Bugün o işteyken eşyalarımı toplayacağım. Dün kapının önüne kadar geldi. Dışarı gel konuşalım dedi. Ben sana kıyamıyorum dedi. İyiki kıyamıyor kıysa boğazlayıp bırakacaktı herhalde. Çocuğun hatrını geçtim. Benim bizim hatrımız için gel dedi. Gitmedim geri döndü. Ailemin evine gelmeye yüzü yoktu gelemedi. Anneme ne yapayım diye sordum. Annemde ben sana ne git derim ne gitme derim kalırsan sanada bakarım çocuğada. Çocuk doğunca ben çocuğa bakarım sen çalışırsın dedi. Ben seni sokakta bulmadım elalem eziyet etsin diye doğurmadım dedi. Hala annemlerdeyim. Ama babam hala evde değil. Teyzemde aradı. Bende sana destek çıkarım ayrılacaksan dedi. Durum böyle şuanda.
Bugün o işteyken eşyalarımı toplayacağım. Dün kapının önüne kadar geldi. Dışarı gel konuşalım dedi. Ben sana kıyamıyorum dedi. İyiki kıyamıyor kıysa boğazlayıp bırakacaktı herhalde. Çocuğun hatrını geçtim. Benim bizim hatrımız için gel dedi. Gitmedim geri döndü. Ailemin evine gelmeye yüzü yoktu gelemedi. Anneme ne yapayım diye sordum. Annemde ben sana ne git derim ne gitme derim kalırsan sanada bakarım çocuğada. Çocuk doğunca ben çocuğa bakarım sen çalışırsın dedi. Ben seni sokakta bulmadım elalem eziyet etsin diye doğurmadım dedi. Hala annemlerdeyim. Ama babam hala evde değil. Teyzemde aradı. Bende sana destek çıkarım ayrılacaksan dedi. Durum böyle şuanda.
Babam aradı yarım saat kadar önce. Annem işteyken babamı aramış anlatmış. Babamda beni aradı ben yarın geliyorum sakın onunla görüşme sakın gitme. Ben gelince konuşuruz. Eşyalarını almaya da beraber gideriz dedi. Sen bizde otur moralini bozma dedi. Allah'a çok şükür ailem arkamda. Beni kimsesiz bellemişlerdi. Eşimde arıyor ama telefonu açmıyorum. Açarsam hemen ağlamaya başlıyorum maalesef güçlü duramıyorum.
Babam aradı yarım saat kadar önce. Annem işteyken babamı aramış anlatmış. Babamda beni aradı ben yarın geliyorum sakın onunla görüşme sakın gitme. Ben gelince konuşuruz. Eşyalarını almaya da beraber gideriz dedi. Sen bizde otur moralini bozma dedi. Allah'a çok şükür ailem arkamda. Beni kimsesiz bellemişlerdi. Eşimde arıyor ama telefonu açmıyorum. Açarsam hemen ağlamaya başlıyorum maalesef güçlü duramıyorum.
banamı dedin yoksa canımcım, konun başından itibaren mesajlarıma bak, şuan 5 aylık hamile duygu durumu parçalı bulutlu, bu süreç doğum süreci, lohusalık önünde zaten zor zamanlar var, hayat insana zamanla biraz politik olmayı öğretiyor
doğum yapacak lohusalık geçecek, gücünü toplayacak, gün olur devran döner, herkesin sırası gelir
Arkadaslar evli misiniz? Degilseniz lutfen yorum yapmayin boyle. Evlilik kolay degil, kimse de normallestirmeye calismiyor. Ben de dedim daha sakin konus diye. Cunku adam ailesinin ne oldugunu anlamis ki diyor sadece ikimiz olalim diye. Yaptiklarina sozum yok. Cok fena. Ama bu kadar kolay degil, anlamiyorsunuz.Ben ironi falan var zannettim once. Sonra baktim ciddi ciddi bunu oneriyorlar. İcim acidi.
Daha da aciklisi her evlilikte olur boyle seyler diyenler. İnsanlarin nasil bir evlilik anlayisi var anlamiyorum. Eger cidden etraflarindaki evliliklerin cogunda oluyorsa boyle seyler yazik halimize.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sizin tecrubeniz boyle demekki. Ama ben o kadar cok duydum ki bunu. Evliligin ilk yillarinda olan seyler var, devam etmeyebiliyor illa ki. Konu sahibi biraz sakin dusunebilmeli. Babasi gelince sakince konusur.Bizi ne kadar dinlersin bilmiyorum ama bende söylemeden geçemicem
Burda herkesin çevresinde veye bizzat tecrübe ettiği kişiler yorumlarını yapıyodur muhakak
Hoşş yaşamasa bile aklı selim her insan böyle düşünür
Bende bizzat yaşayıp yorum yazanlardanım
Sana olacagı söyliyim o çocugu doğurunca herşey çok daha kötü olacak, hayvanlıgı daha beter olacak bu sefer arada çocuk var diye ayrılamacaksın Belki ikinci üçüncü doğacak senelerce sürecek. annemden biliyorum böyle diye diye kadın 48 yaşına geldi..
O yüzden lütfen dönme..
Can çıkar huy çıkmaz..
En iyisi bebegin karnındayken bu işi bitirmek..
Allah kolaylık versin..
Annen gitme dememis acikca. Babnal gorusun bakalim, o ne diyecekBugün o işteyken eşyalarımı toplayacağım. Dün kapının önüne kadar geldi. Dışarı gel konuşalım dedi. Ben sana kıyamıyorum dedi. İyiki kıyamıyor kıysa boğazlayıp bırakacaktı herhalde. Çocuğun hatrını geçtim. Benim bizim hatrımız için gel dedi. Gitmedim geri döndü. Ailemin evine gelmeye yüzü yoktu gelemedi. Anneme ne yapayım diye sordum. Annemde ben sana ne git derim ne gitme derim kalırsan sanada bakarım çocuğada. Çocuk doğunca ben çocuğa bakarım sen çalışırsın dedi. Ben seni sokakta bulmadım elalem eziyet etsin diye doğurmadım dedi. Hala annemlerdeyim. Ama babam hala evde değil. Teyzemde aradı. Bende sana destek çıkarım ayrılacaksan dedi. Durum böyle şuanda.
Evet her evlilikte olmasa da çoğu evlilikte psikolojik olarak tarafların çok daha fazla sınandığı durumlar olduğunu düşünüyorum. Ve ben daha ilk engelde belki de ili tarafta duygularından emin değilken yuvanı yık diyemem. Öfkeyle kalkan zararla oturur bence. Asıl ben çocuğu aldır, yuvanı yık diyenlere soruyorum hangi mantıkla sadece bir tarafı dinleyerek bir sürü insanın doğrudan ya da dolaylı olarak olumsuz etkileneceği bir durum hakkında böyle bir yorumda bulunabiliyorsunuz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar evli misiniz? Degilseniz lutfen yorum yapmayin boyle. Evlilik kolay degil, kimse de normallestirmeye calismiyor. Ben de dedim daha sakin konus diye. Cunku adam ailesinin ne oldugunu anlamis ki diyor sadece ikimiz olalim diye. Yaptiklarina sozum yok. Cok fena. Ama bu kadar kolay degil, anlamiyorsunuz.
Sizin tecrubeniz boyle demekki. Ama ben o kadar cok duydum ki bunu. Evliligin ilk yillarinda olan seyler var, devam etmeyebiliyor illa ki. Konu sahibi biraz sakin dusunebilmeli. Babasi gelince sakince konusur.
Bakin evin icinde degilseniz iki kisinin konusmalarinin nasil sonuclandigini neler yasandigini bilemezsiniz. Bi sorun bu asamaya kadar gelmisse illa ki iki kisinin de hatasi vardir. Birak git diyorsunuz da, problem nedir bir tek cozum sunmuyorsunuz. Bosan demek kolay, ama o bir cozum degil.
Annen gitme dememis acikca. Babnal gorusun bakalim, o ne diyecek
Tebrik ederim arkadasim, sonunda beni anlayan biri cikti. Bekara kari bosamak kolay. Bu sevgililik degil ki birak gitsin. Elinden geleni yap, akilli davran, hala da anlamiyorsa o zaman ne yaparsan yap. Belki konu sahibi de hatali, iki tarafin da ogrenecegi birsey var sonucta, denemek, caba sarfetmek gerek. Kediye kiyamiyorsunuz, kadin hamile ya, karnindaki cocuguyla ona bu tur gaz vermekle olmuyor bu isler.
Arkadaslar evli misiniz? Degilseniz lutfen yorum yapmayin boyle. Evlilik kolay degil, kimse de normallestirmeye calismiyor. Ben de dedim daha sakin konus diye. Cunku adam ailesinin ne oldugunu anlamis ki diyor sadece ikimiz olalim diye. Yaptiklarina sozum yok. Cok fena. Ama bu kadar kolay degil, anlamiyorsunuz.
Sizin tecrubeniz boyle demekki. Ama ben o kadar cok duydum ki bunu. Evliligin ilk yillarinda olan seyler var, devam etmeyebiliyor illa ki. Konu sahibi biraz sakin dusunebilmeli. Babasi gelince sakince konusur.
Bakin evin icinde degilseniz iki kisinin konusmalarinin nasil sonuclandigini neler yasandigini bilemezsiniz. Bi sorun bu asamaya kadar gelmisse illa ki iki kisinin de hatasi vardir. Birak git diyorsunuz da, problem nedir bir tek cozum sunmuyorsunuz. Bosan demek kolay, ama o bir cozum degil.
Annen gitme dememis acikca. Babnal gorusun bakalim, o ne diyecek
Tebrik ederim arkadasim, sonunda beni anlayan biri cikti. Bekara kari bosamak kolay. Bu sevgililik degil ki birak gitsin. Elinden geleni yap, akilli davran, hala da anlamiyorsa o zaman ne yaparsan yap. Belki konu sahibi de hatali, iki tarafin da ogrenecegi birsey var sonucta, denemek, caba sarfetmek gerek. Kediye kiyamiyorsunuz, kadin hamile ya, karnindaki cocuguyla ona bu tur gaz vermekle olmuyor bu isler.
canım ben evliyim, dedim zaten barışmadan yanayım diye, ama barışırsa rehavete kapılmayacak, kendini güçlü kılacak
Evet evliyim. Evli olunca daha mi gecerli oldu soylediklerim. Nasil ki biri cikar dogum gununu unuttu diye bosan der bu sacmadir, sizin de bu kadar yasanan seye karsi ilimli konus demeniz sacma. Evlilikte gurur olmaz derler ama bu kadar gurursuzluk da olmaz. İnsanin azicik da kendisine saygi duymasi gerek yoksa ilerde cocuklarimiz bile bize saygi duymaz.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?