• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün akşam sinir oldum

Bu adam bu kızı karanlıkta görüp almadı görücü usulü de değil, yıllarca aynı okulda birliktelerdi ve tüm konularını okuduysan adamın da abuk takıntıları olduğunu görürsün kantine gitmeyi yasaklamak gibi,erkek arkadaş kısıtlaması gibi

Bu kız madem hasta evlenmeseydi,ha madem evlendi o zaman ona göre davransın, biz burda aynı şeyi kadınlara da söylüyoruz değil mi,nişanlıyken nasıldı diyoruz ya da bile bile evlenmissin diyoruz, adamın egosunu oksuyo bu durum başka birşey degil

Kesinlikle katılıyorum.
Adam sütten çıkma ak kaşık değil, Elifle birbirlerine uygun karakterleri var.

Olmasa bile adam için ahlanıp vahlanacak bir şey yok.
Kaç yıllık ilişkileri var, çekmeyecekse ayrılırdı.

Ben Elif'e üzülüyorum.
O kadar mutsuz ve huzursuz bir hayatı var ki.
Eminim bu takıntılarla mutluluğun ne olduğunu bile bilmiyor.
Kendine ediyor.
Daha da kötüsü tedaviyi reddediyor, çünkü tüm eleştirilere rağmen kendimde hata görmüyorum diyor.

Hiçbir konusunda kendine pay çıkardığı yok.

Ben israrla gorus farkliliklarindan bahsederken siz , sizinle ayni fikirde olmayan ben ve benim gibi dusunenlere abidik dediniz, esas kiblenecek mesaj buydu uzgunum sizin adiniza
görüşler illa ki farklı olabilir de bu baskı niye? konu sahibini korumak mecburiyetinde hissettim kendimi yoksa bu sitede kimseyi özel olarak tanımıyorum..
:D
bir de komiktir doktor kesilmiş herkes muhabbet şuna kaymış biz önceki konularını da biliyoruz teşhisi koyduk hasta bu kadın e dr gitsin ne bu hep aynı muhabbet.. e beğenmiyorsanız takipten çıkarın bi zahmet görmeyin konularını nedir yani?
valla bu size son mesajım çünkü çok sıkıldım hadin by.

konu sahibi arkadaşım sana teşhis konulmuş gözün aydın,artık aralarından birisi reçetenide yazar heralde ne diyim geçmiş olsun bundan sonra açtığın konulara aman çok dikkat et..heran birisi tarafından fişlenebilirsin..aman.

Mune Mune polemik yasak diyorsunuz ama burda bi yığın insan var muhattap bile olmadığım bir kısmını kibledim aynı zamanda konu sahibi hezimete uğruyor,hakaretler,iğnelemeler,laf sokmaya çalışmalar,üste çıkmak için cırmalamalar havada uçuşuyor bir bakın lütfen..

amanede diye bir üye vardı bir de, onun da elti konuları vardı, bir süre sonra konularını okuyan okumayan herkes öff amanede pff amanede abartıyorsun şu bu demeye başladı, elifin etiketi de bu oldu, Elif kıskanç elif psikolojik sorunlu tedavi olsun, ben geçen bi konuda birine antibiyotikle ilgili birsey yazdım kullanma dedim diye vay sen doktor musun diyenler hatta doktor olduğunu söyleyen biri vs topa tuttular beni ama burda herkes psikiyatr maşallah

Çekemiyosa ayrılsın adam, ona acıyamıcam yani

Sadece ve sadece bu konu özelinde konuşmak gerekirse evet saçma,kuzen dururken kuzenin eşine halt etmek düşer, ne kadar samimi olursa olsun öz kuzenden daha yakın olacak değil, benim yengem annem dururken gelir babamın yanına otururdu arabada, ay ne var akraba şu bu mu denecek yani, hadsizlik işte bu, başka hiçbir amaç olmasa bile hadsizlik, herkes akrabasıyla ne kadan da avrupai ilişkiler kurmuş ne kadan da severmiş ben kendimi bi an ortaçağ insanı sandım hee

Sanırım bir tek bana kuzenin eşinin araması normal geldi
Kuzenimin eşi(bayan) babamı arar mesela. Çok sever. Gel der bizde kal der. Biz de bu kuzen eşini baş tacı yaparız. Niyet önemli tabi

Sanırım bir tek bana kuzenin eşinin araması normal geldi
Kuzenimin eşi(bayan) babamı arar mesela. Çok sever. Gel der bizde kal der. Biz de bu kuzen eşini baş tacı yaparız. Niyet önemli tabi
Merak etme canim bana da normal geldi

Back
X