Dukan Diyeti Yapanlar ve Yeni Başlayacak Olanlar Buyurun:)

bahar27

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
5.557
21
358
Arkadaşlar.Ben topik açtım dukan diyetiyle ilgili fakat bugün gördüğümde konu kapatılmıştı böyle bilgilendirmeden kapatılması çok yanlışTekrardan sizlerle olmak istedim.Ben 29 yaşında 3 yıllık evliyim.Şimdiye kadar diyetisyene gittim belirli bir kilo verdim fakat kilo vermem durunca bıraktım diyetisyeni.Şimdi dukan diyeti yapıyorum.Benim gibi sizde dukan diyetine başladıysanız yada yeni başlayacaksanız buyurun topiğime.Hep birlikte konuşup bilgilerimizi paylaşalım.Yanlış yada doğru önemli olan, yeni gelen biri için bilmiyor olabilir sorabilir öğrenmek anlamak suç değil.Ben diğer topikte gördüğüm haksızlığı burada kimseye yaşatmak istemem.Hepimiz eşitiz kimse kimse kimseden üstün değil.Bilmiyorsanızda suç değil.Öğrenilir anlaşılır anlatılır.Ama önerim dukan kitabını alıp okumanız ve diyete başlamadan önce kan tahlili yaptırıp ona göre hareket etmeniz.Tekrardan hoşgeldiniz arkadaşlarım

evet bu gün ilk günüm .Dün sabah dukan ekmeğiyle kahvaltı yaptım denemek için .
sen ne zaman başladın

Bahar tavsiyemi dinlemişsin, ne güzel ama ben sana bahar67 diyeti deneyimlerim diye topic açmanı önermiştim keşke öyle açsaydın?
Böyle çakma bir topiğe bilmeyen insanları çekerek onlara yazık ediyorsun bence? senin ne deneyimin var ki buradan paylaşacaksın?

gerçek topic burada arkadaşlar eğer bu diyet ile ilgili bilgi almak istiyorsanız buyrun gelin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html

Bahar arkadaşımız kitabı almadan diyet yapmak istediği için bizden biraz sert tepki görünce böyle bir yola gitti, bak BAHARIN YOLU da olabilir topiğin ismi :44: geri gelebilirsin bahar biz unuttuk onları

evet bu gün ilk günüm .Dün sabah dukan ekmeğiyle kahvaltı yaptım denemek için .
sen ne zaman başladın
bende bugün başladım canım dukan ekmeğini kendinmi yaptın ben yulaf kepegi bulamadım ya böle dewam etsem olmaz mı ki

bende bugün başladım canım dukan ekmeğini kendinmi yaptın ben yulaf kepegi bulamadım ya böle dewam etsem olmaz mı ki
evet kendim yaptım.yulaf kepeği migrosta ,kipada var ayrıca aktalarda da oluyormuş ama daha kötü oluyormuş .bence al tokluk hissi veriyor yulaf kepeği

yok ya :)))))) öyle çok kötü yenmiyecek gibi değil. toz halinde biraz daha kalın ve bej rengi un gibi .kulanmadan rondadan geçirilebilir belki daha iyi olur.

yok ya :)))))) öyle çok kötü yenmiyecek gibi değil. toz halinde biraz daha kalın ve bej rengi un gibi .kulanmadan rondadan geçirilebilir belki daha iyi olur.

bende öle sandım tamam ben biraz daha ariyim bende budün kahwaltıda yağsız tavaya 2 tane yumurta kırdım yanında da bi bardak ayran içtim doydum walla sen kitabı okudunmu

herkes kitabı okuyun diyor ama pek bir fark yok özü aynı hep aynı şeyler . tabi benim görüşüm .
son sayfalarda birşeyler var farklı gençler ,ergenler ve çocuklar için birde hareketler var tavsiye ettiği yada daha şeyler de var ama ben daha oraya gelmedim.

o ne kii anlamadım cnm :85:

Rachelfine şu yazdıklarına dikkat et.Zorla bana sataşmayamı çalışıyorsun sen?Bu nasıl bir yazı böyle ne terbiyesizlik bu.Burası çakma değil bunu bir daha kullanma.Doğru konuş.Ben senin seviyene inmeyeceğim.Sizin gördüm misafir sever olduğunuzu.Tek ben değilki bir çok arkadaş sizin hareketlerinizden şikayetçi.Sen bilemezsin benim ne bildiğimi ne bilmediğimi ve buna karışmayada hakkın yok.Kadınlar kulubünün sahibi sanmayın kendinizi.Bana bunca laflar söylüyorsun birde topiğe çağırıyorsun yüzsüzmüsün sen?Dukanı yapmam gerekirse yinede o topiğe gelmem.Açtığım topiğe çakma diyemezsin sen.Kötü söz sahibinindir.Benle muhattap olmayın git grubuna hadiiiiiiiiiiiiiii yürüüüüüüüüü anca gidersin.Unutttuğun içinmi böyle hakaret edici mesaj atıyorsun.Ben sizin gibilerle muhattap olmam.Sen grup topiğine git burayada yazma.Bunun adı çekememezlik ben topik açtım ya kudurdunuz sanırım

baharcim keske diyet yontemleri ve deneyimlerimiz bolumune degilde diyet gunlukleri bolumune acmis olsaydin belki kapatilmazdi ama anladilan bu satasmalar bitmeyecek ve bu konu yine kapatilacaktir

baharcim keske diyet yontemleri ve deneyimlerimiz bolumune degilde diyet gunlukleri bolumune acmis olsaydin belki kapatilmazdi ama anladilan bu satasmalar bitmeyecek ve bu konu yine kapatilacaktir

Canım yazdığı ukalaca mesajı gördüysen bana sataşıyor işte .Sataşsın kimin ne olduğunu Allah bilir.Kul bilmesede olur.Ben masus aynı başlıkla yazdım benle inat ederlerse bende inat ederim.Böyle terbiyesizlik şımarıklık ne gördüm ne duydum burada.Bu arada hoşgeldin geldiğine sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…