slm arkadaşlar nerede bizim topik neyse banucum buradan devam .
ben de bu gün başladım .
bnde bırakmıştımama bugun yeniden başlıyorummmm benimle başlamak istermisin banuu
bende bugün başladım canım dukan ekmeğini kendinmi yaptın ben yulaf kepegi bulamadım ya böle dewam etsem olmaz mı kievet bu gün ilk günüm .Dün sabah dukan ekmeğiyle kahvaltı yaptım denemek için .
sen ne zaman başladın
evet kendim yaptım.yulaf kepeği migrosta ,kipada var ayrıca aktalarda da oluyormuş ama daha kötü oluyormuş .bence al tokluk hissi veriyor yulaf kepeğibende bugün başladım canım dukan ekmeğini kendinmi yaptın ben yulaf kepegi bulamadım ya böle dewam etsem olmaz mı ki
evet kendim yaptım.yulaf kepeği migrosta ,kipada var ayrıca aktalarda da oluyormuş ama daha kötü oluyormuş .bence al tokluk hissi veriyor yulaf kepeği
yok ya :)))))) öyle çok kötü yenmiyecek gibi değil. toz halinde biraz daha kalın ve bej rengi un gibi .kulanmadan rondadan geçirilebilir belki daha iyi olur.
2/3 'ünü okudum kitabın .Deneyen kişilerden fikir almak daha iyi oluyor.
herkes kitabı okuyun diyor ama pek bir fark yok özü aynı hep aynı şeyler . tabi benim görüşüm .
son sayfalarda birşeyler var farklı gençler ,ergenler ve çocuklar için birde hareketler var tavsiye ettiği yada daha şeyler de var ama ben daha oraya gelmedim.
Bahar tavsiyemi dinlemişsin, ne güzelama ben sana bahar67 diyeti deneyimlerim diye topic açmanı önermiştim keşke öyle açsaydın?
Böyle çakma bir topiğe bilmeyen insanları çekerek onlara yazık ediyorsun bence? senin ne deneyimin var ki buradan paylaşacaksın?
gerçek topic burada arkadaşlar eğer bu diyet ile ilgili bilgi almak istiyorsanız buyrun gelin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html
Bahar arkadaşımız kitabı almadan diyet yapmak istediği için bizden biraz sert tepki görünce böyle bir yola gitti, bak BAHARIN YOLU da olabilir topiğin ismi :44: geri gelebilirsin bahar biz unuttuk onları
baharcim keske diyet yontemleri ve deneyimlerimiz bolumune degilde diyet gunlukleri bolumune acmis olsaydin belki kapatilmazdi ama anladilan bu satasmalar bitmeyecek ve bu konu yine kapatilacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?