Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün başlamaya karar vermiştim. Ama regl oldum ve tatlı krizim tuttu. O yüzden başlayamadım. İnşallah yarın başlayacağım desteklerinizi bekliyorum.

tut elimiii hihi hadi regl bitsin bekliyoruz

dukancılar size bir soru daha
bu kekler pudingler vs. adı güzel olan bu yiyecekleri seyir evresinde mi yoksa güçlendirme evresinde mi yiyorsunuz?
bir de bu puding marketler de satılan light puding mi?

evet marketteki light pödinklerden ve seyir evresi için geneli.
Benim son eklediklerim güçlendirme için.
Dur düzenleyeyim ekleme yapayım evresini.

dukancılar size bir soru daha
bu kekler pudingler vs. adı güzel olan bu yiyecekleri seyir evresinde mi yoksa güçlendirme evresinde mi yiyorsunuz?
bir de bu puding marketler de satılan light puding mi?

protein icerenleri her evrede yiyebiliriz.icine sebze girenler seyir ve guclendirmede yenilebilir canim. ama tatlandirici kullanmak kimileride aclik hissi yaratmis...o yuzden regl donemlerinde tercih etmek daha uygun gibi

eheheh yanlış yazmışım uykum geldi rakamlar karıştı
verdiğin kilolar gelmez kuşş niye gelsin güçlendirmedesin sen bi nevi diyetin hala devam ediyor ramazan olmasa da yine protein sebze yiyceksin artı gelmiş bi porsiyon meyve ne kilosu yapıcak ki, kaldı ki sen en sağlıklı beslenenlerden birisin aramızda katkı maddesini en az alan

bu arada krema olayını okudum ben pek peynirli tatları sevemedim ama, tatlı lor pek peynir gibi olmuyor sade şekerle bile yiyebilirim ben onu, kullanılabilir yani krema gibi, ya ben yarın senin peynirden yapmak istiyorum bugün yapcaktım da sen yoktun diye soramadım yarına kaldı artık

Evet Takunyam bencede çok güzel harmanlanacak ve sistemi güzel oturtacağımızı düşünüyorum ve o söylediğin zeytinyağlıları özlemle bekliyorum, karatay diyetinin bana en zor gibi gelen kısmı günde sadece 3 öğün vermesiydi benim gibi sürekli bir şeyler atıştırma merakında olan biri için çok zor bir süreç ama akşam sekizden sonra hiç bir şey yememe konusuna yeni yeni dikkat etmeye başladım, birde ömür boyu tadlandırıcı dahi de olsa günde bir meyve vermesi orda da aslında şekerin zararlarını çok güzel açıklıyor bilimsel olarak ta ama oda beni, çok zorlardı açıkcası başlarda onun için başlangıçta dukanla başlamak ve bitiminde dukan koruma ve karatay diyetini yapabildiğimiz ölcüde uygulamak güzel olurdu ama gene de tatlı kısmı beni hepsinde zorlardı açıkcası ama kendimizi şeker konusunda bilinçlendirdikce belki şekeri ve tadlandırıcıyı gittikce azaltmak söz konusu olacaktır herhalde

protein icerenleri her evrede yiyebiliriz.icine sebze girenler seyir ve guclendirmede yenilebilir canim. ama tatlandirici kullanmak kimileride aclik hissi yaratmis...o yuzden regl donemlerinde tercih etmek daha uygun gibi

Ben her gün tatlandırıcılı keklerden yiyorum. Sık sık da tatlandırıcılı süt ve diyet içeceklerden tüketiyorum. Acıkma ile ilgili hiç bir problemim yok. Yeni başlayan arkadaşlar, kendiniz tecrübe etmeden hiç bir şeyden mahrum kalmayın bence. Diyetinizi mümkün olduğu kadar çeşitlendirmeye çalışın ki çabuk sıkılmayasınız.

hangisi canımın içi?
söyle sana özelden atarım tarifi, sayfada yaynlamadığım bir şeyse onu yayınlarım hem
ay çok güzel iltifatlar yazmışsın hihi valla bunlar benim için çok güzel iltifatlar ehehe teşkür idirim canım :)))

karatayın dediği 3 öğün bir yerden sonra rahatsız etmiyor.
nefsiniz terbiye mi oluyo diyeyim ehehehe yeterli oluyo 3 öğün
ayrıca ben 6da bitiriyorum akşam yemeği olayını
ne sekizi

hocam doğru söylemiş, bünyeye göre değişiyo yani bana olan başkasına olacak değil ki
ben de böyle bi tepki verdiğin öğrenmeden önce vücudumun, misler gibi yedim tatlandırıcıyı yoğurdumla, sütümle. :))))
hatta sahura 57.9un şerefine bi dukutellalı dukan waflle ı yapıcam
Bi leslie mi yapsam galeyanlardayımmmm

ay peyniiiirrr tamam canım tamam ancak yarın olabilir zaten o birazcık vakit alıyo hihihi hadi uyu sen uykuşun gelmiiişşş :)))

Son düzenleme:

anlaşılan ikimizin de motivasyon için şöyle 3 kilo kadar verip gaza gelmemiz sonra da yormadan yıpranmadan korumayı başarmamız gerekiyor. Ben de başlıycam diyorum bir türlü başlayamadım. Ramazan da daha kolay olur diye düşünüyordum. Hani gün içinde kaçamak yapamam fazla atıştırma alışkanlıklarını da bırakırım diye. Gece kalktım süte 1 kaşık yulaf ezmesi kattım (yulaf kepeğim bugün geldi de :) 2 yumurtayı yağsız tavada yaptım bol su ile bi güzel yedim yattım. Her şey uygundu..Ammaaaa iftar hiç de niyetime uymadııı.Evdeki hanım oruç tuttum diye döktürmüş de döktürmüş...Hele kahvaltılıklarrr hastasıyıııımmm...Benim adam da oruç tutamıyor ama benden niyetli pide yemeye...gel de diren..desteksiz nereye kadar...burada eli sopalılar olduğunu duymuştuuummm..kızlaaar dövün beniiii.dürtün beni yoksa tickerım sola doğru çevirecek ibreyiiii

peynir yapımından konuşmuştuk ya ama şimdi googleda baktım evde lor yapımı deyince çıktı sanırım seninki gibi bu biraz sirke istersen tuz vs gibi bir tarif yarın yapıcam yarım litre sütle

peynir yapımından konuşmuştuk ya ama şimdi googleda baktım evde lor yapımı deyince çıktı sanırım seninki gibi bu biraz sirke istersen tuz vs gibi bir tarif yarın yapıcam yarım litre sütle

ehehe temkinli yarım litre sütten yapıyor tamam canım aklıma püf noktası falan gelirse mesaj atarım sana :)))
eve giderken büyükçene taş al yanına
peyniri sıkıştırmak için ağırlık gerekiyo çünkü ehehe
tatlı rüyalaarrr

selam kızlar sürekli takipteyim ama yazasım pek gelmiyor bunalımlardayım da bu aralar ama diyete devam kilolar gram gram gidiyor bazen hiç gitmiyor ama acayip bir incelme var
3.5 kilo 5-6 kilo gibi görünüyor sebebi nedir bilen var mı??kas mı yapıyorum yoksa

Aynı durum bende de var.58 kilodayken içine giremediğim kotum şu an tam üzerime göre
uzun vade de sürekli protein ağırlıklı beslenmek kas ağırlığını arttırdığı için dışarıdan daha zayıf gözüküyoruz. tabi bir de bu diyete sporda yapıyorsan sıkılaşmış olabilirsin.

Bence ölçülerini bir kağıda yaz ve arada tekrar ölç.Bir de bazen tartıda kilo veremesek te vücut ölçüleri değişiyor

arkadaşlar peki sarkma yaşıyor musunuz kilo verdikçe?? bunun için uyguladığınız neler var??
pilates yapmak istiyorum ben seyire geçince. ayrıca kullandığınız krem vs. varmı???

gram gram giden kiloları dert etmeyin.
dukanın özelliği bu yağdan veriyorsunuz çünkü.
Kilonuz az değişse bile incelmeye devam ediyosunuz
hem kas kütleniz yavaş yavaş arttığından hem de yağları yaktığınızdan bu durum
endişeye mahal yok dukana devam!

arkadaşlar peki sarkma yaşıyor musunuz kilo verdikçe?? bunun için uyguladığınız neler var??
pilates yapmak istiyorum ben seyire geçince. ayrıca kullandığınız krem vs. varmı???

sarkma yok, mustlu hocam bu konuda açıklama yapmıştı sanırım. Görürse mesajı tekrar cevap vereceğinden eminim.
Ben leslie sansone'un yürüme programını ve winsor pilates yapıyorum. Daha doğrusu yapıyordum fakat ramazan dolayısıyla sadece leslie ile yürüyebiliyorum bazen. Ama düzenli yaptığımda pilates+leslie+dukan şeytan üçgeninde 4 günlük süreç bile sporcu gibi bi karna sahip olmamı sağlamıştı.
Pilatesi sıkılaşmak adına tek geçerim. Hayat boyu devam edeceğiniz bir spor istiyorsanız da yüzme ilk sırada gelir benim için.

dukutellalı waffle ımı yedim, sahuru tamamladım bayanlar. Oh içimin yağları eridi canıma değsin. Hepinize bol eksili sabahlar diliyorumm

günaydın...kötü bir gece ve sabah..gece çok hastalandım..tansiyonum düştü..ve üşütmüşüm beterim miğdem felaket anlayacağınız..ve kızımda oğlumda hasta..dün akşam oğlum kustu sabahta kızım..hemde 2 kere nereye denk gelirse lavaboya yetişemedi ((hasta hasta her yer battı halı yatak ..sabahın 6 sında halı sildim evi, sildim..yatak değiştim..işin köütüsü regl oldum ama kilomda hala artış varrrrrrrrrrrr..62.1 çıktım..büyük ihtimal yorgunluk ve uykusuzluktandır diyprum öyledir değilmi..:84:

Son düzenleme:
burada herkes dukan diyeti mi uyguluyor? uygulayanlarda işe yaradı mı?

yok burdakiler ölüm orucu tutuyor öyle zayıflıyorlar.dukan diyeti yapıp faydasını gören olmadı henüz sen bi dene faydasını görürsen bizimlede paylaş.

bebem canımsın mcx en güzelinden sana.bencede biran önce buluşalım artııııkkkk..bayramdan sonra ilk hafta sonu mesela? yada belirlenir o sorun değil.

çok geçmiş olsun canım yaaaa(Allah acil şifa versin.bencede stres ve yorgunluktandır o dikkat et sende kendine.

günaydın kızlarrrrr

ya ben rüyamda dukan yaş pastadan yapıp yiyodumm ımmmm çok güzeldi tadı hala damağımda yemeklerle rüyalarda buluşuyoruz bu günlerde

hadi duka hatunları artık uyanıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sıkılıyorum tek kalmışım yaaaaaa

Herkese günaydın,
Güçlendirmeye doğru son düzlükte 300 grama daha veda ettim ve Dukandaki kilo kaybım 10'u, toplamdaki kilo kaybım 25'i geçti. Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşlar.

Burada sarkmamak için özellikle krem kullanan kimseye rastlamadık. Ama diyetimiz protein ağırlıklı olduğu için sarkma problemleri minimum düzeyde oluyor. Düzenli pilates yaparsanız zaten hiç sarkma olamaz bence.

Canım çok geçmiş olsun. Ailece biryerlere gidip nazara mı geldiniz? Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. Bir de vücut hastalık zamanlarında çok su tutar. Ben grip olunca hangi doktora gitsem özellikle bol bol su iç derlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…