Dün akşam evime gelen ordu

Onlar da o zaman kalabalık geleceklerini söylesinler ki ona göre kendimi ayarlayayım söylemedikleri için bende sadece çay ikram ettim ayıp ettim mi diye bende düşünüyorum ama haber vereceklerdi onlarda ayrıca suratımı da asmadım güleryüzlüydüm tavır olarak hiçbir şey yansıtmadım
Ertesi gün eşim işe gidecek 11e kadar oturmaları hiç iyi değil bence bu saygısızlığa giriyor bana göre
Zaten oturmaya yer kalmadı odada sandalyere de oturuldu ama erkeklerin bazıları yere oturdu
Hoş bir ortam değildi yani

yani ev sahibini uyarmalari gerekirdi. bu kadar kalabalik gelmeye ne gerek var anlamadim.

Eşinizde haklı siz de haklısınız.Toplam 32 kişi madem gelecekler en azından bir kaç gün önceden haber vermeleri gerekti siz de hazılığınızı ona göre yapardınız. saat 8 gibi gelip 11 gibi kalkmları normal bence.

gelin bizi bi kuru çayla ağırladı diye, bütün sülaleye ünün yayılır artık 30 kişilik misafirmi olur ev sahibine acıyın. zahmet edip poposunu kaldırıp çay servisine yardım eden oldumu bari
Ay evet sorma ama beni bilen biliyorevet kuzeni yardım etti

sizinkiler gene haberli gelmiş benımkiler ilk yıllarda habersiz sabahın köründe gelirler birde ynalarında akrabaların ıgetirirlerdi ,

eşime ya sen uygun bir dille söylersin yada ben s... s... habersiz gelmeyeckelrini öğretirim dedim ,

yapamam zannetti ama çok güzel yaptım 10 yıllık evliyim ve yılda 3 geçmiyor gelmeleri ,

senın onların yanına gitmelerini o kalabalık toplantılara girmelerini azaltacaksın 1 sefer gidip 3 sefer gitmeyeceksin , birşekilde anlayacaklar

Çay vererek beklentiyi düşürmeniz çok iyi olmuş,bir dahaki geldiklerinde onu bilerek toplaşsınlar. Eşimin ailesi daha kalabalık toplanırlar ve çok önceden haber verirler ki kral sofrası kuralım,sonra çay tatlı faslı. Offf düşününce bile ifrit oluyorum

Bana göre 10 dan sonrası misafirlikte kalınmamalı. Ben hoşlanmıyorum bizde hiç yoktur böyle şeyler erken kalkarız gittiğimiz yerlerden. Ben böyle gördüğüm için bu tarz şeylerden hoşlanmam

zaten 8 de gelmişler ateş almaya gelmediler ya 3 saat sürmüş gayet nbormal ama normal olmayan 30 kişi organize olmayı planlayıp gelmeleri. Anlamıyorum bir yerde buluşup mu geldiler çok saçma değilmi nasıl toplandılar vs vs Sadece çay vermek olmamış ama 26 kişiye de servis açılmaz ki

Bakıyorum da ne kadar tahammülsüz olmuşuz;her gün gelmiyorlarsa bir kere olmasında sorun yok bence....Haber verirken söylenmesi gerekirdi elbette, ama söylenmemişse eşinizin bu konuda ne yapması gerek,arayıp halasına bir daha kalabalık gelmeyin mi demesi gerekiyor?Kalabalık bir aileye gelin olduğumu biliyorum ve şehir dışında olmasak bizimde bu durumlarla karşılaşmamız kaçınılmaz olur!Bu durum beni yorardı ama asla cezalandırır gibi davranmazdım ne gelene ne de eşime......En azından bir daha bu durumla karşılaşmamak için yani yorulmamak için gelmek isteyenlere sorun!

eşinin ailesi hep böyle kalabalık mı gezermiş ya?
30 kişi inanılmaz bir rakam.
habersiz gitmek için yani:))
valla çok şaşırdım.
kimdir necidir bu kadar insan?
hani hastalık olur taziye olur filan gidilir de bir akşam gezmesine böyle gidildiğini ilk defa duydum.
sadece çay ikramı eşini utandırmıştır belki,serzenişte bulunmadı mı eşin?
ya ben olsam ne yapardım bilemiyorum ama muhtemelen imkan var ise ikramlık aldırırdım acele birşeyler. ama yine de emin değilim yani:))

Niye gelmislerki o kadar kalabalik cay icmeyemi:))
Dugunden felan mi kalkip gelmisler.
Sen 4 kisi beklerken kapiyi bi ac 30 kisi şok gercekten.binaya bile sigmazlar ya eve nasil sigdiniz.

Bana göre 10 dan sonrası misafirlikte kalınmamalı. Ben hoşlanmıyorum bizde hiç yoktur böyle şeyler erken kalkarız gittiğimiz yerlerden. Ben böyle gördüğüm için bu tarz şeylerden hoşlanmam
bilmiyorum 3 saat normal bence 8 de gelip 11 civarı gitmeleri.Yemeğe geldiklerini düşün 8 gibi yemek-çay faslı derken erken kalmakta olmaz insan sohbet etmek te ister diğer türlü ateş almaya geldik olur :)

Hele kayınvalidemin evindeki toplanma günlerini görseniz 30 kişi ne ki
Eşim bozuldu yazdığım gibi ama eğer haberim olsaydı zaten gayet güzel ağırlardım arayınca söyleselerdi kalabalık geliyoruz diye

Yuh 30 kişiye zaten ne vereceksin de doyacaklar. O kadar kalabalık gelmeye utanmamislar mi ? Geldikleri evde yeni gelin evi. Belki bilmiyorsun yemek yapmayı vs. Çok dusuncesizlik

Böyle gördünüz, ama çayı da ikramsız servis edebildiniz, bir yaş pasta alınabilirdi, misafiri yedirmek gerekir. Berekettir eve.

Halanın ailesi tek gelecekken ne servis edecekseniz, hepsini ortaya koysa idiniz, az da olsa boş çay olmasa idi, eşinizi takdir ettim.

Aman allahım böyle misafirlikler kaldı mı çok şaşırdım eşiniz söyleşin bence siz söylersiniz konu farklı yerlere çekilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…