- 18 Şubat 2018
- 13.451
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.014
- 598
- 44
Ahahahah bayır gülü, ablam ben senle baş edemem vallahi bak. O yüzden etiketleme artık beniTabi neden olmasın, birlikte olalım tedavi ama öyle karşıyı tedavilik görüp kendini görmemek olmaz…….
Şöyle alanının en iyi doktorundan yetisme hocalarin hocası prof Ayhan Songarın yetiştirdiği nesilden doktorlara gidelim el ele tutuşum grup yuvarlar halkaları oluştururuz. Başlarız anlatmaya.
Siz bana ben size döşene döşene anlatmaya başlarız, doktor artık ne uygun görürse…
Kedi istemem bana koyun al koyun da cok iyi tedavi eder koyuna sarılınca elektriğini alır, bilmiyorsan öğren bayır gülü.
Tedavi olduktan sonra kurban bayramında keser bi güzel yerim.
Bi taşla iki kuş vururuz…
Ama pek size kedi yaramamış gibi kedi tedavi edememiş, koyuna dönün sizde…
Mahmut ne yaptın, yaltın kendini MahmutSenin ağır tramvalairn vR
Birinin gerçeği söylemesi gerekiyorduMahmut ne yaptın, yaltın kendini Mahmut.
Kaçmak yok.Ahahahah bayır gülü, ablam ben senle baş edemem vallahi bak. O yüzden etiketleme artık beni.
OkKaçmak yok.
Yazarken ilk başlarda gayet ataktın….
Cevap verdigin sürece cevabını alırsın.
O yüzden hiç cevap yazma bende yazmam merak etme…
Evet Mahmutcum gel üzerimde ki ağırlığı kedinle al.Senin ağır tramvalairn vR
Bunu çözebiliriz yeterki olumlu olEvet Mahmutcum gel üzerimde ki ağırlığı kedinle al.
Sana ne gibi bi gerginlik uyandırdım da travma teşhisi koydun.
Sana ne gibi dert oldum…
Bundan sonra ağzınızı açmayın bence
Ben öngörüleri güçlü biriyim bence mune hanim uzatmaları çok oynadıBundan sonra ağzınızı açmayın bence
Uzatmaları oynamada siz de çok iyisiniz MahmutcumBen öngörüleri güçlü biriyim bence mune hanim uzatmaları çok oynadı
Koy elini vicdanına kac kez bnladin yetmedimiUzatmaları oynamada siz de çok iyisiniz Mahmutcumneyse ben gideyim konu okuyayım
Ulan kk da gerizekalı çok gördüm ama böylesini görmedimKedi sidiği soslu ye kedi severlerin 1 numaraları favori yemeği…
Açıyorsa kendi g...ünü açıyor size açın diyen mı var. Siz burda g...tünü açanlarla değil sabaha kadar TikTok ta canlı yayın açıp kıvıran başörtülülere laf edinLaiklik götünün yarısını açarak dışarıda gezmek değildir.
Siz laikligi böyle mi algılıyorsunuz yazıklar olsun size….
Teyzem, senin gibilerin kini tüm dünyaya, güzel olan her şeye, kedilere, genç kızlara ve dahasına; o yüzden asla bireysel algılamadım dert etme. Burada aynı fikirde olduklarımla başka konularda tartışmışımdır, kimse organize olup şunun tepesine binelim demiyor; mesnetsiz, alâkasız, nefret dolu yorumların çoğunluktan tepki alıyor sadece.Borellus80 @ailurophilee başladılar
Sen kimsin ki sana nefret kusayım.
Karaciğerime senin için yük bindireyim.
Bana göre gayet alakalı, sana göre değilse yorumumu okur geçersin.
Asıl sen ve senin gibiler kendilerine uygun yorum olmayınca akbaba gibi yoruma üşüşüyorsunuz.
Pardon da Türk dili ve edebiyatı bölümünde okuyorumda sen benim hocammısın temel yazım kurallarını da işin içine sokarak iyice uzatıp hala devam eden sensin.
Oturda bi bak kendine.
Kimi eleştiriyor isen misliyle sensin.
Aaa bu nedir ya, karşıt görüş yada fikirlerine uymayan yorumlara akbaba gibi üşüş cevap verincede tu kaka ol.
Hadi ordan be…
Hic vakit kaybetmeden şikayet et.
Laiklik kimsenin işine karışmamaktır. Kendi tarzınıza laf edilse ortalığı ayağa kaldırırsınız. Sanki bi size varmış gibi özgürlük. Ben dilediğime dil uzatayım kimse bana laf etmesin diye bir dünya yok.Laiklik götünün yarısını açarak dışarıda gezmek değildir.
Siz laikligi böyle mi algılıyorsunuz yazıklar olsun size….
Ulan senin varya real hayatta …….. du şuraya gülen yüzde koyayımUlan kk da gerizekalı çok gördüm ama böylesini görmedim
Arada sende ye bak sonra boyle ne gerizekalı kalıyorsunuz üzüluyoruz kedi severler olarak
Bunu çözebiliriz yeterki olumlu ol
Senin ağır tramvalairn vR
Sizin derdiniz kedilerle mı kedi severlerle mi. Yada amaç polemik yaratmak mıBana göre de senin ağır travmaların var.
Kedi severlerin büyük bi kısmının sorunlu olduğuna inanıyorum bende.
Sakin olucam bide mahmut çözecekmiş. Ay kıyamam…
Sizin doğrularınız benim doğrum mu ki çözeceksin.
Size asla olumlu olmak yok.
Nice bak ya mahmut….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?