Dukan Günlüğüm :)

Menün çok güzelmiş canım Ben bulunduğum yerde maalesef light yoğurt bulamıyorum. Yarım yağlı veya normal alıyorum, bazen de ailemin yanından dönerken annemin yaptığı yoğurdu getiriyorum. Diyetimde light olmayan tek şey yoğurt, o kadar da olsun yapacağım bir şey yok maalesef...

Selamlar..evet tecrübeli dukancıyım ama ne yalan söyleyeyim kilolarımla beraber sağlığımda gitmişti dukanı yaparken.şimdi gene başladım çünkü başka hiçbir diyet beni yemekten alıkoymuyor.dıkanda sonuçları kısa sürede gördüğümüz için kolay motive oluyorum.o yüzden tüm muhalif tepkilere rağmen tekrar dukana başladım.bu sefer tam anlamıyla dukan yapmayacağım ama.ara birşey olacak.sağlığımdan olmak istemiyorum çünkü(haftada 2 gün saf protein yşyeceğim,3 gün sebze protein 2 günde özgür olacağım.tabii çok abartmamak kaydıyla.daha önce dukanı uygularken zorlanmadan 3 ay içinde 15 kiloyu vermiş,tüm evreleri tamamlamıştım.uzun sürede korudum kilomu.sonra yavaş yavaş 7 kilosunu geri aldım.şimdi 57 kiloyum.aslında çok kilolu değilim ama dukandan sonra acayip yağjandım.aldığım her kilo yağ olarak üzerinde duruyor(

Bugünkü menüm şöyleydi:sabah bir haşlanmış yumurta beyazı,1 saat yoga,üzerine konjiak bitkisinden noodle ama çok az.yürüyüş yarım saat.sonra dukan ekmeği ve light peynir.akşam yemekte dünkü konjiak noodle ve tavuk.bu sefer soya sosu koydum dayanamadım:))1 saat koşu bandında hızlı tempo yürüyüş.bi adet cola zero.yediklerim az gelebilir size ama canım protein değil sadece karbonhidrat istiyor.karbonhidratsız hayatı neyliyim ben(o yüzden fazla yiyemiyorum.bıraksam kendimi dünyayı yerim ama sadece makarna,pilav,börek,çörek..zaten bunları yiyerek aldım o kiloları.

Ben de maalesef karbonhidrata baya düşkünüm... O yüzden bazen tatlandırıcıyla dondurma yapıyorum (yoğurttan). Bir de puding tarifi aldım, tatlı krizim gelirse bir ara ondan yapacağım.

Canım senin konjiak dediğin shirataki noodle mı? Nasıl onun tadı? Ben de makarnaya baya düşkünüm de kendimi kandırarak onu makarna gibi tüketebilir miyim merak ediyorum açıkçası... Bir de son bir şey tatlım, sağlığım bozuldu derken? Dukanda neden sağlığın bozuldu ne oldu ki

Bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 2 dilim light peynir
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Öğlen: Tavuk göğsü
Akşam: 1 kase yoğurt, 1 yumurta

Ben çok light ürünler tüketmiyorum çünkü yoğurdu ve ayranı kendim evde yapıyorum sütü de kapıya gelen köylü teyzoştan alıyorum peynirim ise normal hangisi denk gelirse ....

Esra dün ki menünü beğendim güzelmiş.Beni bir bıraksan neler yerim neler aklıma neler gelmiyorki turşular börekler pastalar en son dün dut kurusu aklıma düştü düşün yani o derece ....

Bunun yanısıra CİNDİRİZ senden açıklama bekliyoruz dukanda karşılaştığın sağlık sıkıntılarınla ilgili bizi aydınlat lütfen ....Mademki Dukanda bütün evreleri tamamladın neden tekrar kilo aldın acaba ???

Dün yediklerim :
Sabah :1 yemek tabağı ev yoğurdu
Ara:1 su bardağı ayran
Öğlen :Kemiksiz tavuk ızgara + soğan salatası + 1-2 dilim salatalık turşusu
Ara: az biraz peynir
Akşam :1 yemek tabağı ev yoğurdu
Yatarken 1 büyük su bardağı Doğadan kayısılı form çay

Senin de menün güzelmiş tatlım. Ben internetten gojiberry (kurt üzümü) almıştım yulaf kepeği siparişi verirken, onu kabızlık için kullanmayı düşünüyorum işe yarıyormuş. Bu sabah yedim bir yemek kaşığı kahvaltıdan önce. Ama 150 gramına yaklaşık 10 lira verdim, kilosu 60 lira ya çok pahalı

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 yemek kaşığı gojiberry, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 2 dilim light peynir
Öğlen: 1 haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt
Akşam: Protein salatası (ton balığı, yoğurt, yumurta, bol baharat)

Kızlar bugün geç uyandığım için 2 öğün yapmış oldum ama yine de az yememeye çalıştım. Sebze+protein yaptım bugün

Sabah: 1 kaşık gojiberry, 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Akşam: Salçalı kekikli tavuk haşlama, 1 kase yoğurt, yağsız salata

Dozyurt nerelerdesin canım inşallah kaçamak yapmıyorsundur

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 kaşık gojiberry, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber
Öğlen: 1 kase yoğurt
Akşam: Ton balıklı salata

Merhaba , herkese iyi haftalar dilerim öncelikle ...

Esracım hafta sonu çor çocuk ev işi olunca yazamadım. Hayır kaçamaz yapmadım tabikide .Cumartesi saf protein günü yapıp pazar güzelcene sebze protein yaptım.Pazar kahvaltılarında domates salatalıksız çekilmiyor diye...

Dukanda bugün 18 .günüm toplamda 4700 oldu verdiğim kilo ve hiç mi hiç kaçamak yapmadım zero cola içmedim zaten normal hayattada sevmem , meyveli yoğurtta yemedim ama canım şöyle şekerli bir tat da istemiyor değil hani önerileriniz varsa alabilirim .cumartesi günü sabaha kadar rüyamda eti rondo bisküvi yiyordum :)))))))))))))))))))))))

Duan testini yaptığımda 03.02.2015 e kadar seyir evresinde olmam gerekiyor. Yani önümde yaklaşık 100 günüm var bişe kalmadı :)))

Birde ben eskiden kilo çizelgesi yapıyordum imza kısmında her mesajımla çıkıyordu o da insanı iyi motive ediyor şu an da da yapıyorum imzaya ekliyorum ama mesajlarımda görünmüyor nasıl yapsak kızlar bilen var mı ???

Canım ben kilo çizelgesi olayını hiç bilmiyorum. Kaçamak yapmamana çok sevindim :) Şekerli şeyler içinse simlanın bloguna baksana orada tatlandırıcıyla yapılan bir sürü tarif mevcut ben haftada 1-2 kez yapıyorum ordan birşeyler. Googlea dukan yemek tarifleri yazınca ilk çıkan yer olması lazım tam adresi hatırlayamadım şimdi

Bugün yediklerim

Sabah: 1 kaşık gojiberry, 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği
Öğlen: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
Akşam: Köri soslu yağsız tavuk göğsü

Esra senin şuanki kilon kaç kaç gitti kaç kaldı şafak kaç canım ? Benim dün yediklerim

Sabah : iki dilim dukan ekmeği iki peynir
Ara : bir bardak ayran
Öğlen : bir bardak ayran
Ara:bir bardak ayran
Akşam: Antakya usulü tavuklu tepsi kebabı

Canım ben 54le başladım yarın tam 2 hafta oluyor yarın tartılacağım tahminim 52 gibi bir şey çıkacak, ondan sonra da geriye 4 kilo kalıyor hedefim 48 :) 31 aralıka kadar vakit verdim kendime

Esracım sen bu kilolar yüzünden mi bu kadar ağır diyet yapıyorsun ??
Ben senin menülerini beğeniyorum bence 51 gibi gelirsin ...

Esracım sen bu kilolar yüzünden mi bu kadar ağır diyet yapıyorsun ??
Ben senin menülerini beğeniyorum bence 51 gibi gelirsin ...

Evet canım artık son kilolar olduğu için diğer diyetlerle pek gitmiyor, bir de dukan diyeti bana nispeten daha kolay geliyor.

mrb bende dukan yapıyorum kolay gelsin

Sana da kolay gelsin canım, sen kaç kilosun kaç olmak istiyorsun

Az önce marketten goji berry şekersiz puding tavuk göğsü suspangle aldım umutluyum vede mutluyum diyet hergün daha da kolaylaşıyor

Az önce marketten goji berry şekersiz puding tavuk göğsü suspangle aldım umutluyum vede mutluyum diyet hergün daha da kolaylaşıyor

Bence de... Ben de alışıyorum yavaş yavaş. Gojiberry yi ben marketlerde bulamıyorum, bir kez internetten almıştım. 5 gündür sabahları 1 kaşık yiyorum kabızlığımı bugün çözdü sonunda. Ama bitmek üzere ve bir daha alamayacağım sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…