çok eksik var kızlar ama ben yinede yapıyorum şimdi listeyi geçen haftaki biraz acemiceydi bu hafta alfabetik liste falan yapcam inşallah yapabilirim biraz zaman alacak ama başlıyorum hemen.
Eğer uygunsa editörüm Lisam 2 hafta üst üste bildirim yapmayanlara ceza verelim nasıl bir ceza olsun siz düşünün benden fikir uygulama harekatı sizden :)
Aferin adil oynuyon kız yoksa ben de bugün gideni yazsaydıııımmmm yarış marış bahane olurdu yani liderlik makamı yıldızlı pekiyiler benim olurdu tatlım aaaaah ah bu perşembe stresiGünaydın, scholarcim hani sen vereceğini kiloyu cuma veriyodunya,ben de öyle oldum. Bu sabah biraz daha gitmiş kilolar. Neyse artık haftaya bol eksili bildirim yaparım. Bu arada herkes ne güzel kilolar vermiş ya..tebrik ediyorum sizi canlarıiıiiiiiiimmmmm....
Kolay gelsin arkadasim...Onerim bu saatten sonra listeye yeni kisi eklenmesin diger yarisa kalsin yeniler ve iki hafta ustuste bildirmeyen diskalifiye olsun
Eki Görüntüle 696154
Eveeeet inşallah herkes beğenir pek usta değilim bu konuda ama yaptım bişiler. Karne kısmında kızmayın sakın bence eğlenceli oldu diye ekledim kızlar. Yıldızlı pekiyi alan Dünyazade arkadaşımızı tüm kalbimle ve giden kilolarımlan kutluyorummmm
DÜNYAZADE
DÜNYAZADE
Eki Görüntüle 696154
Eveeeet inşallah herkes beğenir pek usta değilim bu konuda ama yaptım bişiler. Karne kısmında kızmayın sakın bence eğlenceli oldu diye ekledim kızlar. Yıldızlı pekiyi alan Dünyazade arkadaşımızı tüm kalbimle ve giden kilolarımlan kutluyorummmm
DÜNYAZADE
DÜNYAZADE
SEVGILI DUKANCANLAR ;
Biz zaten dukan diyeti yapiyoruz ,biz zaten zayifliyoruz,eeee bide yarisalim dedik.
Bu sekilde aylik yarislar duzenleyerek hem motivasyonumuzu arttiracagiz hemde ayin DUKANKRALICESINI sececegiz.
1 ay icerisinde en fazla kiloyu vermis olan kisi birinci olacak.
Yarismanin adil olmasi icin seyir evresinde olanlari aldik sadece.Cunku biliyorsunuzki atak evresinde kilo kaybi cok hizli ,guclendirmede ise yok denecek kadar az.O yuzden seyir evresinde olanlar katilabilecek.
Yapmaniz gereken tek sey oncelikle her hafta persembe gunu sadece guncel kilonuzu bildirmeniz..Ona gore liste yapilip haftalik olarak yayinlanacak ve yaris 1 aylik periyodlar halinde yapilacak.
Haydi bakalim Dukancanlar gosterin kendinizi verin en fazla kiloyu aylik Dukan tacini siz giyin
ortaaaammm hayırlı olsunn yeni gördüm dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?