kızz aklıma geldin akşam güldüm kendi kendime
dedim naptı acaba neler yaptın de hele bakalım
barıştınızmı kocişle
Ahahaha çok tatlısın sen yaa evet barıştık o sanki bu olay hiç yaşanmamış modunda, bende işte kafama takıyordum ama buradaki tepkilerden sonra kociciğimin değerini anladım..çok kararlıyım kız değişecem artık bende rahat olucam başarırsam sana da yazarım :)
eşinin bu olaylardan sonra tavrı nasıldı?
başarırsın sen
aman maşallah
bende gidip bende sarıldım kocama aklıma geldi
bu adamlar bize nasıl katlanıyor şaşırıyorum
cinnetden bahsetmiyorum ben sinir krizi adıyla yapılanlardan bahsediyorum . öfke Kontrolü olmaması aslında ikisi de . ve evet sinir krizi deyip tuhaf tavırları TV'lerde programlarda görüyoruz . (sinir krizi olmadığı halde ).ben sizi Anlıyorum ama sinir krizi böyle bir şey değil . olayın çok bilincindesiniz aslında. öfke Kontrolü için destek alabilirsiniz.neyse geçmiş olsun bir daha böyle bir olay yaşamazsınız inşallah.
konunuzu ilk defa okudum ve hiç bir yorumu okumadım.
eşiniz sinirle söylemiş, bence büyütmeyin , bizde birbirimize neler dedik ama en son aksam yatarken beni uyudu sanıyor öpüyor ölürüm sana dedi yattı.
yani büyütüp abartmayın derim.
biz kadınlar naparsak kendımıze yapıyoruz.
suan söylesene bana, kendın mutsuz değil misin???
Evet ona olan aşkım galip geldi gururum değil :) Bence de sarıl ne kocalar okuyoruz her gün burada biz de az değiliz ama onlarda sütten çıkmış ak kaşık değil..böyle böyle geçinip gidecez işte
yok kız ben bişey derim beklerim yapmaz
sonra kalk hilal kendin yap kimsenin kimseye hayrı yok derim
ben çık çık canlıyım aslında ama
ama kocam bitane ne badireler atlattık
elimizi bırakamadık hiç
bir ömür bırakmayız inş..
çok seviyorum koçişimi
Ayy maşallah size nazarlar değmesin kız kaşı bi yerini :) Gerçekten benimde hayalim bir ömür geçirmek kocamla, son nefesimizi bile beraber verebilmek..onu çok sevmesem bu kadar zıt olmamıza rağmen beraber olamazdık alınmalarım da bu yüzden zaten :) Allah bizi onlardan ayrı koymasın..
sende bakış teknikleri çalış bi, bakışınla fırlasın yerinden
normalde anlamıyorlar napalım
Bende 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorum.. Bu sebepten ayrılır mıyım? Sanmıyorum..Yok canım ne ayrılığı sadece onun hemen seni boşayacam zaten tepkisi beni üzdü ben yem attım o da balıklama atladı ama şimdi tabi ona da hak veriyorum..size tek tavsiyem bu şekilde yaşamayı öğrenmek zorundasınız çünkü bizim beraberliğimiz 10 senedir devam ediyor ve bugün şunu bir kez daha anladım kesinlikle o değişmeyecek..ben değişmeye çalışacam sadece..yani eğer ben böyle bir insanla bir ömür geçiremem diyorsanız bir kez daha düşünün derim..
Bende 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorum.. Bu sebepten ayrılır mıyım? Sanmıyorum..
Ama gözardı edilecek bir meselede değil. Orta yolu bulmaktan başka şansımız yok
Benimkide aşırı rahat biri değildir ama benim kadarda tezcanlı değilTabiki ayrılmak son çare zaten ama eğer bu konuda çok katıysanız zorlanırsınız bu da sizi sürekli bir mutsuzluğa iter ben bunu belirttim..Ben mesela hep gözardı etmeye çalıştım içimden kızdım köpürdüm ama hiç olay haline getirmedim bu yaşadığım son noktamdı zaten o yüzden konu açtım naptım, napıcam, nasıl olur gibisinden..ben orta yolu bulmaya hazırım ama o pek kendinden taviz verir mi orası zor gibi
Canım boşanma lafını ilk sen hatırlatmışssın ona, biri bana 'hehh boşayacak mısın' dese evet onuda yaparım derim, çünkü o an çok sinirliyimdir.Evet artık bir patlama noktası yaşayıp bu konuda abartmış olabilirim ama inanın her yere geç kalmasından, akşam yemeklerinin soğumasından, sürekli bekletilmekten bıktım..Ve benim yine asıl takıldığım nokta bağırıp çağırıp sinirlenmesi değil boşanma lafını kullanabilmesi..
Ah işte onu becerebilsem belki bunlar yaşanmazdı bana ama benim kocada işlemiyor :) Sen becerebiliyorsan aferin sana yaa hep özenmişimdir öyle bir bakışla anlayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?