ekle canım ekle ,dukandan uzaklaşmaya başlamıştım zaten geri dönüş olur benim için ,aslında güçlendirmeye geçmem gerek ama ben 5 kilo daha versem daha hoş olacak ,bildirimler yine perşembe mi oluyor ,ona göre yazayım kilomu ,şuan tam olarak 51.3 kg mım ,perşembeye inerim insallah ...diğer dukan topiğni de biliyorum ,orda da yazılarım var ,uzun zamandır giremedim ama ,hadi bakalım bol şans hepimize :)[/QUOTE
aslinda biz diger tarafta persembeleri bildirim yapiyoruz bende oraya yapilan bildirimlerdeki arkadaslarin kilolarini alip burayada bir liste yapiyorum(topu topu 4 kisiyiz zaten,senlede 5

)ben su anki kilonu baslangic kilosu olarak aliyorum persembeyede yeni kilonu eklerim.
lisa canım benim vücut inceldi incelmesine de saldı kendini içok sarkma var yani ,şu mezoterapi topluyor mudur sıklaştırıyormudur ,bilgilendir canım beni ,dukan öncesi 5 dukanla 17 kilo filan verdim ,toplamda 20 kilo küsür verdim ama vücut felaket sarktı ,çare arıyorum
ama demekki kilo verme surecinde spor yapmadin yapsaydin sarkmalarin olmazdi.zayiflarken kas yapmis olurdun.ama olan oldu bundan sonra ne yapabilirsin onu dusunelim.:26:mezoterapi daha ccok bolgesel yaglari yakmak icin pek toparlama yaptigi soylenemez.senin toparlanman icin bu saatten sonra yapacaklarin:
-vaktin varsa ve spor yapmayi seviyorsan bir salona yazilacaksin fitnes yapacaksin,yada bolgesel calisacaksin ama genel olarak calisman her yerinin SIKILASMASINI saglayacaktir.
-pilates yapabilirsin oda iyi olur.bunu evdede yapabilirsin(dvd alip)yada yine bir salona gidersin
-cok zamanin yok,spor yapmayida sevmiyorsan birazcikta para varsa bir guzellik salonu bulacaksin.pasif jimnastik ile yani toparlanmaya yardimci cihazlara girip SIKILASACAKSIN..
Bu saatten sonra ancak bunlardan biri ile SIKILASIRSIN canim.