Uffffffff ayni esimsin ya!
5-10 dk icin boyle uyuz eder beni, bagirinca da niye bagirdi.
Valla cekilmez bir tarz bu. yasayan bilir,
Kufur hakaret falan tamam olmamis ama ne kadar sinirlendigini cok iyi anliyorum.
Basak burcu musun
Bizde eşimle aynıyız malesef.. Ben çok dakiğimdir, eşim de tam tersi rahat.. Konu 15 dk vs değil.. Böyle uyuz uyuz ağır ağır hareket etmeleri, plansız programsız falanseni Anlıyorum cnm ama olay fazla büyümüş o üç gün içinde Çoktan barışmış olmanız lazımdı.. Sonuçta sinirle söylenmiş. Pek ciddiye almayın.. Bi daha da Boşanma Lafı yapmayın
Canm sen ayrılalım dediğinde norml de eşin onuda yapacam demesi mi anormal.? Bazen şımartılma pohpohlanma sınırı ızı bilmiyoruz vence
Evet artık bir patlama noktası yaşayıp bu konuda abartmış olabilirim ama inanın her yere geç kalmasından, akşam yemeklerinin soğumasından, sürekli bekletilmekten bıktım..Ve benim yine asıl takıldığım nokta bağırıp çağırıp sinirlenmesi değil boşanma lafını kullanabilmesi..
İyi de boşanmaktan ilk söz eden sensin.
Ben okudum bütün sayfaları.
Ya kusura bakmayın ama şuradaki yorumlara bile ters ters cevap verip laf sokuyorsunuz, arada dalga geçen eden hadi anlarım da ne bu kendinizi haklı çıkarma, ispatlama durumu ki
Biraz aynayı kendinize tutmanıza yarasa bu yorumlardan faydalansanız
Şimdi ben de yiyeceğim azarı farkındayım da yine de söyleyeyim belki işinize yarar
Bir dönüp kendinizi eleştirin lütfen
Yorumları alıp değişik bir süzgeçten geçirip, kendinize göre anlam çıkartıp bir de üstüne anında laf sokmuşsunuz
Dayanamadım, yazdım
İsterseniz beğenin kullanın, isterseniz azarlayın beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?