- Konu Sahibi strawberries927
-
merhaba kızlar
ben geldim size neşe katmaya:)dozyurtun arkadaşıyım dukana 8 ekimde başladım 4 kilo gitti
Kızlar bana dozyurt demeyin artık benim adım Derya :)
Minik de benim çok yakın arkadaşım ısrarla onuda dukana başlattım sayımız her geçen gün artıyor birbirimize destek olalım ve şu üzerimizdeki yükleri atalım biran önce
[/QUOTE]Hoşgeldin tatlıııım1 haftada 4 kilo harikasın, kaç olmak istiyorsun :)
Canım ben 54le başladım yarın tam 2 hafta oluyor yarın tartılacağım tahminim 52 gibi bir şey çıkacak, ondan sonra da geriye 4 kilo kalıyor hedefim 48 :) 31 aralıka kadar vakit verdim kendime
merhaba esracım.maaşallah sana çok güzel gidiyorsun.bende bayramda almıştım 1 haftadır çok sıkıyorum kendimi anca bayram önceki halime inebildim. canım ben sayarak zayıflamayı yapıyordum ya, yinede çok zor veriyorum ya önerilerin varmı,gıdım gıdım gidiyor ve en ufak bir bozmada hop geliyor hemen.şaşırdım ne yapacağımı valla,bitsin gitsin şu kilolar istiyorum artık.bi aralar 54 ten memnun değilken şimdi 57 yim.düşündükçe çıldırasım geliyor...
Tatlım dukanda istediğin kadar sık yiyebilirsin kiyok canım ben ayça kaya sayarak zayıfla yapıyorum.dukan denemiştim birkaç yıl önce başaramadım, ama o bana göre değil.zaten hipoglisemim var benim.yani sık yemezsem şekerim düşüyor.
Bugün yediklerim :
Sabah: yulaf ekmeği iki dilim peynir
Öğle :kemikli tavuk ve salata
Ara:goji berry
Akşam : 1 kase dukan tavuk göğsü tatlısı
Yatarken : doğadan kayısılı form çay
Gün boyunca 2 Lt su
Deryacım tavuk göğsü nasildi afiyet olsunBugün yediklerim :
Sabah: yulaf ekmeği iki dilim peynir
Öğle :kemikli tavuk ve salata
Ara:goji berry
Akşam : 1 kase dukan tavuk göğsü tatlısı
Yatarken : doğadan kayısılı form çay
Gün boyunca 2 Lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?