Dumur olmuş durumdayım..:((

Bizde eşimle aynıyız malesef.. Ben çok dakiğimdir, eşim de tam tersi rahat.. Konu 15 dk vs değil.. Böyle uyuz uyuz ağır ağır hareket etmeleri, plansız programsız falan seni Anlıyorum cnm ama olay fazla büyümüş o üç gün içinde Çoktan barışmış olmanız lazımdı.. Sonuçta sinirle söylenmiş. Pek ciddiye almayın.. Bi daha da Boşanma Lafı yapmayın

Uffffffff ayni esimsin ya!
5-10 dk icin boyle uyuz eder beni, bagirinca da niye bagirdi.
Valla cekilmez bir tarz bu. yasayan bilir,
Kufur hakaret falan tamam olmamis ama ne kadar sinirlendigini cok iyi anliyorum.
Basak burcu musun

Yok 5 10 dakka bencede abarti bu konuda tamamen birikmislik üzerine keşke 15 dakikalar falan olsaydi ama benim bekleme sürelerim daha vahim..ikimizde oğlak burcuyuz

Yok zaten o gün baristik onu belirtmemisim yoksa 3 gün tatil zehir olmadi sadece o gün kötü başladı..bundan sonra zaten bende farkli bi yol izleyecem böyle birsey olursa ki uzun yıllar olmaz diye tahmin ediyorum..

Canm sen ayrılalım dediğinde norml de eşin onuda yapacam demesi mi anormal.? Bazen şımartılma pohpohlanma sınırı ızı bilmiyoruz vence

Canm sen ayrılalım dediğinde norml de eşin onuda yapacam demesi mi anormal.? Bazen şımartılma pohpohlanma sınırı ızı bilmiyoruz vence

Yok ben ayrilalim demedim madem artik beni istemiosun boşa o zaman dedim yani kendi isteğim degilki bu ha madem istemiosun boşanalım desem evet bencede hakli ama bir daha seninle isim olmaz da ne demek Allah askina?

Sadece sinirle soyledigi belli birde ustune aksilikler yasamissiniz,ki hani uzatmamis bence sizde unutun sonucta ortada artniyet yok.Sinirlenmeside normal sadece etmemesi gereken bi laf etmis.

acele ise seytan karisir deyiminin canli kanli örnegisin... bunu da bize yasattin... bu kadar stresli-evhamli olmasan belki bunlari yasamayacaktiniz... esin tipik türk erkegi, bu tarz hareketleri gözüne batmamali,
bak senin sorun ettigin 15 dakika sana ve esine nelere mâl oluyordu...
o lastik yarildigi için, sizde karsidan gelen bir arabaya, bir kamyona, yada bi toplu tasita girebilirdiniz, yada belki karsisizda duvar olabilirdi duvara girebilirdiniz..
sakinlesip bu olasiliklari düsünmek yerine siz hala hayiflanmissiniz, kendinize gelin..
esiniz, çok kötü biri olsaydi siz o lastik patlamasi aninda saga sola deli gibi kosarken, sizi tutup arabaya oturtup sakinlestirmeye çalismak yerine, sebeb oldugunuz durumdan dolayi bagirip çagirir, daha da çirkinlesebilirdi...
esiniz bunlari yapmadigi için mi sogudunuz esinizden???
ayrica hiç birsey olmamis gibi davraniyorsa, bence sizde bu olayi yasamamis gibi davranmalisiniz, çünkû anlattiklarinizdan yola çikarak söylemeliyim ki, siz her ne kadar siradan bir lastik yarilmasi gibi anlatmissanizda olayi, her kaza ölüm riski tasir....
bu saatten sonra gereksiz inadinizi, ve anlamsiz tribinizi birakarak esinize karsi adim adin; ha o atmamis olabilir o günden sonra belki, ama siz atin... bunun ucunda ölüm yok merak etmeyin!!![
/font]

konu 15 25 dk degil sen genel tavirdan bikmissin haklisin lakin derdini anlatmanin baska bi yolunu bulmalisin. eskisigibi olmaz falan diye dusunme duzelir

ikinizde o an ki sinirle birbirinizi kırmışsınız.bence uzatma bu konuyu hiçbirimiz eşlerimizin huyunu değiştiremiyoruz ama onları olduğu gibi seviyorz .böyle kabullenmekten başka yapacak bişeyin yok aranız açılmasın böyle acele etme yüzünden

İyi de boşanmaktan ilk söz eden sensin.

yorumlar ilginc siz bir seye ozen gosteriyorsaniz karsinizdaki de azicik gostermeli. konu sahibi sofrada soguyan yemekten her yanda bekletilmekten sikayetci olay sadece bardagi tasirmis.tasmadan onleyebilseymis evet iyiymis. fakat insanlar sozlerine Bilerek sahip cikmiyolarsa orda bi problem oluyor. istemeyerek gec kalirsin sofrada yolda bekletirsin tamam ama aliskanlik yapan insanlar karsilarindakine sana deger vermiyorum hissi yasatiyor. esinle kinud ama bu olay uzerinden degil sadece.

benim esimde cok gamsızdır. evden cikmasi saatler alir. oyuzden kendi haline biraktim baktim ki ben yipraniyorm hic gerek yok. o tamamen hazir olunca anca kalkip ben hazirlaniyorum. ben de dakik bi insandm baktim o bana uymuyo ben ona uydum. o evden cikmadan ben koltuktan bile kalkmiyorm. cunku biliyorum kapidan cikmadan yine dolasacak biseyler bulacak evin icinde. rahat ol yani yipratma kendini

Pofff okurken ruhum daraldı. İkiniz de güzelim tatili mahfetmişsiniz.

Ben okudum bütün sayfaları.
Ya kusura bakmayın ama şuradaki yorumlara bile ters ters cevap verip laf sokuyorsunuz, arada dalga geçen eden hadi anlarım da ne bu kendinizi haklı çıkarma, ispatlama durumu ki
Biraz aynayı kendinize tutmanıza yarasa bu yorumlardan faydalansanız
Şimdi ben de yiyeceğim azarı farkındayım da yine de söyleyeyim belki işinize yarar
Bir dönüp kendinizi eleştirin lütfen
Yorumları alıp değişik bir süzgeçten geçirip, kendinize göre anlam çıkartıp bir de üstüne anında laf sokmuşsunuz
Dayanamadım, yazdım
İsterseniz beğenin kullanın, isterseniz azarlayın beni de

Bir isi yaya yaya yalandan bende nefret ederim.
Ne yani bu arkadasim..
Sinir bozucu evet.
Haklisiniz

Off yani. Şu kadınlar klübünde bir erkeğe bu kadar hak vereceğim aklıma gelmezdi doğrusu. Eşiniz o tepkileri verirken son derece haklı. Böyle tanıdığım bikaç insan var. Onlar aklıma geldi de Siz farkında değilsiniz ama hayat sizin gibilerle gerçekten çok zorlaşabiliyo

Her defasinda boyle yapiyosa haklisin.

Bende uyuz olurum , birinie bekletmekten , veya bekletilmekten..

konunuzu okudum yorulara falan hiç bakmadan direk yazma kutucuğuna tıkladım ve yazıyorum,

bir cümleniz var " bana aşırı düşkündür" demişsiniz , size düşkünlüğünden çok rahat davranan biri olmuşsunuz gibi geldi bana, koca gibi değilde küçüğün biri gibi davranmak yani ...

İyi de boşanmaktan ilk söz eden sensin.

Evet esim beni istemedigini belirttiginde bosa istersen o zaman dedim bosanalim demedim yani bu benim istegim degil eger oyle bi anda ben istemedigimi belirtecek bi laf etseydim ve o ayni tepkiyi verecek olsaydi ben kesinlikle bosanmak ne demek olurdum ve bana gore hayatta hersey karsilikla yapilmamali ki bunu en cok savunan esimdir o yuzden sasirdim tepkisine yoksa genel icin bu gayet normal olabilir tabiki..

Bence yorumlardan sadece bu tarz olanlara bakmissiniz cunku yüzlerce yorumdan hakaret dalga icermeyen hepsine hakli olduklarini belirtip, bana farkli bir bakis acisi kazandirdiklari icinde tesekkur ettim..elestiri kaldiramiyor olsam bence haksizsin diyen herkese rest cekmem lazim hatta bir yerde acikladimda suan hatalarimi daha iyi gordugumu nereleri degistirmem gerektigini anladigimi herkese minettar oldugumu..simdi bende size sorarim objektif olun ve elestiri kaldiramayan bir insanin bunlari yapip yapmayacagini soyleyin bana egerki yine haksiz oldugum yer varsa onuda belirtin cunku genel kani sunu bilmez elestiri, ovguden daha cok ilerletir insani, hayatim boyunca ben hep bu sekilde hareket ettim etmeyede devam edicem..Ama elestiri ve hakaret sınırı olan o ince çizgi benim için çok önemli eğer karşımdaki o sınırı geçersede onada yanlış yaptığını tabikide söylerim hak verecek halim yok ya..bu arada begendim yorumunuzuda kendi dusuncenizi gayet duzgunce aciklamissiniz keske herkes sizin gibi olsa saolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…