Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

Kızlar emin olamadım, yarış bugün mü başlıyor? Eğer öyleyse ben de varım

Boy:1,63 m
Hedef:55 kg
Güncel:65,7 kg

Gününüz güzel geçsin, çok öpüldünüz

Bunlarda benden olsunnn:)

Başlangıç tarihi :24/06/2013
Başlangıç kilo : 69,2
Hedef : 59
Boy : 1,64
Güncel : 67,3
Aradaki fark : 1,9

Yarisa devamm

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kg: 82,5
Boy: 166 cm
Hedef kg: 62
Gecen hafta kg: 65
Güncel kg: 64,3
Haftalik degisim: -700 g
Toplam kilo kaybi: 18,2

Baslangic tarihi: 03/06/2013
Baslangic kg: 82,1
Boy: 158 cm
Hedef kg: 55
Gecen hafta kg: 77,5
Güncel kg: 75,7
Haftalik degisim: -1,8 kg
Toplam kilo kaybi: 6,4

bildirimimi yazıyorum arkadaşlar
geçen hafta :62.900
bu hafta :62
fark :-900
2 hafta da 900 gr. anam çok zor gidiyor bu son kilolar. tatile de gidiyorum. allah sonumu hayır etsin.

bildirimimi yazıyorum arkadaşlar
geçen hafta :62.900
bu hafta :62
fark :-900
2 hafta da 900 gr. anam çok zor gidiyor bu son kilolar. tatile de gidiyorum. allah sonumu hayır etsin.

cANIM SENİNLE HEDEFLERİMİZ VE BASLANGIC KİLOLARIMIZ NEREDEYSE AYNI. NE KADAR ZAMANDA VERDİN O KİLOLARI SENN

cANIM SENİNLE HEDEFLERİMİZ VE BASLANGIC KİLOLARIMIZ NEREDEYSE AYNI. NE KADAR ZAMANDA VERDİN O KİLOLARI SENN

canım ben 21 martta başladım.işte bu zaman kadar seyirdeyim. son kilolar bıraz zor gidiyor bende. umarım sen çok daha çabuk verirsin.
hedefim 60 ama hedefe geldikten sonra hala devam edebilirsem 58 olmak istiyorum. bakalım inşallah sağlıklı ve güzelce veririz kiloları

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
27.06.2013

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] codulu
[/TD]
[TD] 67.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecemus
[/TD]
[TD] 62[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hypatia
[/TD]
[TD] 71[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kececi
[/TD]
[TD] 75.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Lina09
[/TD]
[TD] 64.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Lisabella
[/TD]
[TD] 61.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] naz212
[/TD]
[TD] 76.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] poyraz
[/TD]
[TD] 65.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] smygnc
[/TD]
[TD] 106.2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

0.0-0.5=
0.6-1.0=
1.1-1.5=
1.6-2.0=
2.1-2.5=
2.6-3.0=

3.1-3.5=

Eveet kizlar 3. bir aylik dukan yarisimiz baslamistir.Bakalim kim 4 haftada en cok kiloyu verip dukan tacini giyecek

hepinize bol - li yarislar diliyorum.Nazarlik dagitimina haftaya basliyorum .Herkese mavi boncuk dagitacagim

Son düzenleme:

Canım lisam ellerine sağlık...

Eveet kizlar 3. bir aylik dukan yarisimiz baslamistir.Bakalim kim 4 haftada en cok kiloyu verip dukan tacini giyecek

hepinize bol - li yarislar diliyorum.Nazarlik dagitimina haftaya basliyorum .Herkese mavi boncuk dagitacagim

allah iyiliğini versin

günaydın ilk bildirimde benden olsun

Başlangıç tarihi :10-06-2013
Başlangıç kilo : 114
Hedef : 70
Boy : 1.72
Geçen hafta : 106,2
Güncel : 104,9
Aradaki fark : 1,30

Kızlar;

Lisabella tatilden dönene kadar yarıştaki arkadaşlar kendi listelerini yapabilirler mi acaba?

Gönüllü var mı?

Kızlar;

Lisabella tatilden dönene kadar yarıştaki arkadaşlar kendi listelerini yapabilirler mi acaba?

Gönüllü var mı?

Hem anlamam, hem de yazlıkta tlf.dan giriyorum cnm. Kimse beceremezse biz sadece veri girelim düzenli olarak, lisa gelince son hafta olacak sanırım, hafta hafta değil de toptan yapar. Biz toplam farkı da yazabiliriz olmadı son listedeki kilomuzdan. Olur mu ki?

Kızlar;

Gönüllü var mı?

Ooooo kizlar bildirimleri yapmistir gireyimde listelerini yapayim dedimde hani nerde bildirimlerben yapabilirim listeleri winnimde ortada bildirim yok

Kizlaar benimde atak evrem pazar gunu bitecek pazar gununden sonra yarisiniza dahil olabilir miyiim

seni bir sonraki yarisa aliriz artik..cunku devam edecegiz ve toplamda 4 haftalik bir yaris zaten.2 haftasi bitmis oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…