Dün Gece Eşim Beni Evden Kovdu.

Hey allahım ya..kıyamadığı hali bu mu...
Boşanırsa nafaka tazminat vs vereceğini öğrendi her halde..
İlk kez yapsa belki diyeceğim ama, böyle erkeklein düzeldiğini görmedim hiç.

Allah yardımcın olsun arkadaşım

adam değilmiş kocan

bence bir daha geri dönme hem ailende destek oluyor

böyle adama eş olunmaz o insanlıktan da anlamaz

eğer geri dönersen daha çok kovulursun

sabah sabah çok üzüldüm halinize bebeğinize zor durum ama üstesinden gelebilirsiniz Allahın izniyle

Normalde kimseye boşan ayrıl demem kolay kolay Bir yuvanın kolay kurulmadığını düşünüyorum çünkü ama hamile karısını gece sokağa atan adam; adam değil insan bile olamaz böyle bi yaratık karısını bilmem kaç yerinden bıçaklarda çünkü akıl sağlığı yok kesinlikle
Ne güzel ailenizde size destek çıkmış sırtını çevirmemiş bbu açıdan çok şanslısınız İnşallah hakınızda hayırlı bir karar verir çocuğunuzu psikopat bi adamla büyütmezsiniz

canım arkadaşım zor bir karar ben kimseye hemen boşan demedim bu zamana kadar..çünkğ evlilik fedakarlıktır affetmektır karsılıklı .. ama bu ınsan musvettesinin yaptıgını afedersin hayvanlar yapmaz sakın ınanma o adama miillet tanımadığını gece yarısı dısarı atmaz kı sen hamilesin ayrıca namususun o coktan senden vazgeçmiş... Allahım daima yar ve yardımcın olsun

Eşin de ailesi gibi terbiyesiz ve merhametsiz
Seni düşünmüyolarsa bile çocuğu düşünür insan ne demek ben karışmam
Çok yüz vermişsin sen bunlara ne diye arayıp annesine oğlun beni kovdu diyosun ki

Eşin arasa bile açma
Bundan sonra babanla muhatap olsun baba evinin kapısında yatsın kalksın gerekirse
Psikopat

Bak cnm seni gecenin bi yarisi karnindaki yavrucakla disari atip merak etmeyen adama geri donersen seni yolarim yuvani yok kurtar bilmem ne senin yuvan var mi bekarken esine sen bakmissin bunlar yani annesi seni yoluncak kaz sanmislar seni kabul etmis zaten senin kocanin fikirleri deil annesinin fikirleti kocan bir kukla annesi dolduruo bole adamla evlilik olmaz sen gidincede yalniz kalmis pisman olmus sen eve gidince gene annesi bisileri begenmicek kocani doldurcak sen o laflari nasil hazmedicen I cocuga bunlari yasatmaya hakkin var mib

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kayınvalide elini taşının altına sokmuyorsa, sizi gerçekten sevmiyordur. Üstelik torununu taşıyorken, bitmesini arzu ediyordur gibi geliyor bana..

Evliliğinizde bu durumlara gelirken karşılıklı hatalar yapılmış, zaten kimse yüzde yüz haklı değildir. Özellikle haklı iken haksız duruma düşürdüğümüz zamanlar yüzünden en çok yara alıyor ve bitiriyoruz evliliklerimizi..

Eşiniz konusunda tek söyleyebileceğim "Öfke" taşıyan "bencil" ve üstelik "ceza" metoduyla sindirmeye çalışan bir karakter. Tahmin ediyorum ailesi tarafından sindirilmiş bir çocukluk geçirmiş. Sizi idare etmesi için sindirmesi gerekiyor bu yüzden. Dolayısıyla onun yönetimine, daha doğrusu ailesinin yönetimine birlikte girebilecek ve hiçbir sorun yaşamayacaksınız ona göre.. Oysa bu mümkün değil.. Gece yarısı, hamile bir kadının evden kovulması bana göre affedilecek bir şey değil. Herhangi bir geçmiş hikayeye bağlanamaz, çok çirkin.. Dahası annenizin evi, kendi evinize yakın dahi olsa, sizi kovduktan sonra takip etmiş dahi olsa koruma iç güdüsü ile, yine de hafifletici sebep değil, çünkü size hissettirmeye çalıştığı "Çaresizlik" başlı başına çok çirkin...

Bu yüzden bu evliliği kurtarmak kendi açımızdan biraz kendimizi kandırmak olur.. Yazılacak şeyler de keza..
Siz en iyisini bilirsiniz,

ya ne olursa olsun gece yarısı seni evden nasıl kovabilir ki anlamıyorum. Allah ıslah etsin akıl fikir versin valla. Sana hamileyken bunları yapıyorsa bilmiyorum ama ilerde dört dörtlük bi insan olması çok zor gibi geliyor bana. Hamilelik bu sonuçta kadınların en hassas oldukları en çok ilgiyi alakayı ve özeni hak ettiği bi dönem ki gecenin bi yarısı kendin gitmişsin eve. Evdekiler sormadımı nasıl geldin diye???

o koca gecenin bir vakti sırf ihtiyaçları için sana dön diye kapına gelmiştir ben sana diyeyim...hevesini aldığı vakit anasının beyniyle ve nakledilen ağzıyla aynı hareketleri yapmaya devam edecek..işi oldukça çağıracak işi bitince kovalayacak..kararının arkasında dur annen teyzen arkanda babanda muhakkak arkanda olacak..her şeyi yapablirdi ama gece seni sokağa atmayacaktı..namus kavramı yok..kıskanmayan tek yaratığın domuz olduğunu hatırlatmama gerek bile yok.

Babam aradı yarım saat kadar önce. Annem işteyken babamı aramış anlatmış. Babamda beni aradı ben yarın geliyorum sakın onunla görüşme sakın gitme. Ben gelince konuşuruz. Eşyalarını almaya da beraber gideriz dedi. Sen bizde otur moralini bozma dedi. Allah'a çok şükür ailem arkamda. Beni kimsesiz bellemişlerdi. Eşimde arıyor ama telefonu açmıyorum. Açarsam hemen ağlamaya başlıyorum maalesef güçlü duramıyorum.

Babanı dinle .

bence de babanı dinle yaptığı hatanın sonuçlarına katlansın gerizekalı...bugün senin eşine çok saydırdım hakkını helal ama hakkediyor.

Arkadaslar evli misiniz? Degilseniz lutfen yorum yapmayin boyle. Evlilik kolay degil, kimse de normallestirmeye calismiyor. Ben de dedim daha sakin konus diye. Cunku adam ailesinin ne oldugunu anlamis ki diyor sadece ikimiz olalim diye. Yaptiklarina sozum yok. Cok fena. Ama bu kadar kolay degil, anlamiyorsunuz.
Sizin tecrubeniz boyle demekki. Ama ben o kadar cok duydum ki bunu. Evliligin ilk yillarinda olan seyler var, devam etmeyebiliyor illa ki. Konu sahibi biraz sakin dusunebilmeli. Babasi gelince sakince konusur.

Bakin evin icinde degilseniz iki kisinin konusmalarinin nasil sonuclandigini neler yasandigini bilemezsiniz. Bi sorun bu asamaya kadar gelmisse illa ki iki kisinin de hatasi vardir. Birak git diyorsunuz da, problem nedir bir tek cozum sunmuyorsunuz. Bosan demek kolay, ama o bir cozum degil.
Annen gitme dememis acikca. Babnal gorusun bakalim, o ne diyecek

Tebrik ederim arkadasim, sonunda beni anlayan biri cikti. Bekara kari bosamak kolay. Bu sevgililik degil ki birak gitsin. Elinden geleni yap, akilli davran, hala da anlamiyorsa o zaman ne yaparsan yap. Belki konu sahibi de hatali, iki tarafin da ogrenecegi birsey var sonucta, denemek, caba sarfetmek gerek. Kediye kiyamiyorsunuz, kadin hamile ya, karnindaki cocuguyla ona bu tur gaz vermekle olmuyor bu isler.

canım ben evliyim, dedim zaten barışmadan yanayım diye, ama barışırsa rehavete kapılmayacak, kendini güçlü kılacak

babanın destek olmasına çok sevindim, dünya bi yana baba desteği bi yana, o derece önemli

çogu arkadaş gibi ayrılmanız daha mantıklı geldi banada
siz hamileyken bunu yapan
çocugunu da istemeyen adamdan
ne beklenir ki

Evet evliyim. Evli olunca daha mi gecerli oldu soylediklerim. Nasil ki biri cikar dogum gununu unuttu diye bosan der bu sacmadir, sizin de bu kadar yasanan seye karsi ilimli konus demeniz sacma. Evlilikte gurur olmaz derler ama bu kadar gurursuzluk da olmaz. İnsanin azicik da kendisine saygi duymasi gerek yoksa ilerde cocuklarimiz bile bize saygi duymaz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Şu mesajı gözlerim dolarak okudum . Kk da o kadar çaresiz kalan , ailesinin sırt çevirdiği konuları okudum ki , ailenden Allah binlerce kez razı olsun .
Hakkında en hayırlısı olsun .

canım ben evliyim, dedim zaten barışmadan yanayım diye, ama barışırsa rehavete kapılmayacak, kendini güçlü kılacak

Biliyorum chess, yanlislikla yapmisim alintiyi. Barisirsa evet daha akilci davranmasi lazim, yoka bu dongu gider. Ailesi de desteklerken kocasini yola getirebilir bence.

Evli olup evliliginde su ya bu sekilde bir sikinti yasamayan birisi bunu anlayamaz. Evliligin ilk yillarinda sorun cok olur, bu da sadece ulkemize ozel bir durum degildir. Onemli olan bu sorunu cozmek icin niyetli olup olmadiginizdir. Sadece evli olmaniz da konu sahibine yapacaginiz yorumlarin gercekustu olmasini degistirmiyor. O nedenle daha mi gecerli oldu diyorsunuz, hayir olmadi. Boyle asarim keserim deyip ahkam kesmekle olmaz. Cok sert konusmussunuz, muhtemelen sizden de buyugumdur yas olarak, daha fazla sinirlenmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…