Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu süreçte kendinden nefret ettirecek bir şeyler yapar elbet. mahkemede yalan filan söylerse iğrenirsin zaten rahat ol.
inşallah bu süreci sıkıntısız atlatırsınız,kıznızla güzel bir hayatınız olur bundan sonrası için.
kısaca hikayemi sizinle paylaşayım 11 yıllık evliydim 2 yılda beraberliğimiz vardı başta herşey cok güzeldi örnek evlilikti bizimki sonra ailesinin yaşadığı şehre taşındık ve o tanıdığım adam gitti yerine hanzo ana kuzusu biri geldi ailesi beni istemiyormuş sonradan öğrendim bunu ailesi ne diyorsa o parayı anasına akıtıyo 5 dk boşluk bulsa koştur koştur oraya gidiyor ilgisiz sevgisiz birine döndü hepsi tamam bide cok aşagılıyordu her şeyle dalga geciyor ne desem küçümsüyodu
böyle yazınca biticeğine seviniyorum inşallah kurtulurum
adam madem düzelmiyor tamam annesi orda gitsin orada kalsın .Daha anne ve eş ayrımını yapamamış bir insandan ne beklicen ki .allah bu süreçte yardımcın olsun.sadece anlık bişey değildir bu karar inşallah yıllara vurmuşsunuzdur.Kolay kurulmuyor yuva çünkü....
inşallah bu süreçte kolaylıkla geçer .Aileniz destekmi neyapmayı düşünüyosun bundan sonra ?? çalışıyormusun peki kafa dağıtmak için ilaç görevini görür.
Canim Rabbim yardımcın olsun...iyice kararını ver ve ailenle oturma inan çok zor moralini bozmak istemem..iyi düşün evlilik terapisine gidin bence..
bende 7 ayı geçti evliyim..2 aydırda ayrıyız..başlamak üzere mahkeme.çekilmeli geçecek![]()
ah canım bir okusan konumu ,neler yaşadım 5 -6 aylık evliliktecanım ya siz daha yeni evlisiniz ama ya offf üzüldüm ama benim ablamın bi lafı var " koparılmış ekmek yapışmaz der " o hesap bi ayrılık girdiyse zor cocukta yok iyi düşün derim değmiyosa bırak gitsin
Anladım canim bu aileler varya bunca insanın vebali ne giriyorlar..haklısın kocan da iş olsaydı dört elle sarilirdi..inşallah bundan sonra çok mutlu olursunyok ya asla geri dönmeyi düşünmüyorum bu kararı vermem 3,5 yılıma mal oldu bitti gitti biliyorum gücümü toplarım atlatırım tekrar birleşirsek bu ailesinin agzına cok bakıyor vallahi öldürüler beni dayanamam onlara
Çocuk da yok sanırım. Keyfine bak canım ya; ye iç gez, evinde misler gibi huzurlu takıl. Hayatta ertelediğin isteklerini gerçekleştir. Bunları yapabilmek varken sana sahip çıkmayan, lafıyla seni ezen, iğneleyen, saygısız bir adamın kahrını çekmek niye? Sırf evlilik denen sosyal kuruma ait olmak için mi?6 aydır terk ettim canım ankaraya geldim evimi tuttum dayadım dösedim kamuda memurum zaten suan hayatımı tamamen yoluna koydum belki düzelir diye 6 aydır bekliyorum ama yok olmuyor düzelmiyor
ah v
ah canım bir okusan konumu ,neler yaşadım 5 -6 aylık evlilikte![]()
Anladım canim bu aileler varya bunca insanın vebali ne giriyorlar..haklısın kocan da iş olsaydı dört elle sarilirdi..inşallah bundan sonra çok mutlu olursun
profilimden açtığım konuya bak canım..yada aratabilirsin konulardan..başlık şunerde merak ettim okuyayım ama sen iyi düşün bana sorarsan şu ruh hali içersindeyken cekme derim bak ben kocama 13 yılımı verdim yemin ederim ben iyiyim diye terk etti bana diyoki cok iyisin ama o kadar bana yetmiyorsun edrkeklere ne yaparsan yap yaranamıyorsun en iyisi bırak bak önüne
profilimden açtığım konuya bak canım..yada aratabilirsin konulardan..başlık şu
6 aylık evliyim görümcem ayırıyor
çok kötü şeyler yaşadım canım..eşim her gece eve 4-5 adam getirirdi içki içmeye..bana sarktılar falan..neler yaşadım neler..düşünsene 7 ay önce ben bu evden gelinlikle çıktım..şimdi ne haldeyimşerefsiz görümceler adiler pislikler :))) bende 6 tane vardı ayyyy hele bi tanesi 1 50 boyunda iğrenç okuma yazması olmayan ama kendini dünyanın en güzeli en akıllısı sanan bi şeytan vardı büyü pislik kötülük hep ondan cıkıyodu allah belasını versin o şeytanın
çok kötü şeyler yaşadım canım..eşim her gece eve 4-5 adam getirirdi içki içmeye..bana sarktılar falan..neler yaşadım neler..düşünsene 7 ay önce ben bu evden gelinlikle çıktım..şimdi ne haldeyim![]()