Sabah sabah nasıl yediysem artık nasıl bir mide bulantısı sormayın gitsin az önce rahatlamak zorunda kaldım zorunlu. Saat 3 de havuza gidiyoruz inşallah benim sabah bulantım yüzünden sabah seansını kaçırdık kahvaltıda maydonoz, pul biber ve hakiki zeytin yağlı lor yaptım yedim sade sade bisürü çaylan alışmışım sabahları sadece çay içmeye mideme fazla geldi. Akşamın yemekleri de hazır (helva kabune olacak ziyafetimiz bugün ıspartaya has bir menüdür, kuru fasulye, pilav, düğün çorba, irmik helvası) winniem dolma yapmak istiyorum birde ama bu lor bulantısı yüzünden yapamayacağım sanırım dediğim gibi ben fazla kaçırdım bu ara lor işini ama sanırım yüzmeden gelince canım bişi çekmeyecek benim bir parça haşlanmış tavuk ve ahaliye yapcam ya artık kendimede biraz dukan helva yaparım aaaaaa benim kepeğim bitiyor biliyormusunuz ve kipada bulamadım bu hafta sanırım netten gelesiye ben biriki gün kurabiyelerimle idare etmek zorunda kalacam Allahtan doldurdum dün saklama kaplarımı.
Lisammm nasıl durum hala birincimisin tatlışım, bak hediyelerlen bize güzel bir sofra kuracaksın ona göre. Önceki gün çok güzel birşeyi hatırlattı eşim yaza İzmirde düğün var teyzelerinin torunu sünnet olacak ve ben bir veya iki günlüğüne İzmire gidecem yaniiiiiii winniemmm ve tabi egoooommmm sizlerle kesin görüşmek istiyorum sanırım ağustos ayı içerisinde olacak daha çok var ama olsun heyecana kapıldım şimdiden tabi bu daha çok ego için geçerli çünkü o vakte kalmadan winnie ıspartaya gelecek dimiiiiii yani tatlımmmmm hala kahve falı sözün var
Lisammm nasıl durum hala birincimisin tatlışım, bak hediyelerlen bize güzel bir sofra kuracaksın ona göre. Önceki gün çok güzel birşeyi hatırlattı eşim yaza İzmirde düğün var teyzelerinin torunu sünnet olacak ve ben bir veya iki günlüğüne İzmire gidecem yaniiiiiii winniemmm ve tabi egoooommmm sizlerle kesin görüşmek istiyorum sanırım ağustos ayı içerisinde olacak daha çok var ama olsun heyecana kapıldım şimdiden tabi bu daha çok ego için geçerli çünkü o vakte kalmadan winnie ıspartaya gelecek dimiiiiii yani tatlımmmmm hala kahve falı sözün var