Umarim caniiim birakma bir dahatamamen bıraktım sadece 3 kilo aldım atakla 5 günde veririm![]()

coffee mate bize uygun degil ama dedigin pınar dogru canim :) kitapta seyirdesin ya mesela sp (saf protein) gunun orayi ac oku tatlim boylece daha hızlı erisirsin bilgine tereddutte kalirsan her zaman buraya yaz hepimiz birbirimize destek olmaya calisiyoruzKöri soslu tavuğu nasıl yapıyorsunuz tarif eder misiniz?
Balsamic sirkeyi bugün salatada deneyeceğim azcık, bakalım lezzetli mi?
Kahve kremasına internetten bakmıştım pınar yağı alınmış süt tozu diye geçiyordu, carfoure ve kipada bulamadım, migrosa bakacağım ilk fırsatta, coffee mate in üstünde de light yazıyordu da aynı mı diye merak ettim
Kitabı okudum sadece az bir yer kaldı, her şey akılda kalmıyor tabii, arada tekrar karıştırıp bakıyorum...

balsamik sirkenin hem tatli hem tuzlu oldugunu biliyorum o yuzden seviliyormus ama hic denemedim guzel olursa tavsiyene gore alabilirim :)
kori soslu tavuk
tavuk gogsunu normal olarak yagsiz bir sekilde pisiriyoruz pistikten sonra ocagin altini kısıyoruz ve
bir cay bardagi sutun icine 1 cay kasigi mısır nisastasi arzuya gore 2 yada 3 cay kasıgıda köri ekleyip sütü karıstırıyoruz iyice homojen olunca tavuga dokup sos kivam alana kadar pisiriyoruz :)