Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım yaaa bi dünya yazdım sana ben konu kapanmıştır diye kabul etmedi (((((

dedimmm bende eminönüne gitmeyi çok seviyorum o yüzden beni anmışsındır dedim bende böyle incik boncuk tül alıp kıyafetlerime dikiyorummm dedimmm

sonra da dondurmam bugün yaramazdı hindistan cevizliydi dedim

1.5 ayda 10 kilo. Daha ne diyeyim ki :)
92le basladim dukana temmuz basinda, su an 82 kiloyum
Dr Dukani görsem adamin boynuna sarilirdim herhalde.

1.5 ay icin cok fazla kilo verdim ama asiri gayret göstermedim, ac kalmadim... Vitaminsiz degilim, doktor kontrolündeyim...
Kan degerlerim diyetten öncekinden cok cok daha iyi, doktorum bile sasiriyor...

Dukan bana hayat enerjimi, yasama sevincimi geri verdi. Iyi ki bu diyeti kesfet misim

Arkadaşlar bende takipçinizim de
Onurege'nin yazısın okudum az önce.Onuegecim ismini bilmiyorum fakat çok üzüldüm canım.Başın sağolsun

editörcüm seni yakalamışken bişey rica etsem madem takipçimizsin daha önce beberongo yazmıştı ama editörlerden birine cevap gelmemişti, biz foto eklemiştik daha önce onların kaldırılmasını talep ediyoruz yardımcı olabilir misin

Canım benim bebişrongo'ya cevap gelmemesinin sebebi artık forumda foto,mesaj silinmesinin tamamen yasak olması Ne yazık ki patronun kesin kararı bu... Ama eğer çok ciddi bir mazeretiniz varsa bu konuyla ilgili,bana linkiyle birlikte özel mesaj atabilirsiniz.Ben de yönetimden rica ederim:)

Ayrıca farketmişsinizdir 2 gündür bölümde baya bir değişiklik oldu.Diyet günlükleri adı altında bir bölüm eklenmesini rica etmiştim,sonunda oldu:) Ve ben 2 gündür düzenleme yaptım bölümüzde,anlayışınız için çok teşekkür ederim bu arada.Benden bir isteğiniz veya sormak istediğiniz birşey olursa özel mesaj da atabilirsiniz.En kısa sürede dönerim çıtırcıklarım:)

Son düzenleme:
kızlar kilo çizelgesini yapmayı bi yerde gördüm yapıyodum yanlışlıkla kapadım yarım kaldıbulamıyorummmm.. aradım taradım basım döndü nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz?????

Suşi ve balık çorbasını yarın eklerim canım, belki meraklısı vardır gerçekten :))

canım tatile gideceksin herhalde, dukanın yazdığı yazının kısa türkçe çevirisi şu şekilde:

Tatile gidince ne yapacağını kara kara düşünen dukan’cılar için araştırma yaparken thedukandietsite.com’da aşağıdaki bilgilere ulaştım.Metnin daha uzun hali online gazete Daily Mail’de mevcutmuş.

Dr.Dukan tatile çıkacakları diyetten vazgeçirmeyecek ama tatilde ipin ucunu kaçırmadan ve tatili zehir etmeden uygulanabilecek bir formül sunmuş:Tatilde Güçlendirme Evresini uygulamak ve geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam etmek.

Yapmanız gerekenler güçlendirme evresindeki gibi devam ediyor.Fakat tek farkla.Bu dönemde her akşam 1 kadeh şaraba izin var

Yani:
*6 gün seyir evresinin sebze+protein günündeki gibi saf proteinler ve sebzelerle devam ediyoruz.
*Günlük öğüne 2 dilim tam buğday ekmeği,30gr kadar yağlı peynir ve bir porsiyon meyve ekliyoruz.
*1 gün ataktaki gibi saf proteinle besleniyoruz.
*haftada 2 öğün ödül yemeği yiyoruz(peşpeşe günleri veya öğünleri seçmemek şartıyla, başlangıç,ana yemek,tatlı ve 1 kadeh şaraptan oluşan bir menü)
*2 litre su içiyoruz.
*En az 25 dakika yürüyoruz.
*Veee her gün 1 kadeh şarap içebiliyoruz.

Döndüğümüzde de en azından kilo almamış oluyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz...
Ben kendi deneyimlerimden şunu söyleyebilirim, tatilde hiçbişeyden kısmadım, tabiki sen böyle yapma +2000 ile geri döndüm ama bir sonraki hafta -3000 kaybı vardı...Tabi sen bana uyma dikkat et geneede

Dukanla cok guzel kilo verdm ama trye gdnce bol bol yedm hele simitin kokusuna hasret kalmstm simdi 62 oldm bayrama kdr forma girmek istiyorum dukan kitabni almk nasip olmadi

çok teşekkür ederim cevap için 7 gün kalıcaz zaten ekmek yermiyim bilmiyorum tadını bile unuttum protein sorun olmaz her öğlen akşam ızgara zaten meyvede hiç aramam su oralarda zaten çok içiyorum spor kesin yapıcam eğlenceli oluyor otelde inş almadan gelirim alsam tabiki üzülürüm ama tatilde yılda 1kere oluyor gelince en baştan sıkarım artık tekrar tşklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…