- Konu Sahibi strawberries927
-
Dün benim yediklerim
Sabah : 1 yemek tabağı yoğurt ( evde özenle kendim çalıyorum )
Ara:1 subardağı ayran
Öğlen :1 porsiyon kemikli tavuk ızgara-maydonozlu soğan salatası
Ara:öğlen çok geldiği için yiyemedim
Akşam :2 su bardağı ayran,dukan peynirli kekim
1.5 lt su çay kahve tabikine de şekersiz...
Selamlar..evet tecrübeli dukancıyım ama ne yalan söyleyeyim kilolarımla beraber sağlığımda gitmişti dukanı yaparken.şimdi gene başladım çünkü başka hiçbir diyet beni yemekten alıkoymuyor.dıkanda sonuçları kısa sürede gördüğümüz için kolay motive oluyorum.o yüzden tüm muhalif tepkilere rağmen tekrar dukana başladım.bu sefer tam anlamıyla dukan yapmayacağım ama.ara birşey olacak.sağlığımdan olmak istemiyorum çünküCİNDİRİZ ; tecrübeli dukancı olduğuna göre bize faydalı bilgiler verebilirsin memnun oluruz ...Ancak yediklerine göz attımda bu kadar miktar az değilmi ??? Ara öğünlerini göremedim birde öğleyi sadece bir sütlü kahve ile geçiştirmişsin ??
Bugünkü menüm şöyleydi:sabah bir haşlanmış yumurta beyazı,1 saat yoga,üzerine konjiak bitkisinden noodle ama çok az.yürüyüş yarım saat.sonra dukan ekmeği ve light peynir.akşam yemekte dünkü konjiak noodle ve tavuk.bu sefer soya sosu koydum dayanamadım:))1 saat koşu bandında hızlı tempo yürüyüş.bi adet cola zero.yediklerim az gelebilir size ama canım protein değil sadece karbonhidrat istiyor.karbonhidratsız hayatı neyliyim ben(o yüzden fazla yiyemiyorum.bıraksam kendimi dünyayı yerim ama sadece makarna,pilav,börek,çörek..zaten bunları yiyerek aldım o kiloları.
Ben çok light ürünler tüketmiyorum çünkü yoğurdu ve ayranı kendim evde yapıyorum sütü de kapıya gelen köylü teyzoştan alıyorum peynirim ise normal hangisi denk gelirse ....
Esra dün ki menünü beğendim güzelmiş.Beni bir bıraksan neler yerim neler aklıma neler gelmiyorki turşular börekler pastalar en son dün dut kurusu aklıma düştü düşün yani o derece ....
Bunun yanısıra CİNDİRİZ senden açıklama bekliyoruz dukanda karşılaştığın sağlık sıkıntılarınla ilgili bizi aydınlat lütfen ....Mademki Dukanda bütün evreleri tamamladın neden tekrar kilo aldın acaba ???
Dün yediklerim :
Sabah :1 yemek tabağı ev yoğurdu
Ara:1 su bardağı ayran
Öğlen :Kemiksiz tavuk ızgara + soğan salatası + 1-2 dilim salatalık turşusu
Ara: az biraz peynir
Akşam :1 yemek tabağı ev yoğurdu
Yatarken 1 büyük su bardağı Doğadan kayısılı form çay
Merhaba , herkese iyi haftalar dilerim öncelikle ...
Esracım hafta sonu çor çocuk ev işi olunca yazamadım. Hayır kaçamaz yapmadım tabikide .Cumartesi saf protein günü yapıp pazar güzelcene sebze protein yaptım.Pazar kahvaltılarında domates salatalıksız çekilmiyor diye...
Dukanda bugün 18 .günüm toplamda 4700 oldu verdiğim kilo ve hiç mi hiç kaçamak yapmadım zero cola içmedim zaten normal hayattada sevmem , meyveli yoğurtta yemedim ama canım şöyle şekerli bir tat da istemiyor değil hani önerileriniz varsa alabilirim .cumartesi günü sabaha kadar rüyamda eti rondo bisküvi yiyordum :)))))))))))))))))))))))
Duan testini yaptığımda 03.02.2015 e kadar seyir evresinde olmam gerekiyor. Yani önümde yaklaşık 100 günüm var bişe kalmadı :)))
Birde ben eskiden kilo çizelgesi yapıyordum imza kısmında her mesajımla çıkıyordu o da insanı iyi motive ediyor şu an da da yapıyorum imzaya ekliyorum ama mesajlarımda görünmüyor nasıl yapsak kızlar bilen var mı ???
Esra senin şuanki kilon kaç kaç gitti kaç kaldı şafak kaç canım ? Benim dün yediklerim
Sabah : iki dilim dukan ekmeği iki peynir
Ara : bir bardak ayran
Öğlen : bir bardak ayran
Ara:bir bardak ayran
Akşam: Antakya usulü tavuklu tepsi kebabı
Esracım sen bu kilolar yüzünden mi bu kadar ağır diyet yapıyorsun ??
Ben senin menülerini beğeniyorum bence 51 gibi gelirsin ...
mrb bende dukan yapıyorum kolay gelsin
Az önce marketten goji berry şekersiz puding tavuk göğsü suspangle aldım umutluyum vede mutluyum diyet hergün daha da kolaylaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?