Dumur olmuş durumdayım..:((

kızz aklıma geldin akşam güldüm kendi kendime
dedim naptı acaba neler yaptın de hele bakalım
barıştınızmı kocişle

Ahahaha çok tatlısın sen yaa evet barıştık o sanki bu olay hiç yaşanmamış modunda, bende işte kafama takıyordum ama buradaki tepkilerden sonra kociciğimin değerini anladım..çok kararlıyım kız değişecem artık bende rahat olucam başarırsam sana da yazarım :)

başarırsın sen
aman maşallah
bende gidip bende sarıldım kocama aklıma geldi
bu adamlar bize nasıl katlanıyor şaşırıyorum

eşinin bu olaylardan sonra tavrı nasıldı?

Hiç bir şey olmamış gibi :) Yani sadece o gün birbirimize soğuktuk iki sevgili değil de iki arkadaş gibiydik..O işte her konuda böyledir çok soğukkanlı çok rahat çok yavaş, bende tam tersi çok tezcanlı, biraz panik, çok dakik..yani ben olayın hala üstesinden gelmeye çalışırken içimden onun şuan unuttuğuna bile bahse girerim..Bazı tartışmalarda bu dezavantaj olsa da çoğunda avantaj oluyor tabi bunu farkındayım..

başarırsın sen
aman maşallah
bende gidip bende sarıldım kocama aklıma geldi
bu adamlar bize nasıl katlanıyor şaşırıyorum

Evet ona olan aşkım galip geldi gururum değil :) Bence de sarıl ne kocalar okuyoruz her gün burada biz de az değiliz ama onlarda sütten çıkmış ak kaşık değil..böyle böyle geçinip gidecez işte

Evet bir daha yaşarsam direk doktora koşarım zaten yardımmm diye :) İnşallah yaşamayız teşekkürler :)

Maşallah sana Allah bozmasın mutluluğunuzu..tabiki kimizde çok mutsuz olduk o şuan bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum ama bana ders oldu bu bir gerçek :)

Evet ona olan aşkım galip geldi gururum değil :) Bence de sarıl ne kocalar okuyoruz her gün burada biz de az değiliz ama onlarda sütten çıkmış ak kaşık değil..böyle böyle geçinip gidecez işte

yok kız ben bişey derim beklerim yapmaz
sonra kalk hilal kendin yap kimsenin kimseye hayrı yok derim
ben çık çık canlıyım aslında ama
ama kocam bitane ne badireler atlattık
elimizi bırakamadık hiç
bir ömür bırakmayız inş..
çok seviyorum koçişimi

Ayy maşallah size nazarlar değmesin kız kaşı bi yerini :) Gerçekten benimde hayalim bir ömür geçirmek kocamla, son nefesimizi bile beraber verebilmek..onu çok sevmesem bu kadar zıt olmamıza rağmen beraber olamazdık alınmalarım da bu yüzden zaten :) Allah bizi onlardan ayrı koymasın..

sende bakış teknikleri çalış bi, bakışınla fırlasın yerinden

normalde anlamıyorlar napalım

sende bakış teknikleri çalış bi, bakışınla fırlasın yerinden

normalde anlamıyorlar napalım

Ah işte onu becerebilsem belki bunlar yaşanmazdı bana ama benim kocada işlemiyor :) Sen becerebiliyorsan aferin sana yaa hep özenmişimdir öyle bir bakışla anlayanlara

Bende 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorum.. Bu sebepten ayrılır mıyım? Sanmıyorum..
Ama gözardı edilecek bir meselede değil. Orta yolu bulmaktan başka şansımız yok

Bende 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorum.. Bu sebepten ayrılır mıyım? Sanmıyorum..
Ama gözardı edilecek bir meselede değil. Orta yolu bulmaktan başka şansımız yok

Tabiki ayrılmak son çare zaten ama eğer bu konuda çok katıysanız zorlanırsınız bu da sizi sürekli bir mutsuzluğa iter ben bunu belirttim..Ben mesela hep gözardı etmeye çalıştım içimden kızdım köpürdüm ama hiç olay haline getirmedim bu yaşadığım son noktamdı zaten o yüzden konu açtım naptım, napıcam, nasıl olur gibisinden..ben orta yolu bulmaya hazırım ama o pek kendinden taviz verir mi orası zor gibi

Benimkide aşırı rahat biri değildir ama benim kadarda tezcanlı değil
Mesela tatil planı yapacaksak ve aylar varsa ben plan yapmaya başlarım. Nereye gitsek, ne yapsak, dinlensek mi yoksa gezip tozsak mı vs. diye. O ise daha çok var bi sakin ol hallederiz der kapatır konuyu. Ben sinir olurum ama belli etmem
Biz farklı şehirlerdeyiz çok uzak değiliz. Görüşeceksek ben başlarım "biletini aldın mı? bir an önce al. Hadi yer bulamazsan" falan diye.
Yani sadece dakik değil aynı zamanda tezcanlıyım
Ama eskisi kadar abartmıyorum. Genelde akışına ve sevgilime bırakıyorum her şeyi. O halleder nasıl olsa diyorum kafama takmıyorum. Böyle daha iyiyim

Benm bazen 5 dakika bile gözüme batar, çok aceleci bir yapım var, seni anlayabiliryorum..
Demek istediğin dakika değil aslında planlı olmak istiyorsun sen, huyun bu diyelim.. ama eşininde huyu o demek gerek..
Aklına o anlar geldiğinde, daha önce ki güzel günlerinizi hatırla..
Eşin uzatmamış sende uzatmamaya çalış..

Canım boşanma lafını ilk sen hatırlatmışssın ona, biri bana 'hehh boşayacak mısın' dese evet onuda yaparım derim, çünkü o an çok sinirliyimdir.
O kelimeyi ortaya atan ilk sensin canım o yönden bak birde..

Bu kadar sert olmaya gerek yok bence, ben de çok önem veririm bu tarz şeylere, ama zamanla anladım ki ne kadar beklentilerini yüksek tutarsan o kadar çok kırılıyorsun. Sizin değişmeniz mümkün mü bu saatten sonra ? değil. aynı şey eşiniz için de geçerli. O da değişemez birbirinizi kötü ve istemediğiniz yönleriyle de kabullenip sevmeniz lazım. Kafaya bu kadar takmayın, olan size olur, hayatı kendinize zindan etmeyin...

Ah işte onu becerebilsem belki bunlar yaşanmazdı bana ama benim kocada işlemiyor :) Sen becerebiliyorsan aferin sana yaa hep özenmişimdir öyle bir bakışla anlayanlara

Bazen etkiye tepki olmuyor değil canım
küsüyor sonra deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…