dün gece eve sarhoş geldim babam tokat attı

Sen ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim sus artık.

Sen ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim sus artık.
Sana ne benim ne anlattığımdan.
Bence sen sus olur mu???
Sizin gibi üşüşen akbabalarla uğraşmayı borç biliyorum çok kedi sever. Hadi git kedini sev rahatlatır…

Görseler ne yapabilecekler
Alıp eve falan kapatılmıyor bu yeni kuşak haklarının fazlaca farkında. Üstlerinde ebeveynlerin hiç yaptırım gücü olabileceğini sanmıyorum. Tiktok ve instagram gençliği bi garip…

Haklısınız.
Çok garip, daha da garip yerlere dogru gidiyoruz.

Kusura bakmayın ama Türkiye Cumhuriyeti laik bir ülke. İsteyen şortla gezer isteyen bikiniyle bu hiç kimseyi alakadar etmez.

Ben de senin yaşındayken alkol almıştım. Tabi babam sarhoş olduğumu görünce kendince haklı bağırıp çağırmıştı ama asla bir fiske bile vurmadı. Her ne kadar hata yapmış olsan da babanın sana tokat atmasını doğru bulmuyorum.

Bastan sona yanlislik var herseyde
(not : ilk defa 26 yasinda alkol aldim )
Kontrollu olundugu surece ben bunda bir yanlislik gormuyorum tabi 18 yasindan buyuk olundugu surece
Alkol sigqra zararli seyler , ama uyusturucu kullanmadigi surece ister alkol alir ister sigara keske kullanilmasa cok zararli kotu bir aliskanlik ama bu tercih meselesi benim kardesim 25 yasinda ( ergen degil) sigara ve alkol kullaniyor cok uzuluyorum cigerlerine ama bu onun tercihi
Babanizin terbiye sekli de yanlis
Ebeveyn karsilikli iletisimi yargilamadan guzelcr konusarak cozmeli
DAyak , kisitlama , vb cok yanlis
tam tersi o yastaki biri daha fazla yanlisa cekilir insan anne babasindan korkmamali ki acikca anlatabilmeli boyle herseye yasak , ustelik alkol aldi diye tokat atmak cocugu anne bababsindan uzaklastirir ve cocuk yaptigi hatalari gizler zorbaliga ugrasa bile anlatamaz

YUkarida bir hanimefendi gogus acik ortada , sort giyen kadinlar tarzinda bir yorum yazmis cok cirkin
Ben antalyada yasiyorum , annem eve alkol sokmazdi kendisi de muhafazakardir bu gunden bu gune bana sunu yapma sunu giyme dedigini hatirlamam
Ben mini giymeye bayilirim
Sen hic pantolon giyiyor musun diye sorarlar hatta
BUrada insanla rboyle ve ben kadinlarin bu kadar rahat olabilmesinden gece yarilarina kadar insanlarin dansla denizde eglenmesinden , kimsenin aa ne giymis diye bakmamasindan cok memnunum

Etrafimda sort giyen mini giyen hemcinslerimi gormek beni mutlu ediyor cunku anlamasaniz da bu bir ozgurluktur kimse kimsenin giyimine bakarak ahlak bekciligi yapmiuor baski yok bu harika bir sey keske turkiyenin her yeri boule olsa kimse kimsenin hayat tarzina karismasa
Insanlar istedigi gibi yasiyor egleniyor burada yani benim cevrem boyle , ve ben yazilanlair hayretle okudum
16 yasinda bir genc kiza alkol aldigi icin bu kadar yuklenilmesini sen ne yaptin denilmesini dogru bulmuyorum
arkadasiula bir gece eglendi diye niye bu kadar yargilama yapiliyor
Hukuk duzeni sinirlarina uyuldugu surece herkes ozgurdur
baba kizini korumak istemis evet , ama tutum yanlis

Harikasiniz brnim ailem de sizin gibi
Elbettr hatalarim oldu , ergenlikte yetiskinlikte..ama hifbir zaman bana vurmadilar hep karsima oturup benimle konustular sonra sarilirdik bdn bu gune kadar hic birsey gizlemedim babamdan
Lisede hatta universitede alkole baslamadim tek dusuncem okulum oldu
okul bitince de hep arkamda durdular
Benkm yine hatalarim oldu durustce soyledim
kendi ayaklarim uzerinde duruyorum ve hep sukrediyorum
Babam bir hatamdan dolayi bana vursaydi ona asla acilamazdim

Konu giyime nasil geldi diyenler olmus , bir hanimefendi kendisinden farkli tarz giyinen kadinlar uzerinde ayristirma yapti
Ben de nefret ettigi yanindan gecerken Allah islah etsin dedigi kesimdenim
Mini de giyiyorum sort da
ALakasiz konularda bile insanlarin yasam tarzi giyim tarzi elestiriliyor bunun herkes farkinda ve bu yanlis

Ablam bu nedir?Gecenin bir yarısı etiketleyip, döşenmişsin.

Sana da bir kedi lazım, bütün siniri, stresi alıyor ama tedavi şart.
Tabi neden olmasın, birlikte olalım tedavi ama öyle karşıyı tedavilik görüp kendini görmemek olmaz…….

Şöyle alanının en iyi doktorundan yetisme hocalarin hocası prof Ayhan Songarın yetiştirdiği nesilden doktorlara gidelim el ele tutuşum grup yuvarlar halkaları oluştururuz. Başlarız anlatmaya.

Siz bana ben size döşene döşene anlatmaya başlarız, doktor artık ne uygun görürse…

Kedi istemem bana koyun al koyun da cok iyi tedavi eder koyuna sarılınca elektriğini alır, bilmiyorsan öğren bayır gülü.
Tedavi olduktan sonra kurban bayramında keser bi güzel yerim.
Bi taşla iki kuş vururuz…

Ama pek size kedi yaramamış gibi kedi tedavi edememiş, koyuna dönün sizde…

Yorumu yazan hanımefendicik benim güzel Antalyalı…

Muhafazakar değilim.

İlli muhafazakar mı oluyor götünün yarısı ortada şortla gezenleri eleştirmek.

Götünün yarısı ortada şortla gezilmez.

Adabıyla şort giyen hemcinslerim beni mutlu ediyor.

Götünün yarısını gördüğüm hemcinslerim mutlu etmiyor.

Kusura bakmayın ama Türkiye Cumhuriyeti laik bir ülke. İsteyen şortla gezer isteyen bikiniyle bu hiç kimseyi alakadar etmez.
Laiklik götünün yarısını açarak dışarıda gezmek değildir.
Siz laikligi böyle mi algılıyorsunuz yazıklar olsun size….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…