dün boşanma davası actım şimdi ne olacak :((

Eğer böyleyse davayı açmakla iyi etmişsin.
Hakkında hayırlısı olsun, Allah pişmanlık göstermesin...

ailem yanımda canım cok şükür bende kamuda memurum çalışıyorum ilaç almak istemiyorum zaten kiloluyum iyice şişerim diye korkuyorum

hayır ilaç al demedim çalışmak bir nevi ilaç gibi gelir demek istedim.kafan dağılır o manada .memur olup ekonomik özgürlüğünün olmasına sevindim canımm.çok şükür diyelim....

Yeni hayatında sana başarılar...En kötü kara karasızlıktan iyidir..Bu kararı verme sonucunda inşallah hep mutlu olursun.

Siz ne kadar nafaka istediniz acaba çok mu yüksek,eşinizin maaşına oranla belli olur zaten 3/1 diye biliyorum.
eski esimin maasi cok iyiydi ama ben nafaka istemedim, o verirdi problem etmezdi ama cocugum yok ve dinen uygun degilmis 3 aydan sonrasi cocuk yoksa, inancim geregi talep etmedim yani..

Son düzenleme:
bence içinizde eşinize karşı hala sevgi var ben öyle hissettim

cekismeli actim, anlasmaliya cevirdik sonra, anlasmali ise 5dakika suruyor mahkeme yaklasik.. surec zor ve acikli ama geciyo insaAllah..
canım konuya dalmış gibi oluyorum ama forumda yeniyim hangi konuda hangi başlıkta yardım isteyeceğimi çözmeye çalışırken yazını okudum.benim eşimde kusurlu taraf olmasına rağmen anlaşmalıya yanaşmıyor birtürlü ikna edemiyorum sırtını bana dayamış hayatını yaşıyor kızlarla.ve bende çekişmeli dava açıcam en sonunda belki o zaman gözü korkar ve anlaşmalıya razı olur.seninki nasıl anlaşmalıya döndü süreç ne kadar sürdü? uzun sürüp daha da yıpranmaktan korkuyorum

Neden kendinize konu açmıyorsunuz . Yanlış yere açsanız bile doğru yere taşırlar konunuzu sanırım.

Ilk bosanan sen degilsin, son bosananda sen olmayacaksin emin ol.. bosanmak kolay degil evet ama bir omur boyu mutsuz evlilik gecirmekten daha iyidir.. anlasmali ve cekismeli bosanma davalari ayni degil.. sebepleriniz neler ?

eski esim 3 aya yakin ugrasti ama olmayacagini anlayinca kabullendi, nasil olduysa cirkeflesmedi.. kusurunun ispat edilecegini biliyordu mahkemede.. o yuzden bos yere cekismeye girmedi.. istediklerimi de verdi.. kisisel bsy aslinda, herkes ayni sekilde olmazki..

Konu sahibi hakkinda hayırlısı olsun. Bende perşembe günü actim davami.. seni anlıyorum nedense bende de tuhaf korkular var.

Allah yardimcimiz olsun

Konu sahibi hakkinda hayırlısı olsun. Bende perşembe günü actim davami.. seni anlıyorum nedense bende de tuhaf korkular var.

Allah yardimcimiz olsun

çekişmeli boşanma olacak adam anlaşmaya yanaşmıyorki. bana zırnık vermeyecekmiş cocuk içinde 200 tl nafaka verecekmiş beyefendi
2oo TL mi? Hahahahahahah güleyim bari. Dilenciye sadaka mı veriyor?
Şimdi anasına para akıtmayı denesin bakalım, avukatınız söke söke alır inşallah her bir kuruşunu.

ne güzel kabullenmiş senin ki. benimki tam çirkef buaralarda iyi baba rolü oynuyor, çocuğumuz için itirmeyelim büyümesini bekleyelim diyor.ama haftasonları 2 gün boyunca da gidip sevgilisiyle kalıyor ben tam belaya çattım sanırım

kusurunu ispat et, hem tazminat al hem cocugun icin nafaka.. nafakayi zaten verirler de.. haklarndan vazgecip kolayca siyrilmasina izin verme..

forumu uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye olduğum için nasıl konu açılır bilmiyorum.acaba bilgilendirebilir misiniz?

Ben hiç konu açmadım ama bir derdim var kısmında yeni konu aç kısmından açılıyor diye biliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…