tavsiye için teşkürlerimi sunmayı bir borç bilirim efeemm
valla ben de çok ilgin. buldum hikayenizi. Yaşınızı bilmiyorum ama 20.2 süper bir bmi. Yani illa 18.5 olucaz, manken olucaz diye bi durum yok. Benim de tavsiyem hayatınıza karatay diyetini endeksleyin ve öyle yaşayın. Kilo problemi yaşamayacağınızdan eminim, siz de emin olun lütfen. Dukan sizin için biraz ağır bir diyet olabilir. Bence dukana başlamak için en az 5 kilo fazlası olmalı bir kişinin.
BAYANLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN BUGÜN 57.9U GÖRDÜM!!!
VALLA TARTIDAN İNİP İNİP ÇIKTIM YAĞMUR GİBİ.
Annem güzellik uykusundan kalktı da garip garip baktı bana da.
Bu arada annem diyeti bıraktı ama kilo vermeye devam ediyor. Dikkatli yiyor, ekmek tüketmiyor. Kaçamaklarını 2-3 lokmayla sınırlı tutuyor ve yürüyor.
Bu arada bugün güçlendirme için tarif araştırmak gibi fırsatım oldu, izninizle tarifler sayfasına geçip güçlendirmeye geçen arkadaşlar için tarifler eklemek istiyorum. Sayımız biraz arttı ne de olsa :)))
günaydın...kötü bir gece ve sabah..gece çok hastalandım..tansiyonum düştü..ve üşütmüşüm beterim miğdem felaket anlayacağınız..ve kızımda oğlumda hasta..dün akşam oğlum kustu sabahta kızım..hemde 2 kere nereye denk gelirse lavaboya yetişemedi((hasta hasta her yer battı halı yatak ..sabahın 6 sında halı sildim evi, sildim..yatak değiştim..işin köütüsü regl oldum ama kilomda hala artış varrrrrrrrrrrr..62.1 çıktım..büyük ihtimal yorgunluk ve uykusuzluktandır diyprum öyledir değilmi.. :84:
arkadaşlar peki sarkma yaşıyor musunuz kilo verdikçe?? bunun için uyguladığınız neler var??
pilates yapmak istiyorum ben seyire geçince. ayrıca kullandığınız krem vs. varmı???
günaydın...kötü bir gece ve sabah..gece çok hastalandım..tansiyonum düştü..ve üşütmüşüm beterim miğdem felaket anlayacağınız..ve kızımda oğlumda hasta..dün akşam oğlum kustu sabahta kızım..hemde 2 kere nereye denk gelirse lavaboya yetişemedi((hasta hasta her yer battı halı yatak ..sabahın 6 sında halı sildim evi, sildim..yatak değiştim..işin köütüsü regl oldum ama kilomda hala artış varrrrrrrrrrrr..62.1 çıktım..büyük ihtimal yorgunluk ve uykusuzluktandır diyprum öyledir değilmi.. :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?