• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün akşam sinir oldum

dediğim gibi orasını bilemiyorum,önceki konularını bilemem f

yani arkadaşım (arkadaşım diyorum gayri ihtiyari hitabeten yanlış anlamayın) ne bileyim şimdi bu bahsini ettiğiniz doğruysa ve 2. üyelikse siz neden ifşa ediyorsunuz ki? hangi amaçla alınğını bilmiyorum kişiyi tanımıyorum ama etiklikten bahsederken çokta şık bir hareket olmuyor sanki, affınıza sığınarak size yazıyorum çünkü sizi alıntıladım lorenayı bulamayınca, siz aydınlattınız olayı.
anlayamıyorum bazıları da konuyu haklı buluşumu hazmedemedi filan,komik şeyler bunlar eğer siz konu sahibini elif ya da lorena bir çeşit hastalık sahibi olduğunu,konularının anlamsız olduğunu düşünüyorsanız ki madem mimlemişiniz de çözmüşünüz olayı yazmayıverin,görmezden gelin..illa benim dediğim doğru sen yanlışsın filan diyenler oluyor ne bileyim gerekli mi cidden?
İfşa diye bişey yok hesabımla ilgili bi sorun olmuştu bende yönetimle konuşup yeni üyelik aldım hepsi bu

Surekli ariyor olmasi bana da uygun gelmezdi ama aradaki iliskiye bağlı.. Sık gorusuyosaniz, samimiyseniz, kadin da arama sorma vs seviyosa ondan aramistir.. Seni de arar mi mesela? Muhabbetiniz nasildir? Bir de sen evlenmeden once muhabbetleri nasilmis, belki senelerdir icice akraba olunca samimiyet olusmustur, onlarda usul boyledir vs vs.. Istemeyebilirsin ama hemen yaftalamak dogru degil..
Beni asla aramaz evine bile gitmedim düşünün o geldi ni kaç kere benle ilgisi yok varsa yoksa eşim

Benim ailem avrupali bizde de yok boyle gorusmeler demissiniz ya ondan merak ettim
evet aynen dediğim gibi..Avrupalılar biz Türk'lerden daha çok dikkat ediyorlar zaten bazı ölçülere inanın utanarak ve üzülerek söylüyorum 2.dereceden akrabalarıma bazen şaşırıyorum çünkü elin gavuru dediğimiz (kimileri der) insanlar öyle inceliklerde bulunuyorlar ki..neyse bize gelecek olursak bir çoğumuzun seviyesi zaten ortada tartışmaya gerek bile yok..umarım aydınlatabilmişimdir.

Bu tip şeyleri değerlendirirken acaba o ne tepki verirdi diye düşünmek gerek,kendine gelince ne var canım diyipte sana gelince höt zöt yapıyosa severler o işi

Bildiğim kadarıyla bu adam da seni kısıtlıyo elif, hani olayı normal ve doğal görse tamam derim ama öyle değil, kadın kuzeninin eşi seni arasın o ne der mesela
Sordum bunu dedimki benim kuzenimin eşi beni arada rahatsız olursun hiç sesini çıkarmadı.
Bu akşam bi konuşma yapcam ama nerden başlıyım konuşmaya bilmiyorum

Sordum bunu dedimki benim kuzenimin eşi beni arada rahatsız olursun hiç sesini çıkarmadı.
Bu akşam bi konuşma yapcam ama nerden başlıyım konuşmaya bilmiyorum

Niye sesini çıkarmıyor, dese ya çok doğal hatta sen de onu aramalisın,kendi demiş ya hasta olsa ben de onu ararım diye

Adamın el yanığı 3. 4. derece değilse kuzen eşine kadar gidecek bir durum görmüyorum ben, yeri gelir aranır sorulur kenetlenir insan ama ay elini mi kestin sistin mi oldun diye ben eşimin kuzenini aramam mesela,ki kardeşim yaşındalar, keza bu çocukların sevdicekleri de eşimi aynı sebepten aramazlar
Tabi ki değil hepimizin eli yanar sıcak sudan onunkide öyle doktorluk değil yani

Siz evi terk etmiştiniz boşanıyordunuz geri mi döndünüz ? Bu konu da kıskanacak bir şey yok oğlu mesaj atınca açıklamak için aramıştır nezaketen yani.

Konuyu okuyanlar bu çifte standardı da okusa
Ama çocuğun yazdığı mesajı bile dert etmiş bizene diyor. 8 yaşında çocuk yakın görmüş mesaj atmış,bu bile sorun konu sahibi için. Dahada kötüsü göya diyor,yani kadının yazdırdığını düşünüyor belkide,ne işine yarayacaksa kadının çocuğun ağzından mesaj atmak.
Ayrıca kayınvalidesi herkese anlattığına göre,önemli birşey diye düşünüp aramış olabilirler,ne var bunda anlamadım. O kadar önemsiz birşeyse kayınvalide kuzene kadar niye dillendiriyor? Banada x'in eli yandı deseler ,önemli birşey herhalde diye düşünür geçmiş olsun derim.
Konu sahibi gerçekten kıskanç ama inanki okuyupta yorum yaptım. Objektif olmaya çalıştım zira adam birşey yapmasa dahi ucu hep ona dokunuyor,konu sahibi her halükarda eşine patlıyor.
Birde bu taraftan bak istersen, adam tepkisinden çekinmiş yokluyor,x hasta olsa sende ararsın dimi"diyor zira biliyor eşi sorun çıkaracak.

evet aynen dediğim gibi..Avrupalılar biz Türk'lerden daha çok dikkat ediyorlar zaten bazı ölçülere inanın utanarak ve üzülerek söylüyorum 2.dereceden akrabalarıma bazen şaşırıyorum çünkü elin gavuru dediğimiz (kimileri der) insanlar öyle inceliklerde bulunuyorlar ki..neyse bize gelecek olursak bir çoğumuzun seviyesi zaten ortada tartışmaya gerek bile yok..umarım aydınlatabilmişimdir.
Anliyorum aileler arasindaki fark demek ki
Benim tanidigim avrupalilar yanlarinda yedi kat yabanciyla ayni evde yasiyorlar work and travel kapsaminda, cocuklarina bakiyorsun sana evin insani gibi davraniyorlar birak akrabalariyla soguk olmayi, hele bir noel sofralari var ben o sofradaki samimiyeti kendi soframda gormedim, sadece samimiyetin .okunu cikarmiyorlar, bizdeki gibi samimiyet ayagina gelip de gelinin damadin evinde yatiya kalmiyorlar mesela luzumsuz yere, misafirlikleri bir kahve iceyim kalkayim dozunda
Yillarca ulkemizde tatil yapan bir ingiliz tanidik var esinin ilk esinden olma kizini bile tatilde yaninda getirir, onun esini bile yere goge koyamaz,
Sizin durum cok farkli, dedim ya aileler arasi farklilik tamamen
Ama bu farklilik bizim gibilere de abidik sifatinin konmasini hakli gormez degil mi?

Akşam oturuyoruz mesaj geldi eşime kuzeninin eşinden ama kendi yazmsmış güya 8yaşında oğlu var o yazmış.
işte şuraya gidicem de annem babam izin vermiyo filan..yani biz ne yapalım
Sonra kendisi aradı, eşimin eli yanmıştı geçmiş olsun diyo bu kadar küçük bi yanık için de aranmaz yani.
Neyse işte rahatsız oldum çünkü bu kadın zaten ne zaman bir araya gelsek hep eşimle sohbet etmeye çalışıyo kötü niyetli olduğunu tabi ki düşünmem ama rahatsız oluyorum işte
Bu arada eşime bşy söyleyip tartışma çıkarmadım bunu da belirtmek isterim ama konuşmayı düşünüyorum çok soğuk davran yüz bulmasın diye.
Bu arada bşy söylemesemde eşim anladı galiba bozulduğumu o hasta olsa bende onu ararım bunda bşy yok değil mi dedi hıhı dedim ama istemiyorum aramasını dorun bu işte.
Durum böyleyken bende eşime çok soğuk davranıyorum elimde değil çünkü
şimdi konuya yazayım bende.
yalancı çoban olayını kenara atıp.
konu şu.
kuzenin çocuğu ,kocaya yazmış. çocuk işte. 8 yaşında. şikayet etmiş anneyle babayı. yakın görüyor demek kocayı...
sonra kuzenin eşi bunu görmüştür bence.
arayıp. hem bunu anlatmak istemiştir izin vermeme nedenlerini vede ek geçmiş olsun diyede eklemiştir. ben öyle düşündüm konudan anladığım bu. kısaca bana yanlış gelmedi

Son düzenleme:
Ama çocuğun yazdığı mesajı bile dert etmiş bizene diyor. 8 yaşında çocuk yakın görmüş mesaj atmış,bu bile sorun konu sahibi için. Dahada kötüsü göya diyor,yani kadının yazdırdığını düşünüyor belkide,ne işine yarayacaksa kadının çocuğun ağzından mesaj atmak.
Ayrıca kayınvalidesi herkese anlattığına göre,önemli birşey diye düşünüp aramış olabilirler,ne var bunda anlamadım. O kadar önemsiz birşeyse kayınvalide kuzene kadar niye dillendiriyor? Banada x'in eli yandı deseler ,önemli birşey herhalde diye düşünür geçmiş olsun derim.
Konu sahibi gerçekten kıskanç ama inanki okuyupta yorum yaptım. Objektif olmaya çalıştım zira adam birşey yapmasa dahi ucu hep ona dokunuyor,konu sahibi her halükarda eşine patlıyor.
Birde bu taraftan bak istersen, adam tepkisinden çekinmiş yokluyor,x hasta olsa sende ararsın dimi"diyor zira biliyor eşi sorun çıkaracak.

O kadar büyük bir mesele ise bu yanık önce kuzenine düşmez mi kan bağı gereği,ki tek bu olay değil genel haliymiş kadının, Elif evine bile gitmemiş yeni evli bunlar kuzen eşi çok samimi ise evime buyrun gelin diyebilir,ben öyle yapıcam mesela eşimin kuzeni evkwndiginde, ayrıca bu kadar doğal karşılayan adam sen olsan ne yapardın sorusuna susup kalmazdı

Ben konuları biliyorum bu arada

Anliyorum aileler arasindaki fark demek ki
Benim tanidigim avrupalilar yanlarinda yedi kat yabanciyla ayni evde yasiyorlar work and travel kapsaminda, cocuklarina bakiyorsun sana evin insani gibi davraniyorlar birak akrabalariyla soguk olmayi, hele bir noel sofralari var ben o sofradaki samimiyeti kendi soframda gormedim, sadece samimiyetin .okunu cikarmiyorlar, bizdeki gibi samimiyet ayagina gelip de gelinin damadin evinde yatiya kalmiyorlar mesela luzumsuz yere, misafirlikleri bir kahve iceyim kalkayim dozunda
Yillarca ulkemizde tatil yapan bir ingiliz tanidik var esinin ilk esinden olma kizini bile tatilde yaninda getirir, onun esini bile yere goge koyamaz,
Sizin durum cok farkli, dedim ya aileler arasi farklilik tamamen
Ama bu farklilik bizim gibilere de abidik sifatinin konmasini hakli gormez degil mi?
Bizim gibi derken siz kimi,kimleri kastediyorsunuz bilemem bu mesajı ben konu sahibine yazdım çünkü boşuna çabalıyordu kendimi ifade edicem diye..kimin ne yazdığını tek tek okumam bazen gözüme takılır neyse... Bakınız burası çeşitli insanlarla,farklı görüşlerle dolu bir forum olduğundan kimse kimseye benim dediğim Doğru benim görüşüm doğru diyerekten zorba zorba konuşamaz.
Kimsiniz ki nesiniz derler adama,hayırdır yani??
Ne bilim ya içim sıkıldı benim herkesin görüşü kendine
İnanın çok saçma buluyorum,birisi derdiini yazıyor 10 kişi yorum yapıyor 10 kişinin 5i kendi arasında muhalefet oluyor Allah Allah diyecek söz bulamıyorum kibliyorum kusura bakmayın ne bu hınç?
İşte böyle düşünürken o insanların abidik olduğuna karar verdim şimdi siz kendinizi yukarıdaki tanımlarıma uygun buluyor musunuz?

O kadar büyük bir mesele ise bu yanık önce kuzenine düşmez mi kan bağı gereği,ki tek bu olay değil genel haliymiş kadının, Elif evine bile gitmemiş yeni evli bunlar kuzen eşi çok samimi ise evime buyrun gelin diyebilir,ben öyle yapıcam mesela eşimin kuzeni evkwndiginde, ayrıca bu kadar doğal karşılayan adam sen olsan ne yapardın sorusuna susup kalmazdı

Ben konuları biliyorum bu arada
Çocuğun mesajından sonra araması gayet masum geldi bana. Hani "çocuk mesaj atmış,biz geçmiş olsun bile demedik,ayıp oldu "anlamında o anlık kararla aramış olabilir. Konu sahibini tanımadığı için bu kadar sorun olacağıni bilemez diye düşünüyorum.
Konuşuyor demiş konu sahibi,daha doğrusu konuşmaya çalışıyor diyor ama öğrenciye silgi vermek,merhaba demek bile sorunken konu sahibi için,kadın sadece merhaba nasılsinız demişte olabilir zira konu sahibine kalsa eşi haremlik selamlık olsun istiyor zaten.
Kadın konu sahibi surat asıyorsa,soğuk duruyorsa ki muhtemel,ondan eşiyle konuşuyordur hani sohbet açmak amaçlı. Ben böyle düşündüm konuyu okuyunca,zaten farklıda düşünsem bu mantalitede biri olduğunu bildiğimden yangına körükle gitmemek adına belirtmezdim sanırım. Aile faciası çıkabilir zira.

Çocuğun mesajından sonra araması gayet masum geldi bana. Hani "çocuk mesaj atmış,biz geçmiş olsun bile demedik,ayıp oldu "anlamında o anlık kararla aramış olabilir. Konu sahibini tanımadığı için bu kadar sorun olacağıni bilemez diye düşünüyorum.
Konuşuyor demiş konu sahibi,daha doğrusu konuşmaya çalışıyor diyor ama öğrenciye silgi vermek,merhaba demek bile sorunken konu sahibi için,kadın sadece merhaba nasılsinız demişte olabilir zira konu sahibine kalsa eşi haremlik selamlık olsun istiyor zaten.
Kadın konu sahibi surat asıyorsa,soğuk duruyorsa ki muhtemel,ondan eşiyle konuşuyordur hani sohbet açmak amaçlı. Ben böyle düşündüm konuyu okuyunca,zaten farklıda düşünsem bu mantalitede biri olduğunu bildiğimden yangına körükle gitmemek adına belirtmezdim sanırım. Aile faciası çıkabilir zira.

İyi de eşi de bu mantalitede,sıkıntı şu adam diyor ki ben yapayım sen Yapma, ben yangına Körükle mi gidiyor oldum anlamadım

Back
X