Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

Haydiii kızlaaaarrr yazalım yarışalımm yarıştıralım eriyelim güzelleşelim hayat güzel bahar geldi neşe sardı heryeri haydi kızlar nerdesinizzz

başlangıç kilom: 75
hedef : 58
başlama tarihi: 23.01.2013
geçen haftaki :65
güncel: 66
toplam giden 10 du

bu haftakifark +1 sonuncu oldum....

şekerler yarışmaya başlarken ne hayallerle başlamıştım ama bakın ne oldu +200 le devam

geçen hafta kg :66.800
güncel kilo :67.00

öpüyorum rakiplerim hepinizi kocamaaaaan

Gecikmeli olmasına rağmen bildirimimi yapayım
Başlangıç tarihi:11.03.2013
Başlangıç Kilo: 86 kg
Hedef Kilo: 65 kg
Geçen Haftaki Kilo: 77.7

Bu Haftaki Kilo: 76
Bir Haftalık Değişim: 1.7

Kalan Kilo: 10 kg
Toplam Giden: 10
Boy: 1.63
(Atak 6 gün)
(Seyirde 40.günüm)

merhaba kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim hafta başından beri taşınıyorum. Bildirimleri görünce hem sevindim hemde üzüldüm ağlamalık oldum. Ben kilomu bilmiyorum. Evimizde kalmıyoruz. Ne diyet var ne tartı. Yarıştan bu seferlik ayrılmam daha mantıklı olacak. Umarım çok kilo almamışımdır. Kısa sürede sizlere ve diyetime dönmek üzere. Geçen hafta cuma -200dü. Liderlik koltuğuna oynamayı düşünüyordum ama

geçen hafta : 74,3
bu hafta : 74,1

buraya sadece kilomuzu yazacağız zannediyordum perşembeden perşembeye.sohbet de ediliyormuş :))

mbaslangiç kilo :81.100
baslangiç tarihi :20.03.2013
hedef kilo : 65
boy :1.61
geçen haftaki kilo :75.600
güncel kilo : 74.500

Beni listeye eklememişsiniz yazmıştım kilomuu

Neyse kızmıyorum size bende burayı ihmal etmişim

Başlama 17.03.2013
başlama kilo: 72 kg
boy 168 cm
hedef 57
geçen hafta 66,2
guncel kilo :65,4
1 haftallik fark:800 gr
toplam fark:6.6 kg

çok eksik var kızlar ama ben yinede yapıyorum şimdi listeyi geçen haftaki biraz acemiceydi bu hafta alfabetik liste falan yapcam inşallah yapabilirim biraz zaman alacak ama başlıyorum hemen.
Eğer uygunsa editörüm Lisam 2 hafta üst üste bildirim yapmayanlara ceza verelim nasıl bir ceza olsun siz düşünün benden fikir uygulama harekatı sizden :)

Günaydın, scholarcim hani sen vereceğini kiloyu cuma veriyodunya,ben de öyle oldum. Bu sabah biraz daha gitmiş kilolar. Neyse artık haftaya bol eksili bildirim yaparım. Bu arada herkes ne güzel kilolar vermiş ya..tebrik ediyorum sizi canlarıiıiiiiiiimmmmm....

Kolay gelsin arkadasim...Onerim bu saatten sonra listeye yeni kisi eklenmesin diger yarisa kalsin yeniler ve iki hafta ustuste bildirmeyen diskalifiye olsun

Eveeeet inşallah herkes beğenir pek usta değilim bu konuda ama yaptım bişiler. Karne kısmında kızmayın sakın bence eğlenceli oldu diye ekledim kızlar. Yıldızlı pekiyi alan Dünyazade arkadaşımızı tüm kalbimle ve giden kilolarımlan kutluyorummmm
DÜNYAZADE
DÜNYAZADE

Son düzenleme:
Aferin adil oynuyon kız yoksa ben de bugün gideni yazsaydıııımmmm yarış marış bahane olurdu yani liderlik makamı yıldızlı pekiyiler benim olurdu tatlım aaaaah ah bu perşembe stresi

Kolay gelsin arkadasim...Onerim bu saatten sonra listeye yeni kisi eklenmesin diger yarisa kalsin yeniler ve iki hafta ustuste bildirmeyen diskalifiye olsun

Temam balııııımmmmmm

Son düzenleme:

Ellerine saglik arkadasimKizlaaar harikasiniz tebrikler hepinizeama dahada 2 hafta var bakalim dukan tacini kim giyecek

Son düzenleme:

Ellerine sağlık arkadaşım Liste çok güzel olmuş maşallah

ortaaaammm hayırlı olsunn yeni gördüm dahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…