- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
kısaca hikayemi sizinle paylaşayım 11 yıllık evliydim 2 yılda beraberliğimiz vardı başta herşey cok güzeldi örnek evlilikti bizimki sonra ailesinin yaşadığı şehre taşındık ve o tanıdığım adam gitti yerine hanzo ana kuzusu biri geldi ailesi beni istemiyormuş sonradan öğrendim bunu ailesi ne diyorsa o parayı anasına akıtıyo 5 dk boşluk bulsa koştur koştur oraya gidiyor ilgisiz sevgisiz birine döndü hepsi tamam bide cok aşagılıyordu her şeyle dalga geciyor ne desem küçümsüyodu
böyle yazınca biticeğine seviniyorum inşallah kurtulurum
ailem yanımda canım cok şükür bende kamuda memurum çalışıyorum ilaç almak istemiyorum zaten kiloluyum iyice şişerim diye korkuyorum
dönüş olmicak canım..sabırla mahkeme gününü beklicema aaaa şefersize bak be flimlerdeki gibi canım kurtulmuşşun sakın ama sakın dönme
eski esimin maasi cok iyiydi ama ben nafaka istemedim, o verirdi problem etmezdi ama cocugum yok ve dinen uygun degilmis 3 aydan sonrasi cocuk yoksa, inancim geregi talep etmedim yani..Siz ne kadar nafaka istediniz acaba çok mu yüksek,eşinizin maaşına oranla belli olur zaten 3/1 diye biliyorum.
Oh olsunnnm! Iyi yapmıssınben kızıma 5,000 nafaka kendime 5000 yoksulluk nafakası ziynet eşyaları, 250,000 maddi 250,000 manevi tazminat evin yarısı arabanın yarısı şirketten hisse gibi ufak tefek taleplerim oldu :))
bence içinizde eşinize karşı hala sevgi var ben öyle hissettimkısaca hikayemi sizinle paylaşayım 11 yıllık evliydim 2 yılda beraberliğimiz vardı başta herşey cok güzeldi örnek evlilikti bizimki sonra ailesinin yaşadığı şehre taşındık ve o tanıdığım adam gitti yerine hanzo ana kuzusu biri geldi ailesi beni istemiyormuş sonradan öğrendim bunu ailesi ne diyorsa o parayı anasına akıtıyo 5 dk boşluk bulsa koştur koştur oraya gidiyor ilgisiz sevgisiz birine döndü hepsi tamam bide cok aşagılıyordu her şeyle dalga geciyor ne desem küçümsüyodu
böyle yazınca biticeğine seviniyorum inşallah kurtulurum
canım konuya dalmış gibi oluyorum ama forumda yeniyim hangi konuda hangi başlıkta yardım isteyeceğimi çözmeye çalışırken yazını okudum.benim eşimde kusurlu taraf olmasına rağmen anlaşmalıya yanaşmıyor birtürlü ikna edemiyorum sırtını bana dayamış hayatını yaşıyor kızlarla.ve bende çekişmeli dava açıcam en sonunda belki o zaman gözü korkar ve anlaşmalıya razı olur.seninki nasıl anlaşmalıya döndü süreç ne kadar sürdü? uzun sürüp daha da yıpranmaktan korkuyorumcekismeli actim, anlasmaliya cevirdik sonra, anlasmali ise 5dakika suruyor mahkeme yaklasik.. surec zor ve acikli ama geciyo insaAllah..
Boşanma davası sonuçlandı miselam kızlar dün boşanma davasını hele şükür actım aklım karışık ne yapıcam yapabilecekmiyim ne zormuş varmı aranızda benim gibi olan dertleşeceğim biri
canım konuya dalmış gibi oluyorum ama forumda yeniyim hangi konuda hangi başlıkta yardım isteyeceğimi çözmeye çalışırken yazını okudum.benim eşimde kusurlu taraf olmasına rağmen anlaşmalıya yanaşmıyor birtürlü ikna edemiyorum sırtını bana dayamış hayatını yaşıyor kızlarla.ve bende çekişmeli dava açıcam en sonunda belki o zaman gözü korkar ve anlaşmalıya razı olur.seninki nasıl anlaşmalıya döndü süreç ne kadar sürdü? uzun sürüp daha da yıpranmaktan korkuyorum
eski esim 3 aya yakin ugrasti ama olmayacagini anlayinca kabullendi, nasil olduysa cirkeflesmedi.. kusurunun ispat edilecegini biliyordu mahkemede.. o yuzden bos yere cekismeye girmedi.. istediklerimi de verdi.. kisisel bsy aslinda, herkes ayni sekilde olmazki..canım konuya dalmış gibi oluyorum ama forumda yeniyim hangi konuda hangi başlıkta yardım isteyeceğimi çözmeye çalışırken yazını okudum.benim eşimde kusurlu taraf olmasına rağmen anlaşmalıya yanaşmıyor birtürlü ikna edemiyorum sırtını bana dayamış hayatını yaşıyor kızlarla.ve bende çekişmeli dava açıcam en sonunda belki o zaman gözü korkar ve anlaşmalıya razı olur.seninki nasıl anlaşmalıya döndü süreç ne kadar sürdü? uzun sürüp daha da yıpranmaktan korkuyorum
2oo TL mi? Hahahahahahah güleyim bari. Dilenciye sadaka mı veriyor?çekişmeli boşanma olacak adam anlaşmaya yanaşmıyorki. bana zırnık vermeyecekmiş cocuk içinde 200 tl nafaka verecekmiş beyefendi
ne güzel kabullenmiş senin ki. benimki tam çirkef buaralarda iyi baba rolü oynuyor, çocuğumuz için itirmeyelim büyümesini bekleyelim diyor.ama haftasonları 2 gün boyunca da gidip sevgilisiyle kalıyoreski esim 3 aya yakin ugrasti ama olmayacagini anlayinca kabullendi, nasil olduysa cirkeflesmedi.. kusurunun ispat edilecegini biliyordu mahkemede.. o yuzden bos yere cekismeye girmedi.. istediklerimi de verdi.. kisisel bsy aslinda, herkes ayni sekilde olmazki..
forumu uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye olduğum için nasıl konu açılır bilmiyorum.acaba bilgilendirebilir misiniz?Neden kendinize konu açmıyorsunuz . Yanlış yere açsanız bile doğru yere taşırlar konunuzu sanırım.
kusurunu ispat et, hem tazminat al hem cocugun icin nafaka.. nafakayi zaten verirler de.. haklarndan vazgecip kolayca siyrilmasina izin verme..ne güzel kabullenmiş senin ki. benimki tam çirkef buaralarda iyi baba rolü oynuyor, çocuğumuz için itirmeyelim büyümesini bekleyelim diyor.ama haftasonları 2 gün boyunca da gidip sevgilisiyle kalıyorben tam belaya çattım sanırım
forumu uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye olduğum için nasıl konu açılır bilmiyorum.acaba bilgilendirebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?