• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dukan kardeşliğine ne dersiniz?

hulyaslm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
271
1
46
42
İstanbul
merhabaaa kızlaaarr
dukan diyetimizi beraber yapmalım birbirimizi daha fazla motive ederek daha çok kilo verelim istedim ne dersiniz beraber burada bilgilerimizi paylaşmaya..

ben atak 4. gündeyim
72,1 ile başladım ve 3 günün sonda 69,60 ile 2,5 kilo verdim buda beni daha çok motive etti
:nazar:
ilk günden itibaren yediklerimi yazmaya başlıycam
belki menülerde birbirimizefikir olur

sabah -1 krep+ beyaz peynir +haşlanmış yumurta
ara -light yoğurt +yarım kaşık yulaf kepeği ( böylece günlük yulfa kepeği hakkımı tamamladım)
öğlen - fırın poşetinde baharatlarla tatlandırılmış tavuk göğsü -(akşam eve gidince hem eşime hem kendime yarın öğlen yemek yapma konusu malesef biraz yorucu bide üsütne yürüyüş yapınca iptal oluyorum ama değerrr)
ara - sütlü nescafe tatlandırı ve lıght süt ile
şekersiz türk kahvesi

akşam - haşlanmış tavuk göğsü + yoğurt
gece 22:00 / 23:00 civarı: bir bardak süt

sabah. 2 küçük krep + beyaz peynir + şekersiz çay+ haşlanmış yumurta
ara - 1 sütlü nescafe
öğlen - haşlama tavuk+3 adet kornişon turşu ve bir diş sarımsakla hazırlanan yoğurt
ara - cafe latte - şekersiz
akşam- kıymalı yumurta-( kıymayı yağsız tavada kavukdum arada su damlattım içine pul biber karabiber ekledim sonrada yumurtayı kırdım kısık ateşte kapağını kapadım pişirdim nefis oldu)+ yoğurt

gece - süt

sabah-1 krep+beyaz peynir+haşlanmış yumurta
ara-sütlü nescafe 10:30
öğlen - küçük köfteli yulaf kepekli ve terbiyeli ekşili köfte üzerine sarımdaklı yoğrt döktüm( tarifi dukandiyetim adlı blog sitesinde yoğurtlu köfte adında var)+2,5 adet kadınbudu köfte( onuda tarifi ayn sitede var- yulaf kepek miktarını ayarlayabilmek adına böyle birleştirdim ben)
ara- türk kahvesi
akşam- sarıkanat aldım balıkçıdan ızgarada 3 adet onu yedim
ve hergün türk kahvemi kesinlikle içerim

Back
X