- Konu Sahibi strawberries927
-
Aaa hadi bakalım kolay gelsin Esra. :) Ben rejimi bıraktım bırakalı iyice saldım kendimi. Benim de artık bir an önce dur demem lazım.
Ben de canım, özellikle sigarayı bırakmak beni mahvetti... Geçen sene verdiklerimi aldım. Bu kez tam gaz tekrar başlıyorum. Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Karataya devam mı? Destek olalım birbirimize, 2-3 ay dişimizi sıkalım lütfen
Aslinda aklimda diyete geri dönmek yoktu ama burada birden senin yazini gorunce heves geldi sanki. Yaparsam sanirim Karatay yaparim diye dusunuyorum, daha kolay geliyor. Dukan'in evreleri, ozel tarifleri vs zor.Ama hangi diyet olursa olsun gercekten destek cok onemli, yoksa hic olmuyor.
Saol canım ablam benimgunlugun hayirli olaun esracim tekrat yeni bir hevesle ustesinden gelcegine inaniyorum tatlinmm benim...
Esracım günlüğün hayırlı olsun
Dukan diyeti hakkında pek fazla bilgim yok buradan seni takip ederek öğrenmiş olurum
Sen zaten iradene sahip çıkabiliyorsun hedefine ulaşacağına eminim kolay gelsin
ık. Yarın tartılıp kilomu yazacağım, atak evresiyle başlayacağım ve 4 gün atak yapacağım. Daha sonra da 1
meraba öncelikle diyetiniz ve günlüğünüz hayırlı olsun :) bende dukana başlıycam ama bazıları çok masraflı diyor. yaptığınız alışverişten yola çıkarsanız aylık ne kadar gideriniz olur bunu sorsam ayıp olur mu bilemedim
meraba öncelikle diyetiniz ve günlüğünüz hayırlı olsun :) bende dukana başlıycam ama bazıları çok masraflı diyor. yaptığınız alışverişten yola çıkarsanız aylık ne kadar gideriniz olur bunu sorsam ayıp olur mu bilemedim
300 diyince çok geldiCanım açıkçası en az 300 lira gider ayda... Çünkü her şeyin light'ı daha pahalı, bir de protein haklarını doldurmak için et-tavuk-balık şart. Ama belki daha çok beyaz et yiyerek bunu biraz hafifletebilirsin. Ama şöyle düşün, ekmeğini kendin yapacaksın, hiç abur cubur almayacaksın filan... Mutfak alışverişin normalden 100-150 lira daha fazla olur yine de ama ayda 4 kilo filan vereceğin için bence buna değer. Yani bana "sen bize kilo başına 100 lira ver, biz de kilolarını alalım" deseler ben onu veririm
300 diyince çok geldisonuçta annem eve alışverişi kendi yapıcak ben kendi alışverişimi kendim yani mutfağa sadece onlar girmiycek 20 yaşındayki birine göre çok geldi yani :)
benim verilcek 20 25 kilom var belki de ilk 15 kilosunu kendim verip kalanını dukanla vermeliyim. beni çeken diyet bittikten sonra kilo alınmaması herseye yemeye ragmen :)Hımm anladım canım... Annen ev alış verişini yaparken senin peynirini, sütünü light alamaz mı? Ya da tavuğunu yağsız alamaz mı? Sonuçta bu diyette çok tutan şey bunlar... Atıyorum et öğünlerini annenin ortak yaptığı alışverişden yesen sadece light ürünler o kadar da tutmaz çünkü tek başına yiyeceksin. Ama tabi sen bilirsin :)
Günaydın herkese, bugün tartıldım. 54,1 çıktım. Daha dün 53 idim ama neyse, 1 günde gelen kilo 1 günde gider :)
Kahvaltım:
50 gram light peynir
2 dilim yulaf kepekli ekmek
Yeşil çay
benim verilcek 20 25 kilom var belki de ilk 15 kilosunu kendim verip kalanını dukanla vermeliyim. beni çeken diyet bittikten sonra kilo alınmaması herseye yemeye ragmen :)
hayırlı olsun canım...sende bu azim varken eminim herşey güzel olacak.bende ayça kaya yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?