- Konu Sahibi strawberries927
-
Bugün ki menü sebze göremedim ben senin sadece domates yazmışsınız
Bu Bayram beni epey zorladı ama şu ana kadar ağzıma tek bir bozucu lokma şeker koymadım zor oldu herkes haşır hupur yerken
Senin vereceğin kilo az olunca çıksa zorlamana ve atak süresini uzatmana gerek yok benim öyle değil 15-20 kilo vermem gerek
Merhaba , iyi haftalar...
Kurban tatili dönüşünde diyetimi bozacak şeker pasta tatlı yağlı et ...vs. yememiş olmanın gururu ile bu haftaya başladım çok şükür ... kurban bayramında diyet bozulmadıysa sonrasında da bozmak ayıp olur düşüncesindeyim:) Sadece akşam misafirlikte mangal vardı ama ben kendi yağsız dana kıymamı götürdüm ve zevkle yedim sadece biraz salatayı kaçırmış olabilirim bu nedenlede bugün saf protein günü yapmaya karar verdim...Bugün diyette 13. günümdeyim hayatımın en uzun diyeti denedebilir :)Sizler neler yaptınız ....
Senin vermen gereken kilo az nasıl olsa afiyet olsun yediklerin için sıkma canını ...
Selam..bende aranıza katılıyorum artık:))bugün atak 1.gündeyim.sabah kahvaltıda 2 tane soya sosunda haşlanmış yumurtanın beyazını yedim.öğlen yağsız sütlü türk kahvesi içtim.akşam yemeğinde yağsız kavrulmuş tavuk göğsü ile konjiak bitkisinden yapılmış noodle(dukanda serbest)yiyeceğim.sonrada bir kase yağsız yoğurt ve yukaf kepeği yiyip yatacağım.ayrıca sabah 1 saat pilates 1 saat hızsız tempoda yürüyüş yarın saatte koşu bandında orta hızda yürüdüm.akşam yemeğinden sonra halim kalırsa koşu bandında orta hızda yürüyeceğim.daha önce dukanla 15 kilo vermiştim.7 sini bir yıl içinde geri aldım.şimdi vermem gereken 5 kilo var.eskisi gibi incecik olmak istiyorum.3 gün atak yapacağım.sadece ataktan sonra bıkıp motivasyonumu kaybetmekten korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?