- 15 Temmuz 2016
- 8.608
- 14.469
- 248
Valla benim amacın bişey yaratmak değil okuyun yazışmaları, heralde yazılanlara Allaha el açıp ah ne güzel ah ne güzel demicem.Sizin derdiniz kedilerle mı kedi severlerle mi. Yada amaç polemik yaratmak mı
Ben yazışmaları okuduğum için böyle bir cevap verdim zaten bazı arkadaşlara kedi üzerinden alaycı cevaplar yazmışsınızValla benim amacın bişey yaratmak değil okuyun yazışmaları, heralde yazılanlara Allaha el açıp ah ne güzel ah ne güzel demicem.
Banane isterse gitsin ayı sevsin…
Ne demişim rumuzu kedi sever, git kedini sev demişim bu mu olay yani.Ben yazışmaları okuduğum için böyle bir cevap verdim zaten bazı arkadaşlara kedi üzerinden alaycı cevaplar yazmışsınız
Kedi sidiği iç demek doğru bir cümle mi sizceNe demişim rumuzu kedi sever, git kedini sev demişim bu mu olay yani.
He evet git kedini sev diye alay ettim, nanik yaptım, dalga geçtim.
Kedi ne ya Allahım Yarabbim.
Kedi severler direnişi.
Mesela hoş bir üslup muKedi sidiği soslu ye kedi severlerin 1 numaraları favori yemeği…
Ay yazışmalar nal gibi ortada kedi sidigi sosu mu derdiniz.Kedi sidiği iç demek doğru bir cümle mi sizce
Sizin eğlence anlayışınız alaycı üslup muAy yazışmalar nal gibi ortada kedi sidigi sosu mu derdiniz.
Siz kedi sidiği soslu denemeyin. Oldu mu?
Kıl yumağı bilmemnesi aklımda da değil yazdığı yazışma ortada, kedi sidiği sosu dert olmuş..
Ya gerçekten kedi ne ya yok kedi bilmemne bilmemne bu yazılır mı…
Yazdım güzel kardeşim soslu ikram ettim, cevabı yazana oldu mu.
Sen doğru bulma ben buldum.
Eğlence oluyor bana, kedi sporu olarak düşünün…
He güzel kardeşim gel bıcakla beni hoş değil çoook haklısın.Mesela hoş bir üslup mu
Ayy bu nasıl bir cümle ya nerden nereye. Size anlatmak istediğim hayvan sevmiyor olabilirsiniz ama bu size evinde kedi köpek besleyenlerle alay etme hakkını vermezHe güzel kardeşim gel bıcakla beni hoş değil çoook haklısın.
He güzel kardeşim evet eğlence anlayışım, rahatladın mı…Sizin eğlence anlayışınız alaycı üslup mu
Evet alay ettim ne oldu.Ayy bu nasıl bir cümle ya nerden nereye. Size anlatmak istediğim hayvan sevmiyor olabilirsiniz ama bu size evinde kedi köpek besleyenlerle alay etme hakkını vermez
Ben dayakla sorunun çözüleceğine asla inanmam. Ayrıca ne olursa şiddet doğru değil16 yaş, bu sayfa ve alkol? Ne işin var senin burda? Valla bence yine de baban insaflı ve vicdanlı adammış. Yat kalk dua et. Çünkü ben 16ımda babamın karşısına o şekil çıksaydım böyle topiklere yazamazdım çünkü attığı tokatla felç olurdum. Anne olarak yazıyorum ayrıca, annenizin yerinde olsaydım bi tane de ben vururdum kusura bakma. Bu ne rahatlık bu ne rezillik ya? Bir an önce kendine gelmeli doğru arkadaş edinmelisin. Yazdıkların ve yaşın doğru ise tabii…
pardon da anneme rezıl demek sıze mı dustu fıkır sorduk sıteye her sey sızın zamanınızdakı gıbı mı ıslıyor aıle arasında cozduk bu kadar agır konusmanız hos degıl hele annem hakkında boylr sacma yorumlar yapmanız hıc degıl16 yaş, bu sayfa ve alkol? Ne işin var senin burda? Valla bence yine de baban insaflı ve vicdanlı adammış. Yat kalk dua et. Çünkü ben 16ımda babamın karşısına o şekil çıksaydım böyle topiklere yazamazdım çünkü attığı tokatla felç olurdum. Anne olarak yazıyorum ayrıca, annenizin yerinde olsaydım bi tane de ben vururdum kusura bakma. Bu ne rahatlık bu ne rezillik ya? Bir an önce kendine gelmeli doğru arkadaş edinmelisin. Yazdıkların ve yaşın doğru ise tabii…
Canım benim şuan babanla durumlar sakinleşti mi sana karşıpardon da anneme rezıl demek sıze mı dustu fıkır sorduk sıteye her sey sızın zamanınızdakı gıbı mı ıslıyor aıle arasında cozduk bu kadar agır konusmanız hos degıl hele annem hakkında boylr sacma yorumlar yapmanız hıc degıl
Ne olmus Almanya'da merak ettimBabanin tokat atmasini onaylamasamda tepki vermesinde hakli. 16 yasinda baskalarinin evinde kör kütük sarhos olmak ne demek. Arkadasimin evi diyeceksin onu gec. Kac kiz daha önce arkadas sandigi kisi tarafindan tecavüze ugradigini biliyormusun? Daha dün almanyada ki bir vakayi okudum tekrar etmeyim simdi. Genclik toyluk diyorsunuz ama cahillikten baska birsey degil.
Babanda keske bu konulari siddet kullanmayarak sana anlatsa.
Keşke reel hayatta karşıma çikabilsen aminUlan senin varya real hayatta …….. du şuraya gülen yüzde koyayım
Demek sen gerizekalının önde bayraklı gidenisin ki kendin gibi sanıp aaa bu da aaa bu da diye etrafta kuduz gibi dolaşıyorsun.
Sen çok yemişsin, birazdan yedirt ağzına olur mu? Yedirtince daha çok yarıyor…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?