Hoşgeldin zeynep kimse seni unutmadı canım, senin düşünüpte bizim hala uygulamadığımız o tepki sen bizi unuttuğun için oldu diyelim. Kızlar ben baya baya seraplardaymışım yaaaa bugünde 81,7 gördüm ama akşamki yeme durumunu baya baya abartmıştım ben lezzetlerimi bulunca hiç dayanamıyorum yaaa. Bugünden itibaren yok akşam tek lokma koymayacağım ağzıma inanırmısınız ben en iyisi niyetleneyim yarın için bile dedim de başka bir güne sakladım. Hibiskusumu içiyorum bende kızlar dün içememiştim hazırlıksız başlamıştım işe, yaaaa birde şu olay bir çözülse başka da bişi istemiyorum. Kemer geldi okula öğle arasında iki seans takılacak bugün göz möz dinlemeyeceğim tenise de gideceğim. Yarın 30 kişilik bir misafir grubum var zaten onları ağırlarken spor mpor gerek kalmaz diye düşünüyorum haftasonunu bomba gibi geçireceğim Allah'ın izniyle...
Dün yediklerim;
Sabah, yoğurt, süt, az kaşar
Öğlen, lorlu, az salçalı, pul biber ve kepekli omlet, kaşarlar üserinde erimişti :)
Akşam, tavuk, peynir (tuzluydu), acı sos (hep annemin yüzünden indirmiş dün ablaya artanı gözümde buram buram oldu resmen yedim bi tabak sosu ekşi ekşi ama dukana izinli malzemeler yani kaçamak yok),
Yatmadan önce: Kaşar, 3 tane dukan bisküvi, süt, peynir...... Uzaaaaar gider abarttım dün gece hııımmmmm birde tavuklu güveç yapmıştım onun tavuklarından yedim baya baya tamam bu kaçamak sayılabilir malzemenin suyunu çekmiş olabilir...
Spor yok kızlar maalesef gözdeki kanlanma tansiyondan olabilirmiş onun için kan basıncımı dengeli tutuyorum ama bugün tutmayacağım
Bugün yediklerim;
Sabah; süt, salam, az kaşar
Öğlen; peynirli, salamlı, kepekli, sütlü, kaşarlı omlet (iki yumurta), 3-4 tanede öğleden sonrası için bisküvi getirdim.
Akşama; balık yiyecektik ama bir yarışma durumu söz konusu onun için haftasonuna saklıyorum balığı, muhtemelen tavuk ızgara yerim ben yoğurtla
Yatmadan önce; yooooooookkkkkkkkkkk olmayacak...