dün işten çıkarken baktım bu karşımda ilk önce benzettimmi acaba dedim :)
neyse niye geldin falan filan derken bi yere gidip oturduk
sen ne sorunlu bi kızsın böyle ya dedi
bir aydır aramıyorsam sen beni arıyorsunya konuşuyoruzya, bu zor günümde bir aydır senden ne çekiyorum her telefonda yok nişan yapalım yok evlenelim, ben mahkemeyle uğraşıyorum bana destek olacağına kendi derdine düşmüşün dediayrıca kızlığını banamı verecen lafında ben bir anormallik göremiyorum. ben senin sevgilinim hatta evlenmek üzere olan bir sevgilin ben bu lafı sana rahatlıkla söylerim hatta şimdi gene söylerim, böyle dedim diye beraber olalım anlamına gelmiyor dedi
işi gücü bıraktım sırf seninle konuşmak için buraya geldim bi daha nişan ya da evlilik lafı edip benim kafamın etini yeme. ben biliyorum ne zaman evlenme teklifi edeceğimi sen bu boş konuşmları bırak dedibaya gezdik çok geç gittim eve çok güzel vakit geçirdik öyle özlemişimki onu
ama kafam hala karışık resmiyete dökülmeden de kafam hala karışık olacak galiba:44:
bir aydır aramıyorsam sen beni arıyorsunya konuşuyoruzya, bu zor günümde bir aydır senden ne çekiyorum her telefonda yok nişan yapalım yok evlenelim, ben mahkemeyle uğraşıyorum bana destek olacağına kendi derdine düşmüşün dedi
ayrıca kızlığını banamı verecen lafında ben bir anormallik göremiyorum. ben senin sevgilinim hatta evlenmek üzere olan bir sevgilin ben bu lafı sana rahatlıkla söylerim hatta şimdi gene söylerim, böyle dedim diye beraber olalım anlamına gelmiyor dedi
işi gücü bıraktım sırf seninle konuşmak için buraya geldim bi daha nişan ya da evlilik lafı edip benim kafamın etini yeme. ben biliyorum ne zaman evlenme teklifi edeceğimi sen bu boş konuşmları bırak dedi
baya gezdik çok geç gittim eve çok güzel vakit geçirdik öyle özlemişimki onu
ama kafam hala karışık resmiyete dökülmeden de kafam hala karışık olacak galiba:44:
Sevgilinizin söylemeye çalıştığı şeyler aynen aşağıdaki gibi ;
"Ben istediğim gibi konuşurum , buna izin verdin zaten halada konuşmaya devam ederim...
Ne zaman arayıp aramayacağıma ben karar veririm hesap sorma , sorma cürretinde bulunursanda sorunlu kızsın sen..
Benim problemlerim var evlilik şu aralar umurumda değil, sen boşver evliliği falan da benimle ilgilen..
Hep ben , hep ben, hep ben.. Sen diye birşey yok... kızlığınıda bana ver hee bak başkasına verirsen ölümü gör..
Evlilik deme bana buz gibi soğurum senden.."
bir aydır aramıyorsam sen beni arıyorsunya konuşuyoruzya, bu zor günümde bir aydır senden ne çekiyorum her telefonda yok nişan yapalım yok evlenelim, ben mahkemeyle uğraşıyorum bana destek olacağına kendi derdine düşmüşün dedi
ayrıca kızlığını banamı verecen lafında ben bir anormallik göremiyorum. ben senin sevgilinim hatta evlenmek üzere olan bir sevgilin ben bu lafı sana rahatlıkla söylerim hatta şimdi gene söylerim, böyle dedim diye beraber olalım anlamına gelmiyor dedi
işi gücü bıraktım sırf seninle konuşmak için buraya geldim bi daha nişan ya da evlilik lafı edip benim kafamın etini yeme. ben biliyorum ne zaman evlenme teklifi edeceğimi sen bu boş konuşmları bırak dedi
baya gezdik çok geç gittim eve çok güzel vakit geçirdik öyle özlemişimki onu
"Ben istediğim gibi konuşurum , buna izin verdin zaten halada konuşmaya devam ederim...
Ne zaman arayıp aramayacağıma ben karar veririm hesap sorma , sorma cürretinde bulunursanda sorunlu kızsın sen..
Benim problemlerim var evlilik şu aralar umurumda değil, sen boşver evliliği falan da benimle ilgilen..
Hep ben , hep ben, hep ben.. Sen diye birşey yok... kızlığınıda bana ver hee bak başkasına verirsen ölümü gör..
Sen onunla tabi iyi vakit geçirirsin, seviyorsun, birşeyler paylaşmışsın vs. Ama O seni çabasıyla mı mutlu ediyor, yoksa sadece varlığıyla mı? Bence o herşeyin farkında senin çok sevdiğinin, varlığının yettiği falan. Evlenince evde yan gelip yatıp benim varlığım yeter diyerek minumum çabada olur. Çünkü erkeklerde minumum çaba maximum iş mantığı vardır.
Senin için enerji harcayacak durumu, morali yoksa, sende "tamaam, ilerde bir gün hala bekarsam tekrar şansını denersin, şimdi işlerinle ilgilen de" olur biter. :)) Bu arada diğer talipleri değerlendirirsin..değerlendirirken de erkekleri tanırsın..neye nasıl tepki veriyorlar, nasıl yaratıklar diye :) Bu adamda hayatını düzene koysun, seni sevdiğine emin olup gelirse biraz sürünsün( ki dönerse süründürülme ihtimalini de hesap eder merak etme..onlar az değil)..böylesi daha makbul..emin ol değerin artar. Ha sen bu arada değişirsin, onu beğenmezsin artık o başka. Bu psikolojide bir byn olsan harika our, tadından yenmezsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?