lütfen bakmayı unutma olur mu
evet uzun sürdü. 45 dk dolduktan sonra kıvam almadı bende süt tozu ve ek tatlandırıcı takviyesi yaptım keşke yapmasaydım. :/ çok çok az bişi çıktı şuan için tekrar yapmaya değmez gibi düşünüyorum ammavelakin yarın krebimin üstüne sürdüğümde bilmiyorum değişir mi düşüncem![]()
yaramaz kız nasılsın.yine beni çok güldürdün Allahta seni güldürsün tatlım.yemek yapmıyorsun kendine negüzel.aferim sana kız.şu süt reçeli nasıl birşey.nasıl yapılıyor.tarif et bakalım.sütü çok severim.kahveleri sormuşsun.kakuleli kahve kipada satılıyordu.çikolatalısıda vardı.menelgiç kahvesini içtim pek hoşuma gitmedi.diri oluyor biraz.kahve içmeyi çok sevmem ama güzel kahve yaparım.bu yüzden kahve tadı önemli.kakuleyi kendin alıp kahveye ekliyebilirsin.kahve değirmenim vardır.bulursam çiğ kahveyi alıp kavurup çekerim.asıl o kahve güzel olur.bak yeni çektiğim taze kahveyi içerim.yanında türk lokumu yada biterçikulatayla.ama tabi şuan içemem.ama eşime yaparım.ona yedirip içirip mutlu oluyorum.bana kızıyor sen zayılıyorsun bana kilo aldırıtyorsun diye.aman laf nerden nereye geldi