- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
Sen ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim sus artık.Borellus80 ailurophile başladılar
Sen kimsin ki sana nefret kusayım.
Karaciğerime senin için yük bindireyim.
Bana göre gayet alakalı, sana göre değilse yorumumu okur geçersin.
Asıl sen ve senin gibiler kendilerine uygun yorum olmayınca akbaba gibi yoruma üşüşüyorsunuz.
Pardon da Türk dili ve edebiyatı bölümünde okuyorumda sen benim hocammısın temel yazım kurallarını da işin içine sokarak iyice uzatıp hala devam eden sensin.
Oturda bi bak kendine.
Kimi eleştiriyor isen misliyle sensin.
Aaa bu nedir ya, karşıt görüş yada fikirlerine uymayan yorumlara akbaba gibi üşüş cevap verincede tu kaka ol.
Hadi ordan be…
Hic vakit kaybetmeden şikayet et.
Sana ne benim ne anlattığımdan.Sen ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim sus artık.
Tüyünü tost yapıp yemeyi tercih ediyorum ablacımailurophile senin işin gücün vardır, hadi git kedini sev. Tüylerini tara…
Kedi sidiği soslu ye kedi severlerin 1 numaraları favori yemeği…Tüyünü tost yapıp yemeyi tercih ediyorum ablacım
Kedi sidiği soslu ye kedi severlerin 1 numaraları favori yemeği…
Afiyet olsun. Yarasın. Şifa olsun.
Görseler ne yapabilecekler16 yaşında eve sarhoş gel. Annen bilseydim idare ederdim desin. Ve annen hatalı diye yorum yazan kişiye anneni savun.
Ya biz ülkece bi yere dogru gidiyoruz heryer, her kurum, her ortam kokuştuk leş kokuyoruz.
Sonumuz hayır olur inşallah.
Çocuklarımı geceleri parka çıkarıyorum. ( park çok büyük bir kısmında gençler takılıyor)
16 yaşında çocuklar içki içiyor, bir sigara içiyorlar oyle bi çekmek sanki madde çekiyorlar, kızlar bir şort giyiyor g*tlerinin yarısı gözüküyor bakakalıyorum. Aileler hiç mi o şortu görmüyor evden çıkarken. Bazılari hem göğüs, hem yarısına kadar g*t gözüken şortlar…
Haklısınız.Görseler ne yapabilecekler
Alıp eve falan kapatılmıyor bu yeni kuşak haklarının fazlaca farkında. Üstlerinde ebeveynlerin hiç yaptırım gücü olabileceğini sanmıyorum. Tiktok ve instagram gençliği bi garip…
Kusura bakmayın ama Türkiye Cumhuriyeti laik bir ülke. İsteyen şortla gezer isteyen bikiniyle bu hiç kimseyi alakadar etmez.Çok alaka var bana göre.
G*t*nün yarısı açıkta şortla, gögüsler ortada cropları eleştiririm.
Sizene benim yorumumdan sen g*t, göğüs görmeyi sevebilirsin ben sevmiyorum.
Sen istersen 13 de içseydin banane konu mu açtında seni masaya yatırayım.
Gayette sapla samanı ayırırım.
Aaa bir güruh var kk’da beğenmedimler, ay senin görüşün iğrenç alt yapılı yorumlar.
Sizin gibi düşünmek zorundamıyım.
Hani herkes yeşildi….
Harikasiniz brnim ailem de sizin gibiBenim kızım içki içmek isterse içebilir, şortta giyebilir. Çünkü bilir ki annesi ve babası onu baskılamıyor, kısıtlamıyor. Bunların hepsini anne babasının yanında da rahatlıkla yapabilir.
En ufak bir şeyde babası ve annesi hemen yanında olacaktır. İyisiyle kötüsüyle bizim evladımız her daim yanında olacağız.
Değil dövmek aksine babam hep benim yanımda arkamda içkimi de içsem her ortamda arkamda diyebilecek.
Yazık babayı savunan zihniyeti aklım almıyor.
Konu dine kadar gitmiş bu ülkede bu çocuğu yetiştirmemek için gitmeye çalışıyoruz malesef! Tek amacımız onu mutlu büyütmek. Özgür ama bir o kadar da yaptığı ne varsa anne babasının hep bilecek olmasıyla büyümesi.
Ablam bu nedir?Gecenin bir yarısı etiketleyip, döşenmişsin.Borellus80 ailurophile başladılar
Sen kimsin ki sana nefret kusayım.
Karaciğerime senin için yük bindireyim.
Bana göre gayet alakalı, sana göre değilse yorumumu okur geçersin.
Asıl sen ve senin gibiler kendilerine uygun yorum olmayınca akbaba gibi yoruma üşüşüyorsunuz.
Pardon da Türk dili ve edebiyatı bölümünde okuyorumda sen benim hocammısın temel yazım kurallarını da işin içine sokarak iyice uzatıp hala devam eden sensin.
Oturda bi bak kendine.
Kimi eleştiriyor isen misliyle sensin.
Aaa bu nedir ya, karşıt görüş yada fikirlerine uymayan yorumlara akbaba gibi üşüş cevap verincede tu kaka ol.
Hadi ordan be…
Hic vakit kaybetmeden şikayet et.
Sana da bir kedi lazım, bütün siniri, stresi alıyor ama tedavi şartSana ne benim ne anlattığımdan.
Bence sen sus olur mu???
Sizin gibi üşüşen akbabalarla uğraşmayı borç biliyorum çok kedi sever. Hadi git kedini sev rahatlatır…
Gece müsaittim aplammm, gece döşedim.Ablam bu nedir?Gecenin bir yarısı etiketleyip, döşenmişsin.
Tabi neden olmasın, birlikte olalım tedavi ama öyle karşıyı tedavilik görüp kendini görmemek olmaz…….Sana da bir kedi lazım, bütün siniri, stresi alıyor ama tedavi şart.
Bastan sona yanlislik var herseyde
(not : ilk defa 26 yasinda alkol aldim )
Kontrollu olundugu surece ben bunda bir yanlislik gormuyorum tabi 18 yasindan buyuk olundugu surece
Alkol sigqra zararli seyler , ama uyusturucu kullanmadigi surece ister alkol alir ister sigara keske kullanilmasa cok zararli kotu bir aliskanlik ama bu tercih meselesi benim kardesim 25 yasinda ( ergen degil) sigara ve alkol kullaniyor cok uzuluyorum cigerlerine ama bu onun tercihi
Babanizin terbiye sekli de yanlis
Ebeveyn karsilikli iletisimi yargilamadan guzelcr konusarak cozmeli
DAyak , kisitlama , vb cok yanlis
tam tersi o yastaki biri daha fazla yanlisa cekilir insan anne babasindan korkmamali ki acikca anlatabilmeli boyle herseye yasak , ustelik alkol aldi diye tokat atmak cocugu anne bababsindan uzaklastirir ve cocuk yaptigi hatalari gizler zorbaliga ugrasa bile anlatamaz
YUkarida bir hanimefendi gogus acik ortada , sort giyen kadinlar tarzinda bir yorum yazmis cok cirkin
Ben antalyada yasiyorum , annem eve alkol sokmazdi kendisi de muhafazakardir bu gunden bu gune bana sunu yapma sunu giyme dedigini hatirlamam
Ben mini giymeye bayilirim
Sen hic pantolon giyiyor musun diye sorarlar hatta
BUrada insanla rboyle ve ben kadinlarin bu kadar rahat olabilmesinden gece yarilarina kadar insanlarin dansla denizde eglenmesinden , kimsenin aa ne giymis diye bakmamasindan cok memnunum
Etrafimda sort giyen mini giyen hemcinslerimi gormek beni mutlu ediyor cunku anlamasaniz da bu bir ozgurluktur kimse kimsenin giyimine bakarak ahlak bekciligi yapmiuor baski yok bu harika bir sey keske turkiyenin her yeri boule olsa kimse kimsenin hayat tarzina karismasa
Insanlar istedigi gibi yasiyor egleniyor burada yani benim cevrem boyle , ve ben yazilanlair hayretle okudum
16 yasinda bir genc kiza alkol aldigi icin bu kadar yuklenilmesini sen ne yaptin denilmesini dogru bulmuyorum
arkadasiula bir gece eglendi diye niye bu kadar yargilama yapiliyor
Hukuk duzeni sinirlarina uyuldugu surece herkes ozgurdur
baba kizini korumak istemis evet , ama tutum yanlis
Senin ağır tramvalairn vRKedi sidiği soslu ye kedi severlerin 1 numaraları favori yemeği…
Laiklik götünün yarısını açarak dışarıda gezmek değildir.Kusura bakmayın ama Türkiye Cumhuriyeti laik bir ülke. İsteyen şortla gezer isteyen bikiniyle bu hiç kimseyi alakadar etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?