- 18 Şubat 2018
- 13.451
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.015
- 598
- 44
Şu üslupta biriyle tartışmak tamamen vakit kaybı, milletin evlatlarını giydiği şeyle yargılamak bana göre değil.Siz bu kafayla devam edin.Parkta gördüğümü yazmam neden bu kadar gerdi sizi.
Hoşuna gitmediyse okumazsın yorumumu geçersin.
Ben konuda alaka gördüm.
Sen görme…
Ben konuda alaka gördüm derken konu sahibini bir şeyle itham etme olasılığını düşündünüz mü hiç? Bilinçaltınızındaki nefretinizi olur olmaz kusmayın bence.Parkta gördüğümü yazmam neden bu kadar gerdi sizi.
Hoşuna gitmediyse okumazsın yorumumu geçersin.
Ben konuda alaka gördüm.
Sen görme…
Tartışma ben sizin gibi alttan alta kibar kibar seviyesizce yapmıyorum.Şu üslupta biriyle tartışmak tamamen vakit kaybı, milletin evlatlarını giydiği şeyle yargılamak bana göre değil.Siz bu kafayla devam edin.
Tamam.Tartışma ben sizin gibi alttan alta kibar kibar seviyesizce yapmıyorum.
Gayet hislerimi, düşüncemi belli ederek yazıyorum.
Sende benim vakit kaybımsın.
İki eleştirin var diye çark edemem.
Güle güle..
He evet şizofreniyim, halisülasyon gördüm oda konu sahibiydi oldu mu, bihterin banyodan çıkmış maşasız keçe gibi saçı…Ben konuda alaka gördüm derken konu sahibini bir şeyle itham etme olasılığını düşündünüz mü hiç? Bilinçaltınızındaki nefretinizi olur olmaz kusmayın bence.
Senin gibi takıkları çözdüm ben kk’da şimdi başlar tamam, hı hı, anladım, gülmeler.Tamam.
Sizden, havasız kaldığından biraz altlardan geliyordur o koku iyi bakın. Şort giyin efil efil havadar olur kokmazsınız.Evet eleştiriyorum.
Sana ne benim bağlacımdan soru ekimden, sen benim yorumlarımı okuma bana kafi…
Senin, seviyeden kokularda burnuma kadar geldi.
Leşşşş…
Eleştiriyorum sanane!!!!
Ahahaha hanımefendi muhatabınız değilim, hırsınızı alamadınız mı hâlâ?Senin gibi takıkları çözdüm ben kk’da şimdi başlar tamam, hı hı, anladım, gülmeler.
Çok hoş bi uğraşısın….
Gel çitile altımı o zaman iyi temizlersin.Sizden, havasız kaldığından biraz altlardan geliyordur o koku iyi bakın. Şort giyin efil efil havadar olur kokmazsınız.
Ben bir şey demiyorum ki kuzum
Farkındayım canım ama genelde bir şey demeyenler de güme gidiyor. Anlayabilecek biri yok karşınızda seviye yerlerde bile değil, daha altlarda.Ben bir şey demiyorum ki kuzum.
Hırs neden yapayım ki seni.Ahahaha hanımefendi muhatabınız değilim, hırsınızı alamadınız mı hâlâ?
Gıtgıtgıdak yapma az sus ya…He evet şizofreniyim, halisülasyon gördüm oda konu sahibiydi oldu mu, bihterin banyodan çıkmış maşasız keçe gibi saçı…
Saçların çok yıpranmış keratin bakımı yaptır.
Gel temizle bilinç altımı…
Biri vurması haklı demiş, diğeri vurmasının göreceli olduğunu söyleyip kendisinin şiddete bakış açısını belirtmiş.
Kisisel diye yorumladim
Şaka bir yana, kişisellikten ziyade, anlatım biçiminin etki ettiğini düşünüyorum. Ben direkt olarak yaptığın şu bu sen bunu haketmişsin annen kötü bi insan tarzında konuşmadım, konuşmamda. Ancak adamın bazı konularda haksız olmadığını belirttim. Nurun pat diye söyleme huyu var. Söylediği doğru bile olsa söyleme şeklinden yanlış anlaşılıyor. Bu sebep olmuş olabilirKişisel kesinlikle ve çok kötü bir davranış.
Regl günün felan miHe evet şizofreniyim, halisülasyon gördüm oda konu sahibiydi oldu mu, bihterin banyodan çıkmış maşasız keçe gibi saçı…
Saçların çok yıpranmış keratin bakımı yaptır.
Gel temizle bilinç altımı…
Ne alâka ki ama? Resmen içindeki nefreti kusuyor, ona buna alâkasız noktalardan salça oluyor. Böyle şeylere tepki verme verme, herkes insanların yaşam tarzına karışmayı kendine hak görüyor. Zaten temel Türkçe yazım kuralları bilmeyen insanla polemiği uzatmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?