Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

eşime yarışmadayım diyorum gülüyor anamm bu hafta ne yoğun geçti arkadaşın bebeğinin hafta sonu 1 yaş doğumgünü partisi var 2 gündür bir yaş kurabiyeleri pişirmekten şeker yamurlarıyla süslemekten içim dışım kurabiye oldu ama arkadaşlar yaptığın şeyin minnacık tadına bak nolcakki demelerine rağmen bir çimdik bile koydurtmadım yarışmam var dedim diyetime sadık kalacağım dedim veeee gidip kendime motive için yeni bir kot pantolon aldım evdeki hiçbir pantolonum artık olmuyor terziye gitmeleri lazım yeni pantolonu giyip aynaya baktığımda ben bile kendime inanamadım mükemmeldi resmen şimdi azcık karnımda şişlik var az önce tartıldım ama o kiloyla tabiki de katılmayacağım bu gün saf protein günümdü sabaha kadar belki 200-300gr daha eksilir yarın yarışma dukandaşlarıyla boooolll -----li b,r güne uyanmak dileğiyle görüşürüzz

Bugunun ilk bildirimi benden gelsin
guncel kilo: 56,500
1 haftada 1,400 gitmis gyet iyi, cabalarimiza emeklerimize saglik arkadaslar

25.04.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 67.4

Bu Haftaki Kilo: 66.9
Bir Haftalık Değişim: 0.5

Kalan Kilo: 8.1 kg
Toplam Giden: 8.9
Boy: 1.60
(Atak 7 gün)
(Seyir 60.gün)

Burayada aktaralim

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166 cm
Gecen hafta kilo: 72,5
Güncel kilo: 72
Bir haftalik degisim: -0,5 kg
Toplam degisim: - 10,5 kg

yarışa devam dimi kızlar?ee bize de bildirmek düşer
başlangıç 31 03 2013
başlangıç kilo 72
gaçen hafta:67.6
güncel:65.9
fark:-1.7

herkese başarılar ve kocaman öpücüklerrrrrrrrrr

Slm rakibelerim;
Aman ne çok vermiş herkes ben de kendimi sanıyodum bi çok veren

Bildirimim
Başlangıç kilo:80
Geçen hafta:72.7
Güncel:71.4

Bir haftalık giden:1300gr

Benim için çok iyi yine de

Başlama 11.04.2013
başlama kilo: 77.6kg
boy 170 cm
hedef 65
geçen hafta 73.2
guncel kilo :72.3
1 haftallik fark:900 gr
toplam fark:5.300 kg( hem de tam 2 hafta icinde)

Kızlar kızlar hadiiii geldim dolmuştur diye ama tık yok 8 kişi kilo bildirimi yapmış sadece bide kendimi katıyorum topu topu 9 kişi hadi hadi yarış kızışıyor mükemmel kilo veren arkadaşlar var "dionea" arkadaşımı şimdiden tebrik ediyorum darısı bizlerin başına ne güzel vermişsin ama yarış devam ediyor bakalım geçen kişiler varmı hadiiiii varmı arttıraaannn

Bildirimmmm: 75,1
fark: Azıyla çoğuyla kalan sağlar bizimdir -400 eee o kadar seyahat koşturmaca ve yemek anca bu kadar verdiriyor

çok teşekkür ediyorum canım bende çok mutluyum sabahtan beri ağzım kulaklarımda geziyorum valla 2 gündür gezmelerdeydim 23 nisan koşuşturması derken yeme içmeyi de unuttum sanırım onunda etkisi var aslında o kadar vermeyi bende beklemiyordum hadi bakalım yokmu arttıran diyimde ortalık kızışsın biraz

Başlangıç tarihi: tam gününü hatırlamıyorum ama Mart ayının sonlarında
Başlangıç kilo: 88.8
Hedef: 65 (şimdilik)
Boy:1.72
Geçen hafta: 83.0
Bu hafta: 81.1
Fark: -1.9
Toplam fark: -7.7

Başlama 14.03.2013
başlama kilo 110,4
boy 170
hedef 70
geçen hafta 100,5
bu hafta 100,4
giden -100gr

Geçen hafta bildirim yapmamıştım bu sayfaya ama bu hafta katılsam olur değilmi....
lütfeeeennnn:)))
Belli mi olur kalan 3 haftada en çok ben veririm belki..
nede olsa en çok yağ bende güç bende:))

Selam

Başlangıç tarihi :06.03.2013
Başlangıç kilo :69
hedef :52
boy :1.58
geçen hafta :60.3
güncel :60.0

Sevgiler.

Bayanlar bayanlar bakıp bakıp duruyorum hala bildirimler az neyse bu hafta böyle olur yapacak bişi yok "Sedave"cim yarışmanın temelini geçen hafta attık canım bu hafta sana böyle bir imtiyaz sağlarsak gelecek haftalarda da katılmak isteyenler olacaktır ve hesap şaşar karışır kötü olur ben çok özür diliyorum yine yarışma sayfasında bizlerle beraber ol hep birlikte yarışıp duralım sende kendini yarışmadaymış gibi ayarla tamammı bidahaki sefere seni de ekleriz olur biter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…