dün gece eve sarhoş geldim babam tokat attı

Parkta gördüğümü yazmam neden bu kadar gerdi sizi.
Hoşuna gitmediyse okumazsın yorumumu geçersin.
Ben konuda alaka gördüm.
Sen görme…
Şu üslupta biriyle tartışmak tamamen vakit kaybı, milletin evlatlarını giydiği şeyle yargılamak bana göre değil.Siz bu kafayla devam edin.

Parkta gördüğümü yazmam neden bu kadar gerdi sizi.
Hoşuna gitmediyse okumazsın yorumumu geçersin.
Ben konuda alaka gördüm.
Sen görme…
Ben konuda alaka gördüm derken konu sahibini bir şeyle itham etme olasılığını düşündünüz mü hiç? Bilinçaltınızındaki nefretinizi olur olmaz kusmayın bence.

Şu üslupta biriyle tartışmak tamamen vakit kaybı, milletin evlatlarını giydiği şeyle yargılamak bana göre değil.Siz bu kafayla devam edin.
Tartışma ben sizin gibi alttan alta kibar kibar seviyesizce yapmıyorum.
Gayet hislerimi, düşüncemi belli ederek yazıyorum.
Sende benim vakit kaybımsın.
İki eleştirin var diye çark edemem.
Güle güle..

Ben konuda alaka gördüm derken konu sahibini bir şeyle itham etme olasılığını düşündünüz mü hiç? Bilinçaltınızındaki nefretinizi olur olmaz kusmayın bence.
He evet şizofreniyim, halisülasyon gördüm oda konu sahibiydi oldu mu, bihterin banyodan çıkmış maşasız keçe gibi saçı…
Saçların çok yıpranmış keratin bakımı yaptır.
Gel temizle bilinç altımı…

Evet eleştiriyorum.
Sana ne benim bağlacımdan soru ekimden, sen benim yorumlarımı okuma bana kafi…
Senin, seviyeden kokularda burnuma kadar geldi.
Leşşşş…
Eleştiriyorum sanane!!!!
Sizden, havasız kaldığından biraz altlardan geliyordur o koku iyi bakın. Şort giyin efil efil havadar olur kokmazsınız.

Sizden, havasız kaldığından biraz altlardan geliyordur o koku iyi bakın. Şort giyin efil efil havadar olur kokmazsınız.
Gel çitile altımı o zaman iyi temizlersin.
Hemde sana karşı havalandırırsın.
Sana karşı havalandıktan sonra koku kalmaz ki şort giyeyim…

Konu sahibi hâlâ ebeveynlerinizin gözetiminde olduğunuzu unutmayın, ailenizin özgürlük alanınıza kendinizi bildiğiniz müddetçe karışan insanlar olduklarını düşünmüyorum. Siz de hatalısınız, babanız da hatalı. Suistimal etmişsiniz, size güvenmiş, özgürlük alanınıza müdahâle etmemiş. Ayarınızı ve sınırınızı bilmiyorsanız böyle ortamlara hiçbir yaşta girmeyin, başınıza türlü türlü hâller gelebilir. Karşılıklı oturup konuşacaksınız. Özür dileyeceksiniz karşılıklı olarak.

Ahahaha hanımefendi muhatabınız değilim, hırsınızı alamadınız mı hâlâ?
Hırs neden yapayım ki seni.
Kk’da karşıt görüş yığınına tabi ki elimi armut toplamıcam.

Aaaa ooo geldiler deyip kaçışayım istersen.
ailurophile bak değmez buldu. Benim içinde siz değmezsiniz…

Ne güzel beğenme, eleştir. Karşıdaki dişini gösterince ayyy oda be seviyesiz, değmez olsun.

Bence de sizler değmezsiniz.

Gıtgıtgıdak yapma az sus ya…

Biri vurması haklı demiş, diğeri vurmasının göreceli olduğunu söyleyip kendisinin şiddete bakış açısını belirtmiş.

Kisisel diye yorumladim

Kişisel kesinlikle ve çok kötü bir davranış.
Şaka bir yana, kişisellikten ziyade, anlatım biçiminin etki ettiğini düşünüyorum. Ben direkt olarak yaptığın şu bu sen bunu haketmişsin annen kötü bi insan tarzında konuşmadım, konuşmamda. Ancak adamın bazı konularda haksız olmadığını belirttim. Nurun pat diye söyleme huyu var. Söylediği doğru bile olsa söyleme şeklinden yanlış anlaşılıyor. Bu sebep olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…