Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşuna tırsma anacığı madem istemiyordu seni , aralarıda iyiymiş , sende anacığın ödesin dersinhaftaya eline yazı gecer bari para miktarları gözükmese iyiydi tırsıyorum :))
evet eylulde.. hic pisman degilm Allah a sukur..
6 aydır terk ettim canım ankaraya geldim evimi tuttum dayadım dösedim kamuda memurum zaten suan hayatımı tamamen yoluna koydum belki düzelir diye 6 aydır bekliyorum ama yok olmuyor düzelmiyor
6 aydır terk ettim canım ankaraya geldim evimi tuttum dayadım dösedim kamuda memurum zaten suan hayatımı tamamen yoluna koydum belki düzelir diye 6 aydır bekliyorum ama yok olmuyor düzelmiyor
boşuna tırsma anacığı madem istemiyordu seni , aralarıda iyiymiş , sende anacığın ödesin dersin
oh herşeyi yoluna koymuşsun içini ferah tut.insan bir acabalara nolcak şimdlere kaptırıyor kendini ama boşanınca kuş gibi olacaksın :) zaten bir kadın bu noktaya geldiyse daha düzelmez o evlilik.anasıyla otursun paşa :)
cekismeli actim, anlasmaliya cevirdik sonra, anlasmali ise 5dakika suruyor mahkeme yaklasik.. surec zor ve acikli ama geciyo insaAllah..sürec uzunmu oluyor ne kadar sürede bitti
Siz ne kadar nafaka istediniz acaba çok mu yüksek,eşinizin maaşına oranla belli olur zaten 3/1 diye biliyorum.çekişmeli boşanma olacak adam anlaşmaya yanaşmıyorki. bana zırnık vermeyecekmiş cocuk içinde 200 tl nafaka verecekmiş beyefendi
Siz ne kadar nafaka istediniz acaba çok mu yüksek,eşinizin maaşına oranla belli olur zaten 3/1 diye biliyorum.
cekismeli actim, anlasmaliya cevirdik sonra, anlasmali ise 5dakika suruyor mahkeme yaklasik.. surec zor ve acikli ama geciyo insaAllah..
Düzelmiyorsa adam zaten seni sevmemiş bırak anasıyla mutlu mesut olsun artık sende ya ,ömür boyu bekar kalırsın yada ileride evlenirsin ona zaten anası kendi kasabasından evlenecek kadınıda bulur
Ufak tefek talepler,ben kızıma 5,000 nafaka kendime 5000 yoksulluk nafakası ziynet eşyaları, 250,000 maddi 250,000 manevi tazminat evin yarısı arabanın yarısı şirketten hisse gibi ufak tefek taleplerim oldu :))
geliyor beyefendi bana seni seviyorum unutamadım ölüyorum bitiyorum diyo köpek arkasından anasına ev alıyo eşyalarını yeniliyo bana kızına kuruş vermiyo ya cok ayıp ama bakkala ekmek almaya gittiğinde bile parasını istiyor
selam kızlar dün boşanma davasını hele şükür actım aklım karışık ne yapıcam yapabilecekmiyim ne zormuş varmı aranızda benim gibi olan dertleşeceğim biri
200 TL nafaka verecekmiş öyle mi?çekişmeli boşanma olacak adam anlaşmaya yanaşmıyorki. bana zırnık vermeyecekmiş cocuk içinde 200 tl nafaka verecekmiş beyefendi
Ufak tefek talepler,Eşin bunları görünce kalp krizi geçirir adam,ev-araba ve şirket siz evlendikten sonra mı alındı eğer evlenmeden önce alındıysa hak iddia edilmiyor.
200 TL nafaka verecekmiş öyle mi?
Senin anan güzel mi dicen sen ona....
Neden boşanıyorsunuz peki?
Hem boşanmaya yanaşmıyor hemde adam olmuyor...
O esip gürleyecek, hemen avukata koşacak benden bunları talep etmiş diye. Avukatı onu sakinleştirir endişelenme :)haftaya eline yazı gecer bari para miktarları gözükmese iyiydi tırsıyorum :))
O esip gürleyecek, hemen avukata koşacak benden bunları talep etmiş diye. Avukatı onu sakinleştirir endişelenme :)