dün gece eve sarhoş geldim babam tokat attı

Ahahahah bayır gülü, ablam ben senle baş edemem vallahi bak. O yüzden etiketleme artık beni .

Ahahahah bayır gülü, ablam ben senle baş edemem vallahi bak. O yüzden etiketleme artık beni .
Kaçmak yok.
Yazarken ilk başlarda gayet ataktın….
Cevap verdigin sürece cevabını alırsın.

O yüzden hiç cevap yazma bende yazmam merak etme…

Laiklik götünün yarısını açarak dışarıda gezmek değildir.
Siz laikligi böyle mi algılıyorsunuz yazıklar olsun size….
Açıyorsa kendi g...ünü açıyor size açın diyen mı var. Siz burda g...tünü açanlarla değil sabaha kadar TikTok ta canlı yayın açıp kıvıran başörtülülere laf edin

Teyzem, senin gibilerin kini tüm dünyaya, güzel olan her şeye, kedilere, genç kızlara ve dahasına; o yüzden asla bireysel algılamadım dert etme. Burada aynı fikirde olduklarımla başka konularda tartışmışımdır, kimse organize olup şunun tepesine binelim demiyor; mesnetsiz, alâkasız, nefret dolu yorumların çoğunluktan tepki alıyor sadece.

Laiklik özgürlük demektir. Yazın gayet crop ve şort giyilir. Görmek istemiyorsan bakmazsın. Ben genelde şikayet tuşunu sık kullanan biri değilim, ben gelene kadar hakkını vermişler. Teşekkürler.

Laiklik götünün yarısını açarak dışarıda gezmek değildir.
Siz laikligi böyle mi algılıyorsunuz yazıklar olsun size….
Laiklik kimsenin işine karışmamaktır. Kendi tarzınıza laf edilse ortalığı ayağa kaldırırsınız. Sanki bi size varmış gibi özgürlük. Ben dilediğime dil uzatayım kimse bana laf etmesin diye bir dünya yok.

lutfen baslıgımın altında tartısmayın sızden fıkır almak ıcın yazdım konu nerelere gelmıs takıp bıle edemıyorum

Yavrucum , 15 yaşında bir ergen annesiyim
Geçen gece oğlumu almaya gittim disardaydi , bi arkadasiyla bindi arabaya , araba lesss icki kokuyor , baktim arkadasi zil zurna sarhos
Ne bu hal dedim, benim oglan da kzimis anne sorma içmeyi bilmiyor içti sarhoş oldu dedi, neyse gittik ayilttik çocuğu vs sonra evine biraktim
Biz anne baba olarak oğlumuza ilk birasini evimizde icirdik , ona anlattık, dışarıda 18 yaşına kadar içmemeleri gerektiğini, başına gelecekleri vs vs , şimdi teşekkür ediyor bize disarda içen arkadaşlarını gördükçe

Sen hiç ailenle konuşmadın mi bu mevzuları? Sizin yasınızda merak etmek çok normaldir , denemek istemek , ne olduğunu bilmek vs , gençsiniz, ergensiniz çok normal yaşadıkların ama icmemen gerekiyor dışarıda, hele sarhoş hiç olmaman gerekiyor çünkü başına hersey gelebilir

Önce annenle konuş anladığım kadarıyla daha ılımlı babandan , anlat merak edip denediğini, evde içtiğiniz, tekrar olmayacağını, o babanla konuşsun, sende babandan özür dile kapansın mevzu ve asla dışarıda içme
Bu arada babanın yaptığı gerçekten çok yanlış, bumu nasıl çözersiniz bilemem

Ulan kk da gerizekalı çok gördüm ama böylesini görmedim
Arada sende ye bak sonra boyle ne gerizekalı kalıyorsunuz üzüluyoruz kedi severler olarak
Ulan senin varya real hayatta …….. du şuraya gülen yüzde koyayım

Demek sen gerizekalının önde bayraklı gidenisin ki kendin gibi sanıp aaa bu da aaa bu da diye etrafta kuduz gibi dolaşıyorsun.

Sen çok yemişsin, birazdan yedirt ağzına olur mu? Yedirtince daha çok yarıyor…

Bunu çözebiliriz yeterki olumlu ol

Senin ağır tramvalairn vR

Bana göre de senin ağır travmaların var.
Kedi severlerin büyük bi kısmının sorunlu olduğuna inanıyorum bende.

Sakin olucam bide mahmut çözecekmiş. Ay kıyamam…

Sizin doğrularınız benim doğrum mu ki çözeceksin.
Size asla olumlu olmak yok.
Nice bak ya mahmut….

Sizin derdiniz kedilerle mı kedi severlerle mi. Yada amaç polemik yaratmak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…