Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Selam Kızlar,
her baktığımda sayfamızın listede alt sıralarda olduğunu ve günlük 2-3 yorum yazıldığını görmek üzücü
sanırım 21 marta az kaldı ve bizim topiğin ömrü son bulmak üzere walla.
kızlar dönün artık yuvaya.
walla yazasım da siteye giresim de kalmıyor.

caniim cok haklisin bend e soyledim kizlara burayi ihmal ettik diye..biz face den gorusuyoruz diye buraya bisey kalmiyor
sanirsam :17:soyledim bundan sonra daha yogun yazacagiz buraya ..yarisimizda son bir hafta kalmis olsada devam ediyor ve bu gidisle biz bir yaris daha yapariz gibi gorunuyor..:1:

bir gun gecikmelide olsa listemizi yapacagim simdi,durumlar yine pek icaci degil maalesef:23::23::23:

dokuluyoruz yine ya yerimizde sayiyoruz,ya az vermisiz ..ee birde kacaklar va r tabiki ugramayan..:4::4:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]14 SUBAT 2013[/TD]
[TD]21 SUBAT 2013[/TD]
[TD]28 SUBAT 2013[/TD]
[TD]7 MART 2013[/TD]
[TD]14
MART 2013
[/TD]
[TD]TOPLAM FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy
[/TD]
[TD]76 [/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]74.2[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[TD]-2.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik
[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]66.9 [/TD]
[TD]68.3[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]+1.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella
[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]65.3 [/TD]
[TD]65.3[/TD]
[TD]64.5[/TD]
[TD]64.5[/TD]
[TD]-2.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kazen
[/TD]
[TD]116[/TD]
[TD]115.5 [/TD]
[TD]115.3[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]115.3[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty
[/TD]
[TD]81.4[/TD]
[TD]79.8 [/TD]
[TD]79.2[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]78.2[/TD]
[TD]-3.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winniepooh
[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]66.8[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan
[/TD]
[TD]58.8[/TD]
[TD]58 [/TD]
[TD]57.8[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Ali eniştemin göz bebeğiiii, topikimizin bir tanesiiii, kadınların hasııı, ooo bir idooool, oooo bir afeeeeet, ooo bir lazer patroniçesi, oooo bir acil hemşiresii, o bir araştırma kurduuu, ooooo biiirr fellah köfte basıcısı, ooooo biiiir dukaniçe, oooo bir hatuuuunnnn, oooo bir birtane olan biriiii işte kendimi tekrar etmeye başladımmm.
ÇİZELGEMİZİ ÇOK BEĞENDİM SOMUT OLARAK BEĞENİM İLK BAŞTA GÖRÜNMESE DE MANEVİ YÜKÜ AĞIR BENİM İÇİN O ÇİZELGENİN CASPERİİİMMMM

Ali eniştemin göz bebeğiiii, topikimizin bir tanesiiii, kadınların hasııı, ooo bir idooool, oooo bir afeeeeet, ooo bir lazer patroniçesi, oooo bir acil hemşiresii, o bir araştırma kurduuu, ooooo biiirr fellah köfte basıcısı, ooooo biiiir dukaniçe, oooo bir hatuuuunnnn, oooo bir birtane olan biriiii işte kendimi tekrar etmeye başladımmm.
ÇİZELGEMİZİ ÇOK BEĞENDİM SOMUT OLARAK BEĞENİM İLK BAŞTA GÖRÜNMESE DE MANEVİ YÜKÜ AĞIR BENİM İÇİN O ÇİZELGENİN CASPERİİİMMMM

:60::60::60::60::60:elimdeki en komik smille buydu eger gulmekten yarilan olsaydi onu koyardim..beni gulmekten yerlere yatirdin resmen yas geldi gozumden yaaaa:60::60::60:caniiim ovgu dolu sozlerine sonsuz tesekkur ediyorum bu uslupla ancak sen yazardin:1::1:o Ali degil ALAIN?Ben acil hemsiresi degil ameliyat hemsiresiydim :23:ama digerleri hepsi dogru :21: :21: ...ayy hep boyle seyler yaz sen bana ya kadinim ya ovgu dolu sozler duymak istiyorum :17:

sende benim canimsin:38::38::38:

yüz karasıyım grubun : )

:60::60::60::60::60:elimdeki en komik smille buydu eger gulmekten yarilan olsaydi onu koyardim..beni gulmekten yerlere yatirdin resmen yas geldi gozumden yaaaa:60::60::60:caniiim ovgu dolu sozlerine sonsuz tesekkur ediyorum bu uslupla ancak sen yazardin:1::1:o Ali degil ALAIN?Ben acil hemsiresi degil ameliyat hemsiresiydim :23:ama digerleri hepsi dogru :21: :21: ...ayy hep boyle seyler yaz sen bana ya kadinim ya ovgu dolu sozler duymak istiyorum :17:

sende benim canimsin:38::38::38:
Bi kerem ben Ali enişte diyorum bu konuda mütabık kalalım. Ne bileyim kız ben hemşirelik dallarını attım öylesine, daha üretirdim de acil olaraktan ancak bu çıktı arayı soğutmadan yazmam gerekiyordu.

yüz karasıyım grubun : )

Hayırdır Kazen bey neden yüz karasısınız? Şurda topiği kaldırabilecek vücutta bi siz varsınız sonra da ben :52: ılmadan devam elbet gidecek bu kilolar. Bakın 108 günde 21i zorluyorum şuan ben size de nasip olacak inşallah.

Bi kerem ben Ali enişte diyorum bu konuda mütabık kalalım. Ne bileyim kız ben hemşirelik dallarını attım öylesine, daha üretirdim de acil olaraktan ancak bu çıktı arayı soğutmadan yazmam gerekiyordu.

Hayırdır Kazen bey neden yüz karasısınız? Şurda topiği kaldırabilecek vücutta bi siz varsınız sonra da ben :52: ılmadan devam elbet gidecek bu kilolar. Bakın 108 günde 21i zorluyorum şuan ben size de nasip olacak inşallah.

:60::60::60::60:
ama var ya sen beni cok eglendiriyorsun yaaa..espiri yapmak zeka isidir bide kolay kolay gulemem ben her espiriye..ama senin espirilere bitiyorum...komik insan seviyorum vesselam :ssz:

Bence en kara benim vermem birinciliğimi.. :66:

Hadi kazen siz dukan yapmıyorsunuz.. Zeynep arkadaşımız da güçlendirmeye geçti..

EEEeee ben?!? Ben dukan diyeti yaparak yaklaşık 2 aydır mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gidiyorumm.. :32:

Yüz karası benim, lütfen benim olsun karalarrr :33:

AY canım kahve çekti.. Kara mara dedim yaa.. Ne alaka demeyinn.. Var mı kahve isteyen? :68:

iyi pazarlar kizlar:16::16:

normalde kimse ugramiyor bugun hic beklemiyorum ya buralara ugramanizi,ben yinede yazayim biseyler..

ayy garip bir ruh hali icerisindeyim 3-5 gundur..garip bir SIKINTI yasiyorum anlam veremedigim..niye boyle oldum bilmiyorum:5:mutsuzum ama neden :26:diyet devam kilo vermek yavasta olsa devam ediyor ama birseyler eksik onu ariyorum bulamiyorum.ugrasacak birseyler bulmaliyimki su kafami bu

olumsuz dusuncelerden kurtarayim ..bu aralar ruh halim iyi degil.:27:

iyi pazarlar kizlar:16::16:

normalde kimse ugramiyor bugun hic beklemiyorum ya buralara ugramanizi,ben yinede yazayim biseyler..

ayy garip bir ruh hali icerisindeyim 3-5 gundur..garip bir SIKINTI yasiyorum anlam veremedigim..niye boyle oldum bilmiyorum:5:mutsuzum ama neden :26:diyet devam kilo vermek yavasta olsa devam ediyor ama birseyler eksik onu ariyorum bulamiyorum.ugrasacak birseyler bulmaliyimki su kafami bu

olumsuz dusuncelerden kurtarayim ..bu aralar ruh halim iyi degil.:27:

Canım yaaa...ilkgöz ağrım ,bacım hamile olmayasın benim ruh Halim ozamanlar pek bir değişir...olumlu düşünmenin gücü diye bir kitap var keşke bulabilsen ve okusan bu arada forumda çocuğu olan arkadaşlara Adem güneşin kitaplarını tavsiye ediyorum annelik sanatı adlı kitabı okuduğum en güzel kitaplar arasında..:38:biz genelde yabancı pedegogları takip ediyoruz ama bu Anadolu pedagojisi olayına bayıldım:52:
D iyeyim iyi gidiyor 58im hala ne ileri ne geri karnımda iyi doyuyor hani tonalini kullanmayı bıraktım acayip sivilce yaptı ve iştahımı açtı.
Sırf sizi özlüyorum diye Facebook hesabı açmak istiyorum denemelerim sürüyor başaracağım inşallah çoluk çocuk bunu nasıl yapıyor helal olsun vallahi.:21:kızlar gelinde konuşalım sizi çok özledim 21 Mart'tan sonra ki topik konumuz şu olabilir isabel yazmıştı çok gülmüştüm kaplumbağalar dukan yarışı :51:iyi geceler güzel haftalar olsun hepinize

Selam Kızlar,

İyi, güzel, huzurlu, mutlu bir hafta olsun inşallah hepimiz için

ben birkaç gündür rahatsızım

şimdi hastaneden geldim

öğleden sonra tetkiklerimi alacağım bakalım ne çıkacak

bu arada bu sabah itibariyle 71,800 geldim

hastalık eritti beni

perşembe 73,500 iken bu sabah 71,800

görüşmek üzere

Selam Kızlar,

İyi, güzel, huzurlu, mutlu bir hafta olsun inşallah hepimiz için

ben birkaç gündür rahatsızım

şimdi hastaneden geldim

öğleden sonra tetkiklerimi alacağım bakalım ne çıkacak

bu arada bu sabah itibariyle 71,800 geldim

hastalık eritti beni

perşembe 73,500 iken bu sabah 71,800

görüşmek üzere

cyy im gecmis olsun canim,sana ozeldende mesaj attim umarim ciddi birsey yoktur..tetkik sonuclarini sabirsizlikla bekliyorum..:54:

cyy im gecmis olsun canim,sana ozeldende mesaj attim umarim ciddi birsey yoktur..tetkik sonuclarini sabirsizlikla bekliyorum..:54:

Selam Arkadaşım,

idrar yollarımda çooook enfeksiyon varmış
ayrıca kolesterolüm ve karaciğerimdeki yağlanma çok yüksek çıktı
dukan a stop dedi yani doktorlar
ki hiç kırmızı et yemediğim halde bu hale gelmişim
1 haftadır geçmeyen mide bulantım durmayan kusma nöbetlerine dönünce doktora gittim bunlar çıktı
Sanırım artık güçlendirmeye başlamam lazım

dr amca proteini kesip sebzeye yönelmen lazım karaciğerdeki sıkıntıyı hemen düzeltmemiz lazım dedi
idrar yollarım da korkunç haldeymiş
ilaç tedavisine başladık bakalım

nasipse bu akşam dukan ın güçlendirme kısmını okumak istiyorum
eşim ve ailem test sonuçlarını görünce dukan düşmanı oldu :)
bende hemen güçlendirmeye geçmek zorundayım
ama yine de her şeyi dukan amcaya borçluyum
o olmasaydı ben bu kadar kilo veremezdim

kim ne derse desin, karaciğerim azıcık yağ bağlasa da yaşasın dukan amca :)

ve bu yolda bana destek olan siz tüm arkadaşlarım sağolun, varolun, hep huzurlu, mutlu olun inşallah. (hep birlikte:)) AMİN.

Selam Arkadaşım,

idrar yollarımda çooook enfeksiyon varmış
ayrıca kolesterolüm ve karaciğerimdeki yağlanma çok yüksek çıktı
dukan a stop dedi yani doktorlar
ki hiç kırmızı et yemediğim halde bu hale gelmişim
1 haftadır geçmeyen mide bulantım durmayan kusma nöbetlerine dönünce doktora gittim bunlar çıktı
Sanırım artık güçlendirmeye başlamam lazım

dr amca proteini kesip sebzeye yönelmen lazım karaciğerdeki sıkıntıyı hemen düzeltmemiz lazım dedi
idrar yollarım da korkunç haldeymiş
ilaç tedavisine başladık bakalım

nasipse bu akşam dukan ın güçlendirme kısmını okumak istiyorum
eşim ve ailem test sonuçlarını görünce dukan düşmanı oldu :)
bende hemen güçlendirmeye geçmek zorundayım
ama yine de her şeyi dukan amcaya borçluyum
o olmasaydı ben bu kadar kilo veremezdim

kim ne derse desin, karaciğerim azıcık yağ bağlasa da yaşasın dukan amca :)

ve bu yolda bana destek olan siz tüm arkadaşlarım sağolun, varolun, hep huzurlu, mutlu olun inşallah. (hep birlikte:)) AMİN.
Tatlım geçmiş olsun ama biz hep ne diyorduk önce sağlığımız sonra verilen kilolarımız önemli. Canım benim sen önce kendini toparlamalısın kilolarımızın gayet gidici olduğunu gördük hepimiz değilmi... Karaciğer yağlanması çok ciddi birşey yabana atma dr ne diyorsa onu yap. Bende verdim birkaç numune bakalım ne çıkacak şekerden şüpheleniyorum ama yaramazlıklarımın haddi hesabı yok yarım kiloyu az geçkin kuru kayısı :52: tüm gider yollarımda dolanıyor yaklaşık 4 gündür:51:

Selam kızlar..:3:

Geçmiş olsun cyy umarım en kısa zamanda toparlanırsın..
Bizleri de haberdar et olur mu?

Sevgilerrr :16:

Selam Kızlar,

21 Mart itibariyle güncel kilom 72 olarak güçlendirmeye başlamış bulunuyorum.

Bu yolda bana verdiğiniz destek için hepinize sonsuz teşekkürler.

Allah razı olsun. Rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri hepinize nasip etsin.

Hakkınız çok, helal edin.

Bu size vefa, seyire veda sözlerim :)

Bir yere gidiyorum sanmayın.

Güzel,mutlu, huzurlu günler.

Back
X