• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün akşam sinir oldum

Bizim gibi derken siz kimi,kimleri kastediyorsunuz bilemem bu mesajı ben konu sahibine yazdım çünkü boşuna çabalıyordu kendimi ifade edicem diye..kimin ne yazdığını tek tek okumam bazen gözüme takılır neyse... Bakınız burası çeşitli insanlarla,farklı görüşlerle dolu bir forum olduğundan kimse kimseye benim dediğim Doğru benim görüşüm doğru diyerekten zorba zorba konuşamaz.
Kimsiniz ki nesiniz derler adama,hayırdır yani??
Ne bilim ya içim sıkıldı benim herkesin görüşü kendine
İnanın çok saçma buluyorum,birisi derdiini yazıyor 10 kişi yorum yapıyor 10 kişinin 5i kendi arasında muhalefet oluyor Allah Allah diyecek söz bulamıyorum kibliyorum kusura bakmayın ne bu hınç?
İşte böyle düşünürken o insanların abidik olduğuna karar verdim şimdi siz kendinizi yukarıdaki tanımlarıma uygun buluyor musunuz?
Ben israrla gorus farkliliklarindan bahsederken siz , sizinle ayni fikirde olmayan ben ve benim gibi dusunenlere abidik dediniz, esas kiblenecek mesaj buydu uzgunum sizin adiniza

benim bildiğim başka bir yol yok :KK53:

ayrıca size bi tavsiye 'geniş' olduğunu kabullenmeyen abidik insanlara cevap vermeye tenezül etmeyin zira onlar ipin ucunu kaçıralı çok olmuş.
Bahsettigim mesajiniz da bu, kisisel farkliliklara abidiklik diyen, genislik diyen mesajiniz yani

Evet yine elifin konusunu görünce hemen açıp okudum acaba yine eften püften neye sıkıldı dedim. Senin konularını okuyunca ne kadar mutlu huzurlu bir insan olduğumun hatırlıyorum teşekkür ederim :21: he burada bu gidişle sen çok yaşamazsın :confused:

İyi de eşi de bu mantalitede,sıkıntı şu adam diyor ki ben yapayım sen Yapma, ben yangına Körükle mi gidiyor oldum anlamadım
Yoo senin ićin söylemedim ben,kendi adıma söylüyorum. Ben bu mantaliteye söylemem,arkadaşımda olsa söylemem,zaten inanmaya,kurmaya müsait bir insan olduğundan, ama bu konuda sorun göremedim zaten. Bana normal gelir araması. Dert etmem.
Eşi nerede demiş ben yapayım sen yapma diye? Aşagıdakini demiş sanki
Screenshot_2016-01-29-12-05-03-1.webp

ağzını yoklamış gibi , x hasta olursa bizde ararız dimi gibisinden hani kızdı mı kızmadı mı anlamak için. Ben böyle okuyup, böyle anladim.

Yoo senin ićin söylemedim ben,kendi adıma söylüyorum. Ben bu mantaliteye söylemem,arkadaşımda olsa söylemem,zaten inanmaya,kurmaya müsait bir insan olduğundan, ama bu konuda sorun göremedim zaten. Bana normal gelir araması. Dert etmem.
Eşi nerede demiş ben yapayım sen yapma diye?
Eşi ağzını yoklamış gibi hatırliyorum x hasta olursa bizde ararız dimi gibisinden hani kızdı mı kızmadı mı anlamak için. Ben böyle okuyup, böyle anladim.

Bu adam bu kızı karanlıkta görüp almadı görücü usulü de değil, yıllarca aynı okulda birliktelerdi ve tüm konularını okuduysan adamın da abuk takıntıları olduğunu görürsün kantine gitmeyi yasaklamak gibi,erkek arkadaş kısıtlaması gibi

Bu kız madem hasta evlenmeseydi,ha madem evlendi o zaman ona göre davransın, biz burda aynı şeyi kadınlara da söylüyoruz değil mi,nişanlıyken nasıldı diyoruz ya da bile bile evlenmissin diyoruz, adamın egosunu oksuyo bu durum başka birşey degil

ya karı koca aynılar
adam o yüzden evlendi zaten..
kendininde farkı olmadığı için.
çünkü bu adamı ve saçma saplantılarını ve kurallarınıda başka kadın çekemezdi.

ve
gitti aynası gibi olan lorenayı seçti.
başka şansı yoktu çünkü.
kısaca tencere kapak olayı.

Bence kadın hasta olsa sizin aramanız yeterli ikinizin yerine sen ararsin geçmiş olsun eşiminde selamı var dersin olur biter.kendi kuzeni olsa oda arasın konussun kuzenin eşini hastalıktan dolayi aramaya gerek yok haklısın bencede

Bu adam bu kızı karanlıkta görüp almadı görücü usulü de değil, yıllarca aynı okulda birliktelerdi ve tüm konularını okuduysan adamın da abuk takıntıları olduğunu görürsün kantine gitmeyi yasaklamak gibi,erkek arkadaş kısıtlaması gibi

Bu kız madem hasta evlenmeseydi,ha madem evlendi o zaman ona göre davransın, biz burda aynı şeyi kadınlara da söylüyoruz değil mi,nişanlıyken nasıldı diyoruz ya da bile bile evlenmissin diyoruz, adamın egosunu oksuyo bu durum başka birşey degil
Bilemem ben konu sahibini biliyorum,eşininde normal olmadığını düşünüyordum,şaşırmadım. Zaten başka türlü idare edemezlerdi birbirlerini.

Ben eşimin kuzenlerini çok seviyorum, birinin nişanlısı ile sosyal medyadan yazışırız falan, evlensinler ilk iş evime çağırmak inşallah ankarada olucaz biz de o zaman,bu hanım da çok seviyosa adamın karısını da benimsemesi gerekir diye düşünüyorum

Elif senin yerinde olsam tüm ilgimi çekerim kocamdan,öğrencilerle samimi ol akrabalarınla kikirde, adam normal karşılıyor zaten bırak ipini

Elif bu konu senin kendini değiştirmek için ilk adımın olsun soğuk davranma her zamanki gibi normal davran kavga çıkarmayıp daha sakin olduğunda hayatın normal devam ettiğini göreceksin ve bundan sonra olan her buna benzer konuda daha huzurlu olursun

Bence kadın hasta olsa sizin aramanız yeterli ikinizin yerine sen ararsin geçmiş olsun eşiminde selamı var dersin olur biter.kendi kuzeni olsa oda arasın konussun kuzenin eşini hastalıktan dolayi aramaya gerek yok haklısın bencede
Aynen öyle kendisine de söyliycem bunu akşam, kadında artık kendini geri çekip aramaz

Ben eşimin kuzenlerini çok seviyorum, birinin nişanlısı ile sosyal medyadan yazışırız falan, evlensinler ilk iş evime çağırmak inşallah ankarada olucaz biz de o zaman,bu hanım da çok seviyosa adamın karısını da benimsemesi gerekir diye düşünüyorum

Elif senin yerinde olsam tüm ilgimi çekerim kocamdan,öğrencilerle samimi ol akrabalarınla kikirde, adam normal karşılıyor zaten bırak ipini
Ama işte bırakıncada olmuyo ya konuşup anlaşıcaz yada..
Yani beni dinlemiyo demiyorum bir araya geldiğimizde ben istedim diye kadın ona biley dırmadan konuşmaz ama hep patlak veriyo bi yerden bu arama olayı ne oluyo bu da olmasın

Saçma.. Bu kadar laubali olmamak lazım kuzeni olsa neyse kuzeninin karısı geçmiş olsun falan ne gerek var. Gereksiz yere muhabbet açmaya çalışıyor her ortamda eşinle sohbet ediyormuş gitsin kocasıyla etsin ya da senle. Kendimi bi an senin yerine koydum da insanı huzursuz etmekten başka bişey değil kuzeninin eşinin yaptığı. Bizde merhaba hoşgeldindir ya da ortak bir konu olursa hep beraber öyle konuşulur. Tutupta ben şimdi eşimin kuzenini karşıma alıcam bol bol sohbet edicem öyle mi?

Akşam oturuyoruz mesaj geldi eşime kuzeninin eşinden ama kendi yazmsmış güya 8yaşında oğlu var o yazmış.
işte şuraya gidicem de annem babam izin vermiyo filan..yani biz ne yapalım
Sonra kendisi aradı, eşimin eli yanmıştı geçmiş olsun diyo bu kadar küçük bi yanık için de aranmaz yani.
Neyse işte rahatsız oldum çünkü bu kadın zaten ne zaman bir araya gelsek hep eşimle sohbet etmeye çalışıyo kötü niyetli olduğunu tabi ki düşünmem ama rahatsız oluyorum işte
Bu arada eşime bşy söyleyip tartışma çıkarmadım bunu da belirtmek isterim ama konuşmayı düşünüyorum çok soğuk davran yüz bulmasın diye.
Bu arada bşy söylemesemde eşim anladı galiba bozulduğumu o hasta olsa bende onu ararım bunda bşy yok değil mi dedi hıhı dedim ama istemiyorum aramasını dorun bu işte.
Durum böyleyken bende eşime çok soğuk davranıyorum elimde değil çünkü
Bence essegin aklina karpuz kabugu sokmamak lazim :KK14:

siz barıştınız mı aa kaçırdım ben. fırsat kolluyoasa sıkıntı var. eşine ilgisi olabilir mi ?

O zaman kocişin takipte kalsın arama dökümünü alsın be derhal seni boşasın :) :) :) te allahım ya sene olmuş 3000 biz hala neyin derdindeyiz :KK43:
Bir de kesinlikle aramamali diyen insanlar var ya, gorus farki iste tamam da, fanusta yasamali insan

Back
X