Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

emeğine sağlık canımmm çooook çoookk güzel olmuş bi öğretmen olarak PEKİYİ almak hoşuma gittihep bizmi vercez dimidünyazade tebrik ederim seni de canım(geçtin beni ama neysehaftaya intikamımı acı alırım umarımmm)

Ellerine sağlık çok güzel olmuş

sonuncu olmamışım ama sondan ikinci olmuşum yaww...
ama bu sabah birden bire 70.7 ile uyandım çok mutluyum. yarın sabah göreceğim sevinmek için erken mi davrandım acaba..

Ellerine saglik hocam ama benim notuma itirazim var 500-1000 arasi iyi demissin ben 1400 verdigim halde pekiyi alamadim mi?

Listemiz çok güzel olmuş eline sağlık canım.... Neyse bu hafta sonuncu olmamışım.... Hatta İYİ almışım beğendim

elinize sağlık çok güzel olmuş..

ben de bir öğretmen olarak geçer not alınca suratım asıldı.regl den çıkmıştım ama

neyse perşembeye görüşürüz

dünyazade tebrikler arkadaşım..

listemiz çok güzel olmuşşş emeğinize sağlık ben bu hafta bildirime yeişemedim ama önümüzdeki hafta kesin burdayım bu hafta misafirim vardı pek takip edemedim forumudaa kilomda bi değişimdde yok aslı da umarım haftaya eksilirim iyi geceler herkese

Scholar elelrine sağlık canım,
Ben de bir öğretmen olarak pekiyi alınca çok mutlu oldum. Demek notlara sevinmenin yaşla ilgisi yok.
Dünyazade kutluyorum canım bu hafta süper vermişsin.
Darısı haftaya bize. Katılanlar daha çoktu nerde bu kızlar.

Anaaaaaa....geçer not almışım. Bir öğretmen olarak kendime çoook kızdım. Bu hafta pekiyi istiyoruuuuum. Istiyorum.istiyoruuuuummmmmmm.
Kızlar bu arada moralim bozuk. Ben nekadar kilolu olsam da vücudum hep şekilli ve ölçülü olurdu. Ama şu son birkaç haftatir kilolar hep bacak ve kalçadan gitti. Üst 42 alt 40 beden oldu. Çok kötü gorunuyorum. Umarım dönüşümlü gidiyordur. Bi alttan, bir üstten ...

Benim de tam tersi göbek ve bel inceldikçe inceldi basenlerde biraz inceldi ama bacaklarda çok az fark oldu herhalde zamanla oralarda eriyecektir.....

canımsın ellerine sağlık. karnede süper bence :))) haftaya peki alcam inşallah :))))

scholarppty Ellerine sağlık şahane bir tablo

DÜNYAZADE tebrik ederim

Nihayet bu gün doğum günü partisi yapıldı oldukça yorucuydu ama şahane oldu herkesin ağzı açık kaldı yaptıklarımızı görünce süsler ve tam 16 çeşit hamur işi ben ne yaptım akşamdan su böreği yapıp ikram için götürdüm ama kendimede bu gün ps günümde olduğum için kabak tatlısı ve dukan pudingi götürdüm bir bardak kolayla afiyetle yedim partiye gelen tanıdıkların ağzı açık kaldı sen nasıl böyle zayıfladın dediler müthişti

ama kötü bir şey daha oldu akşam eve döndüm 3-4 günün yorgunluğu bir anda çıktı başım döndü yere yığıldım bademcikler davul gibi şişti ve grip başlangıcı gibi burnum akmaya genzim yanmaya başladı eşim yatağa zor götürdü resmen sızmışım kalktığımda eşim zorla koca bir tas mercimek çorbası bol baharat ve yarım limon sıkılmış dayadı burnuma içeceksin diyet diye tutturma diyede kızdı bana içtim yarın iyi olursam fazladan yürüyüş yapacağım ama sinirimde fena bozuldu o kadar hamur işinden zaferle ayrıl evde eşine yenik düş :2:

ellerine sağlık :) anlattıklarına göre güzel bir partiymiş.
Bence kendini yenik düşmüş hissetme okadar şeyin içinde olupta yememek büyük bir zafer.
Hem mercimek çorbası ve hamur işleri arasında dağlar kadar fark var bence :)
Geçen gün bende hasta oldum boğaz ağrısıyla başlayan grip vitamin takviyesiyle düzeldim. Şimdilik bişeyim yok.

canım tebrik ediyorum. ben de artık pasta böreklere fazla yüz vermiyorum. biraz istiyor canım ama hemen unutuyorum. Ben en çok kuru fasülye pilav özledim.
bu arada geçmiş olsun. çok yorulmuşsundur farketmemişsindir. dukan insana böyle bir enerji veriyor işte. neyse 1 kasecik çorbanın pek zararı dokunmaz.önemli olan devamı gelmesin

Kızlar regl olmak üzereyim..
Ve tabi şişmeye de başladımm
Bu hafta artı bildirim yapacağım sanırım üzgünümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…