Dukan Günlüğüm :)

Atak günü sayısı kişiye ve vereceği kiloya göre değişiyor canım bu arada salatamı menümde yeni gördüm

[QUO TE="esra927, post: 37184522, member: 234779"]Ay canım senin yazdığını yeni görüyorum... insallah başlamam bir daha, çok teşekkür ederim desteğin için [/QUOTE]
Rica ederim :)

Bugün ki menü sebze göremedim ben senin sadece domates yazmışsınız

Bir de bir kase salata var. Aslında ben bugün de atak yapacaktım. Ama domatese dayanamadım ve yedim. öyle olunca akşam da azcık salata yedim. Hem atağı 3 gün yapmıştım zaten. Vermek istediğim kilo da 6 filan olduğundan 3 gün yeter diye düşünüp bugün az bir şey sebze yedim canım :)

2. PS Günüm:

Sabah: 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Öğlen: Az zeytinyağında ciğer, biraz salatalık turşusu
Akşam: Az zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase yoğurt

Zeytinyaği hakkımız normalde 1 tatlı kaşığı ise biraz fazla kaçmış olabilir çünkü toplam 1 yemek kaşığı oldu. Umarım hakkımız bir yemek kaşığıdır... :)

Bu Bayram beni epey zorladı ama şu ana kadar ağzıma tek bir bozucu lokma şeker koymadım zor oldu herkes haşır hupur yerken

Bugün yediklerim: (protein sebze günü)

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, domates, salatalık
Öğlen: 1 kase yoğurt, biraz salatalık turşusu
Akşam: 2 şiş az yağlı kebap, 1 kase yağsız salata

Senin vereceğin kilo az olunca çıksa zorlamana ve atak süresini uzatmana gerek yok benim öyle değil 15-20 kilo vermem gerek

Bugün yediklerim (saf protein günü):

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Ciğer kebabı
Akşam: 1 kase yoğurt, 1 dilim yulaf kepeği ekmeği

Benim bugün 12.gün bu sürede verdiğim toplam kilo 3.800
9 gün atak yaptım son üç gündür evde çocuklarla da olunca e malum bayramda var sebze protein yaptım ama sebze yemeği yemedim sadece etin yanında salata turşu salatalık domates döğüşü şeklinde tükettim ben ayran yapıp yanımda taşıyorum açılınca ara öğün olarak onu tüketiyorum bolca

İşteyken diyet daha kolay oluyor benim için aklıma çok yemek gelmiyor saf protein günlerini hafta içinde yapmayı düşünüyorum bu nedenle

Merhaba , iyi haftalar...

Kurban tatili dönüşünde diyetimi bozacak şeker pasta tatlı yağlı et ...vs. yememiş olmanın gururu ile bu haftaya başladım çok şükür ... kurban bayramında diyet bozulmadıysa sonrasında da bozmak ayıp olur düşüncesindeyim:) Sadece akşam misafirlikte mangal vardı ama ben kendi yağsız dana kıymamı götürdüm ve zevkle yedim sadece biraz salatayı kaçırmış olabilirim bu nedenlede bugün saf protein günü yapmaya karar verdim...Bugün diyette 13. günümdeyim hayatımın en uzun diyeti denedebilir :)Sizler neler yaptınız ....

Maalesef ben dün anneannemin yemek davetinde biraz diyeti bozdum anneannemin ısrarları yüzünden... Ne yediğimi yazmak bile istemiyorum Bu yüzden haftasonuna kadar saf protein yapacağım...

Selam..bende aranıza katılıyorum artık:))bugün atak 1.gündeyim.sabah kahvaltıda 2 tane soya sosunda haşlanmış yumurtanın beyazını yedim.öğlen yağsız sütlü türk kahvesi içtim.akşam yemeğinde yağsız kavrulmuş tavuk göğsü ile konjiak bitkisinden yapılmış noodle(dukanda serbest)yiyeceğim.sonrada bir kase yağsız yoğurt ve yukaf kepeği yiyip yatacağım.ayrıca sabah 1 saat pilates 1 saat hızsız tempoda yürüyüş yarın saatte koşu bandında orta hızda yürüdüm.akşam yemeğinden sonra halim kalırsa koşu bandında orta hızda yürüyeceğim.daha önce dukanla 15 kilo vermiştim.7 sini bir yıl içinde geri aldım.şimdi vermem gereken 5 kilo var.eskisi gibi incecik olmak istiyorum.3 gün atak yapacağım.sadece ataktan sonra bıkıp motivasyonumu kaybetmekten korkuyorum(

Senin vermen gereken kilo az nasıl olsa afiyet olsun yediklerin için sıkma canını ...

Can sıkmamak mümkün mü, o kadar çabala 1 günde boşa gitsin. Bir de benim öyle bir bünyem var ki 1 gün kaçırsam 1 haftada verdiklerim hemen geri gelir. Neyse yapacak bir şey yok, bayrama denk gelmesinin dezavantajı bu. Toparlayacağım canım söz :)

Hoşgeldin topiğimize, dukanla incecik olacağız beraber

Harikasın 15 kiloyu ne kadar zamanda verdin canım? Bir de atakta ağır spor yapmayın diyor dukan, sen şuan atakta mısın? Sen bilirsin canım ama acaba 3 günlük atağın bitene kadar sadece yürüyüş mü yapsan? Ama o kadar da halsiz hissetmiyorsan sen bilirsin, spordan zarar gelmez :) Menün çok güzelmiş, ben de 1 hafta iyi gittim ama bayramın son günü anneannem zorla bozdurdu. Şimdi tekrar saf protein günleriyle tam gaz devam :)

CİNDİRİZ ; tecrübeli dukancı olduğuna göre bize faydalı bilgiler verebilirsin memnun oluruz ...Ancak yediklerine göz attımda bu kadar miktar az değilmi ??? Ara öğünlerini göremedim birde öğleyi sadece bir sütlü kahve ile geçiştirmişsin ??

Bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği
Öğlen: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
Akşam: Şişte ciğer
Şimdi: Dukan usulü yoğurtlu dondurma (tatlandırıcı ile)

Dün benim yediklerim
Sabah : 1 yemek tabağı yoğurt ( evde özenle kendim çalıyorum )
Ara:1 subardağı ayran
Öğlen :1 porsiyon kemikli tavuk ızgara-maydonozlu soğan salatası
Ara:öğlen çok geldiği için yiyemedim
Akşam :2 su bardağı ayran,dukan peynirli kekim
1.5 lt su çay kahve tabikine de şekersiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…