ben de katılmak istiyorum kilom 64 diyette ilk gunum
ahh bir takıla bilsemm hallomucak birşeyler ama naffile benden adam olmazz
Birgun gelecek ve mecburen takilacaksincunku oyle bir an geliyorki ozaman hazir oluyorsun ve kararli oluyorsun...hicte bile oyle deme benden adam olmazda ne demek
aslanım lisebellam herzaman söylüyorum yine söylicem azmine hayranım ve çok güzel motive ediyosun
ben yemeklerimden azda olsa kısıtladım birde spor yapıyorum 3- 4 günden beri çok uzun değil yarım saat felan kk dan bir topikte egzersiz hareketleri ve videolar var onlardan yararlanıyorum
bu arada hedeflerimizde eksiklikler var onlarıda bildirsek motivasyon açısından çok süper olacak kanımca
Lisacım, bişey sorabilir miyim? Bu dukan diyetinde peynir yenilebiliyo mu, süt ve süt ürünleri diyim hatta.
janiiim senin tabiki cok fazla bir fazlan yok bunu fotograflardanda gorduk ..Kilodan ziyade seninki bolgesel ve evet yaptigin gibi birazcik yediklerine dikkat ederek ve bolgesel egzersizlerle cok kolay ve SIKILMADAN kurtulabilirsin.hem bak onumuz yaz bikiniler giyecegiz ve senin bu fazlaliklari yaza kadar vermen gerekiyor sahilde salina salina yuruyebilmek adina birde sana bir iki onemli detay soyleyeyim yardimci olacak ;hergun 3 fincan yesil cay icmeye calis,yogurt tuketmeye calis hergun 2 kase kadar (hatta bir yogurt karisimi vardi gobek bolgesi icin ,gerci seninki gobekte degil yanlar ama ise yarayabilir vereyim sana o tarifi)hergun 2.5-3 lt su icmeye calis mutlaka.ee bide bir sure ekmegi cikarsan hayatindan ,sporlada destekli yaza kadar istedigin kiloya ulasirsin canimcim
Melonum ve guzel annesidukan diyetinin temeli protein yani et,tavuk,balik,sut ve sut urunleri canim
evet aslında fazla değil sadece bölgesel kalça üstlerindeki fazlalıklar gitse kafi
lisebellam ben yeşil çayı içtim bir süre ama tansiyonumu düşürüyo sersemliyorum o yüzden bıraktım:26:
nescafe içiyorum şekersiz ve sütsüz ve çay içiyorum suyuda 2 litre ye kadar içiyorum kahvaltıda kısamıyorum çayda şekerli (ama eskiye nazaran az)
mesela bugün öğle yemeğinde 1 tabak kurufasulye ve salata yedim pilav almadım
sen o yoğurdun tarifinide ver canım pratik birşeyse uygularım
Hmm, ızgara hellim yiyodum da aklıma geldi
anaaa bizim sayfa ilerlemiyor mu hiç? yarışçı kraliçeler nerdesiniz? vaz mı geçtiniz yaaaa... neyse siz vaz geçin ben kraliçe olayım
ben 2 gündür çok hastayım.hafta sonu misafir ağırladım. bugün de 23 nisan hazırlıkları. yarın 23 nisanı kutladık mı tamamdır.. rahatlayacağım. tabi güzel olan bu koşuşturmacada biraz kilo da vermişim haberiniz olsun...
Janiiim,birazcik dikkatle aslinda kontrol altina alabilirsin inaniyorum..hadi diyelim yemeye kisitlayamiyorsun bolgesel egzersizleri mutlaka yapmaya calis.ama 3-5 gunle olacak seyler degil gobegi,beli zayiflatmak sabirla hergun yapmalisin birakmadan ancak 1-2 ay sonra sonuc alirsin...yani birseyler yapmak gerekiyor oturdugum yerden bide yiyerek asla zayiflanmaz.yogurt kuru soyle canim:
-1 kase yogurt
-1 cay kasigi zencefil
-1 cay kasigi zerdecal
-1 cay kasigi tarcin
bunlari karistirip her ogunden yarim saat once yiyorsun..10-15 yapip 10 gun ara veriyorsun sonra tekrar uygulayabilirsin.baktin tadi guzel degil yiyemiyorsun en azindan yogurdu yanliz basina tuketmeye calis
hiiim cok severim izgara hellimi ama normal evrede bize yasakta ben simdi guclendirmeye gectim ya yiyebilirimsizede afiyet olsun
bu arada hedeflerimizde eksiklikler var onlarıda bildirsek motivasyon açısından çok süper olacak kanımca
Hosgeldin canim,ama seni bir sonraki yarisa alalimmi?Cunku daha ilk gunun ve atak evresinde oldugundan vede bu evrede kilo kaybi daha hizli yasandigindan seyir evresindeki arkadaslarla esit olmaz ve adil olmaz.ama bir sonraki yarista seyirde olacagindan sende diger arkadaslar gibi esit sekilde yarisabilirsin...
Bir sonraki yarışa bende katılsam canım olur mu ? O ne zaman ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?