enişte bey enişte bey eşinizin kıymetini bilin efeeem saygılar ehehehe
yatın üleyn!!!
yağmıırr sen de az ispikçi değilsin heee
ben ablamlardayım bayanlar eve geçince yazıcam kalkıyoruz galibaaa
gulumseee kilo bildirimini bekliyorum dört gözlee
yasoomm senden de
yarın güzel bi pazar geçirin bayanlarrrr mucuklarrrr mucuklaaarrrr
Haydi kızlar hepinize iyigeceler, siz uykuya ben sporahepinize bol eksili geceler, banada artısız geceler
kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de
Arkadaşlar bende takipçinizim de
Onurege'nin yazısın okudum az önce.Onuegecim ismini bilmiyorum fakat çok üzüldüm canım.Başın sağolsun
editörcüm seni yakalamışken bişey rica etsemmadem takipçimizsin daha önce beberongo yazmıştı ama editörlerden birine cevap gelmemişti, biz foto eklemiştik daha önce onların kaldırılmasını talep ediyoruz yardımcı olabilir misin
ayyy yağmuuurrr ağzından yel alsın canım zaten rüyalardan amanın diye kabus modunda uyanınca hemen tartıya koşuyodum bi oh çekip dönüyodum yatağa
hadi bu gece sen de sütlü nuriyelere dal e mi
Allahım güçlendirmeye nasip etsin kısmetse.. amin ..
ayy hocam ben pek sevmem suşi hihi balıkla da pek aram yoktur alabalık ve dil balığı severim.
Amaaaaa somon, karides güveç ve kalamar gördüm mü acımam! İndiririm mideye!
tariflere ekleyebilir misiniz şu suşiyi falan?
sevenler vardır mutlaka
daha güzel tariflerle geliyorum ayrıca smoothie tariflerim var yaz için
sadeca ablacııımmm sen de mi rüyalarda kavşuyosun yemeklere?
geçmiş olsun bu arada, regl sancısı korkulu rüyamdır benim gecelerce uyumadığımı bilirim yatak yorgan parçalayaraktan günlerce düşüp düşüp bayılırdım kan kaybından ağrı, sancı, bulantı hak getire! :)))
hihi ben de bugün nişastalı besinimi yedim sadeca abla yaa ben de yapıyorum güçlendirmenin hakkını veriyorum beni de seeevvv :78:
doktorum sen ver kiloları ben ellerimle yapar getiririm yeter ki verin :)))
ben demiştim veriliyo kilo diye
aşk olsun
melodi ablaaa senin oğluşa geliyorum ben söylemedi deme!
yerim ben onu böyle ısırırım mıncıklarım parçalarım!
sarışın erkek çocuğu çok seviyorum ben yaaa hele de işveli mişveli olursa oyyy nasıl sevilir!!!
Allah sana bağışlasın
kızlar kilo çizelgesini yapmayı bi yerde gördüm yapıyodum yanlışlıkla kapadım yarım kaldıbulamıyorummmm.. aradım taradım basım döndü nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz?????
ayy ablacım kaçmışsın ama güçlendirmede de kilo veriliyo bak ben verdim ama ramazan dolayısıyla mı bilmiyorum anlamadım umarım ramazandan sonra bir kısmı geri gelmez. :))
tatil için dukanın bi uyarlaması vardı, mutlu hocanın postlarına bi bak istersen ben de bakarım senin için ama güçlendirmeyi bir süre yapmayı önermiş dukan tatildeyken yürüyüşleri aksatmadan diyordu günde bir kadeh şarap bir porsiyon sebze yani her gün sebze ve protein günü olarak geçirebilirsiniz diyodu sanırım 2 kez tatlı hakkımız vardı tatil uyarlamasında bi de bir porsiyon meyve. Ekmek ve nişastalı besin var mıydı hatırlamıyorum facebookta da paylaşmışlardı ben de ingilizcesini paylaşmıştım, mutlu hocam çevirmişti. Bulursam tekrar postlarım canlarımmm
evet veriliyormuş aslında geçen sefer kilo vermem yine uzun sürdüğünde bikaç gün normal beslenmiştim çok abartmadanda olsa ekmek hamur işi yemeden normal beslenmiştim ama anca 200gr cık verebilmiştim tekrar sıkınca ama şimdi regliyim buı sefer sanırım biraz tatlı kaçırdım berrinde yok oklavada yok :26:ben en iyisi tatilde dediğin gibi yapayım nasılsa sporda var her türlüsüne katılırım havuzda karada ne olursa yürürümde döndüğümdede tekrar baştan alır sıkarım bu sefer giderler heralde baya bi şaşırır bedenim dimi evet okumuştum hatırlıyorum inş ordanda takip etmem mümkün olur sizleri yokda döndüğümde baya bi birikir yazılanlar kaçırmak istemiyorum meyve ve ekmek yemesemde olur zaten aram yok ama alkol üüüfff tatlı sadece regl döneminde ararım yoksa yemem ama yinede bulursan yine incelerim bende bakınayım bakalım teşekkürler
canım tatile gideceksin herhalde, dukanın yazdığı yazının kısa türkçe çevirisi şu şekilde:
Tatile gidince ne yapacağını kara kara düşünen dukan’cılar için araştırma yaparken thedukandietsite.com’da aşağıdaki bilgilere ulaştım.Metnin daha uzun hali online gazete Daily Mail’de mevcutmuş.
Dr.Dukan tatile çıkacakları diyetten vazgeçirmeyecek ama tatilde ipin ucunu kaçırmadan ve tatili zehir etmeden uygulanabilecek bir formül sunmuş:Tatilde Güçlendirme Evresini uygulamak ve geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam etmek.
Yapmanız gerekenler güçlendirme evresindeki gibi devam ediyor.Fakat tek farkla.Bu dönemde her akşam 1 kadeh şaraba izin var
Yani:
*6 gün seyir evresinin sebze+protein günündeki gibi saf proteinler ve sebzelerle devam ediyoruz.
*Günlük öğüne 2 dilim tam buğday ekmeği,30gr kadar yağlı peynir ve bir porsiyon meyve ekliyoruz.
*1 gün ataktaki gibi saf proteinle besleniyoruz.
*haftada 2 öğün ödül yemeği yiyoruz(peşpeşe günleri veya öğünleri seçmemek şartıyla, başlangıç,ana yemek,tatlı ve 1 kadeh şaraptan oluşan bir menü)
*2 litre su içiyoruz.
*En az 25 dakika yürüyoruz.
*Veee her gün 1 kadeh şarap içebiliyoruz.
Döndüğümüzde de en azından kilo almamış oluyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz...
Ben kendi deneyimlerimden şunu söyleyebilirim, tatilde hiçbişeyden kısmadım, tabiki sen böyle yapma+2000 ile geri döndüm ama bir sonraki hafta -3000 kaybı vardı...Tabi sen bana uyma dikkat et geneede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?