bilmiyorum neden saklamış olabilir? evlilik konusunu en bastan berı açıyor ama ben hep bahane buldum
ben 28 o 42 ben daha evvel hiç evlenmedim. bir an önce evlenmek istiyor 5 yıllık ilişkimizi evlilikle noktalamak istiyor
ilerde hersey sıkıntı olabılır yaının garantısı yok kı14 yaş farkı şimdi değilde, ilerde çok sıkıntı olur bence.
sevıyorum ıste ...genceciksin ya. kendinden 14 yaş büyük çocuklu adamla kendini ne diye ateşe atıyosun allah aşkına??
içimden evlenmek geliyor istiyorum içten içeŞüphelerin varsa bu iş olmaz ,iç sesini dinle
öyle bir şüphem yok ama yıne de orda bulunması nedendir diye düşündürdüKendimi senin yerine koyamiyorum. Bu konuda empati yapamadim dolayisiyla saglikli yorumda yapamiyorum.
Ben olsam takilir miydim evlilik cuzdanina?
Seviyorsam ve guveniyorsam takilmazdim. Icimde acaba eski karisini unutamadi mi suphesi varsa takilirdim..
ayrıldınız mı? sevmeden mi evlendiniz?Evlenme(yaşamış kişi tavsiyesi)
çocuk yok ortalıkta boşandığını cüzdandan öğreniyorsun.böyle bir adam için farklı sorular gelirdi benim aklıma.çocuguyla neden ilgilenmiyor gibiiyi de canım bunu 5 sene sonunda mı sorgulamaya başladın, yani biraz geç olmuş, çocuk kaç yaşında kiminle kalıyor, neden boşanmış bunlar önemli
ben onun sorumluluğunu anlmayacağım kiValla benim de kısmetlerim çıktı evlenmeden önce ben kimsenin çocuğunun sorumluluğunu alamam dedim istemedim.
öyle bir şüphem yok ama yıne de orda bulunması nedendir diye düşündürdü
çocuğuyla ilgileniyor boşandığını da söyledi hatta çocukla tanıstırdı bıle cüzdanı ben evde tesadüfen eski evrakların içinde buldum neden atmamıştır dıye düşündümçocuk yok ortalıkta boşandığını cüzdandan öğreniyorsun.böyle bir adam için farklı sorular gelirdi benim aklıma.çocuguyla neden ilgilenmiyor gibi
eski eşin neden almış olabilir? gerçi benımde annemle babam ayrı bızde de var annemle babamın br sürü resmi vs falan ama sevmıyorlar ayrılmışlar ondan emınımde işte yasamadığım için kendımı onun yerıne koyamıyorumEvlen gitsin takılma böyle şeylere
Ben de boşandım ama evlilik resimlerimi kızlarım için saklıyorum. Evlenme cüzdanımı ex eşim almamış olsa onu da saklardım. Ortada çocuk var.
çocuk yok ortalıkta boşandığını cüzdandan öğreniyorsun.böyle bir adam için farklı sorular gelirdi benim aklıma.çocuguyla neden ilgilenmiyor gibi
evet aynen öyleÇocuklu adamla evlenmek deli cesareti maalesef..
sana yazmadım da ortaya yazmıştım anlaşılmıştır umarımvalla canım direk bana yazıyosan tüm yorumları okumadım inan sadece konu sahibinin benden alıntı yaptıklarını okudum
evet aynen öyle
Valla babam ikinci evliliğini yaptığında annemle yaşıyodum ama eninde sonunda bi yerlerde hayatımız kesişti yaşadığım için biliyorum.ben onun sorumluluğunu anlmayacağım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?