- Konu Sahibi Hazal zamani
-
Canım çok zor çok zor çok zor ben yaptım 4,5 ay önceye dönebilsem nikah masasından kaçrdımemin ol.sakın derim.Sen adam sadece çocuğumu özledim dedi diye bunalmışsın.Bu hiçbişi değil ki.Dayanılcak gibi değil yaşadıklarım.Git kendine 0 al bence en güzeli.
erkek arkadaşım da eşinden ayrılmış bir çocuk sahibi birisi. henüz nişan evlilik gibi resmi bir ilişki yok aramızda. ancak sanki ilerde çocuğumuz olmasını istemiyor gibi geliyor bana. açık açık birşey demedi ama bazı şakalarından ve tavırlarından böyle bir çıkarım yaptım. çünkü çocuğu ilk başta beni duyduğu zaman artık o ikisinin de çocuğu olur beni sevmezler diye üzülmüş. geçen de buna bağlı olarak dedi ki oğlum elbette seni seviyor kıskanmıyor onun kıskanacağı tek şey başka bi çocuk olabilir, o da olmadığına göre.." dedi. bi keresinde de şakayla karışık çocuk kelimesi geçince Allah korusun deyip kulağını çekmişti şakadan bir tavırla. bilmiyorum kırılıyorum bunlara ben galiba zor kızlar çoook zor yükü ağır dul çocuklu erkeğin..
prenses 006 erkek arkadasın cok bencıl bellıkı nası derkı bunları sana nasılsa yok fılan dıye sen daha hıc evlenmemıssın tabıkı ısteyeceksın cocuk..
canım sana ulasma ımkanım var mı?
kimse yok mu arkadaslar?
SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM..??
SİZDEN EVVEL EVLENMİŞ VE BİR ÇOCUĞU OLAN ADAMLA EVLENİRMİYDİNİZ?
YA ÇOCUĞUNA DÜŞKÜNSE??
YA O ÇOCUK GEÇMİŞE BAĞLIYORSA?
YA SİZDEN EVVEL OLMUŞ ÇOCUĞU KENDİ OLMAMIŞ ÇOCUGUNUZDAN KISKANIRSANIZ?
YA SİZCE ZORMUDUR?
TŞKLER.:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?