Dün annesi aradı beni kızlar..

Evet çok emek vermek çok sevmek suç,eğer karşılığı yoksa.Tek taraflı yapılıyor yapılıyor.Sonra ben emek verdim şu bu.Değer verene değer verilir.Annesiyle konularınızı konuşman çok yanlış.Bittiyse bitmiştir.

anne yüreği işte siizn gibi o da ortada bir emek oldugunu düşünüyor

Annesinin aramasi sacma degil. Ilgilenmis iste. Ciddiye almis ki annesinin olaylardan hiv haberi yok. Ufak tefek seyler sanirip ayrilmayin demek sitemistir. Bunda bir art niyet yada kotuluk yok.
Ama siz kibarca. Anlasamadiginizi barismayi dusunmediginizi. Ailesiyle olan iliskisi gibi benimle olan iliskisinin duzenli ve iyi olmadigini der kapatirdin.

Bence barisma.

Hadi annesi sizi arıyor, siz ne diye annen beni aradı beyanında bulunuyorsunuz x kişiye..Sanki sizde devam etmek istiyor gibi geldi bana.Ayrıldığım kişinin annesi beni arası en fazla nezaketen telefonu açar konuya karışmaması gerektiğini söyleyip kapatırdım.He gerçekten bende bitirmişsem dediğim gibi sizde tam bitmiş bir durum göremedim

Kadının bana yaptığı bir kötülük yokki karışmayın siz diyecek kadar kaba olayım. Sadece yapamadığımizı ve bitirdiğimizi söyledim. Kadın ilişkinin içini bilmiyor ki , Dışardan bi göz olarak olmamızı istıyor kendince. Hayır barışmak istemiyorum.

kötü niyetli görmedim ben yazık anne işte ne analar var ben onlara bozguncu diyorum
Evet bnde kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Çok iyi bir kadın kendisi çok ilgili ve iyi de bir anne gördüğüm kadarıyla. Beni sevdiğini söylermiş hep, benim için ciddi düşünülebilir birisi demiş ilk tanıştıgımzda. Ama işte olmuyor..

Evet haklısınız. Art niyetli olacağını bende düşünmüyorum. Kırmakta istemiyorum kibar bir dille söyledim bende aynı sizin dedikleriniz gibi. Barışmak fikri inanın o kadar soğuk geliyor ki barışma gibi birsey yok zaten hiç. Olamaz da artık..

Kadın oğlunu sütten çıkmış ak kaşık ilan edecek elbette, nasıl biri olduğunu bilmediğinden değil, kim evladını başkasına kötüler ki?

Üstelik kadının devreye girmesi, arkadaşlığınızın devam etmesini istemesi ayrılık kararınızın ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor.

Eski erkek arkadaşınız nasıl sorunlu bir tipse annesi çocuğa birini bulmuşken kaybetmemek için taklalar atmış.

Madem oğlu tarif ettiği kadar melek gibi bir çocuk, topuktan tepeye altın olsanız sizi oğluyla görüşmeye ikna etmeye çalışmaz çünkü öyle birinden kimse ayrılmaz ve de annesinin arayı bulmaya uğraşmasına gerek kalmaz ama nasıl bir çaresizlikse artık çocuğu sizden başka kimsenin çekmeyeceğini bildiğinden size yürümüş, kusurlarını da bilmezden gelmiş.

Fakat siz de garip davranıyorsunuz, benim de oğlumun sevgilisi benimle bir saat konuşsa ben de hala gönlü var da naz yapıyor derim, madem barışma niyetiniz yok, annesi de kendisi de ulaşamasınlar size, hadi kadın ulaştı, kestirip atın, bu saygısızlık olmaz, asıl saygısızlık birini istemediği bir şeye zorlamaktır.

annesi ne karisiyor sevgili durumunuza kendinizi uzmeden annesiyle isim var deyip tel konusmasini biitrseymissiniz

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet bende öyle düşünüyorum. Saygısızlık olur diye birşey diyemedim. Kibar bir dille yapamayacagımızı söyledim. Anneannem hastaydı hem onu sormak hem sınavımı sormak için aramış. En sonunda konuyu ilişkiye getirdi. Ve ben yüzeysel olarak yıprandığimi söyledim. Kadın iletişimi kesmeyin diyor ama bende onu yapamam. Kolay verdiğim bir karar değildi zaten sabredip sabredip sonunda mantık doğrultusunda verdiğim bir karardı. Kadın hep böyle tartışmalar olabilire getiriyor konuyu. Neyi kime neden anlatcam ki haklısınız.. Annem de sizin dediklerinizin aynısını demişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…