slm kizlar
ben bir hafta oldu dukan diyetine basliyali, zaman zaman foruma girip burdan baya bi bilgi edindim tskler paylasimda bulunanlara.
Ilk iki gun atak yaptim iki gun yaptim cunku baslamadan once dukan testini yaptim, 2 gun atak onerisinde bulundu. Simdi seyirdeyim ama sezbe agirligi vermedim daha daha cok protein besleniyorum, 67+ idi kilom sabah ac karinla.Sabah 64.600kg idi bakalimyarin sabah kac cikacam tahminimce 300 gr gide genelde o civarda oluyor, seyire asagi yukari 4 hafta devam edmeliyim yani teste gore:) bi haftasi gecti. Bazen cok acikiyom, o zaman bi bardak sut iciyorum, ama dikkat etmeniz gereken sey diyete baslamadan once mutlaka bir alisveris yapmaniz gerek. Ben yagsiz yogurt sut bide yulaf kepegi aldim, sabahlari bi bardak sut iciyorum iki haslanmis yumurta oglen bazen yulaf kepegi yogurt karistiriyom bazen de degistiriyom yerlerini mesela bugun oglen yagsiz et yedim yanina bruksel lahanasi da hasladim ama bi kac lokmadan sonra doyuyorsunuz. Aslinda tum gun karnim ac ama bu kadar ac kalmisken hic bozmaya niyetim yok alt ustu uc hafta kaldi:) Sagliksiz bulmuyorum gun icerisinde protein aliyoruz ztn bi sure sonra karbonhidrat meyve vs vs eklenecek kilolu kalmak sanki cok mu saglikli, ayrica seker tuz biraktim bazen licht icecek iciom, mm baska suan bu kadar sizinle paylasacam sadece azimli olun arkadalar aclik hissi o duygu sadece 20 dk eger o zamani atlatirsniz gerisi kolay, ha bu ara su iciom cok buda onemli.