- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
bi halt karıstırmıs bence süphelendiğin bir durum var mı hic
hayatımda bu kadar aptalca bi durumla karşılaşmamıştım kesin bişeyler karıştırıyo anlam veremedimAramayin kendi arasin isterse...
exten next olmaz.Merhaba sinirden deliye dönmüş durumdayım. Dün akşam sevgilim dışarı çıktı bilardo oynamaya gitti akşam 10 gibi konuştuk . Dün bugunden için bana beni uyandır buluşalım demişti . Neyse saat 12 oldu mesaj attm cevap yok aradım telefona ulaşılamıyo . Gece 4 gibi instagrama girmiş benim mesajımı görmüş ama cevap vermemiş sabah oldu hala uyuyodur diye 2 gibi aradım dışardaydı sanayideymiş dün araba karda kaymış tampon düşmüş . Madem uyandın niye yazmadın dedim işim gücüm vardı bunlarla uğraşıyorum bide senle mi uğraşıyım dedi suratına kapattım . Bidaha da aramadı dün nerdeydi bugun nerde hepsi muamma hiç online fln da olmadı ne yapıyım ben şimdi arayıp bunaltmak da istemiyorum
var mı gelişme
Sen güveniyormusun peki sevgiline , yani ne olduğu çok belli zaten seni düşünseydi arar haber verirdi yemiş bi haltlar bellikiMerhaba sinirden deliye dönmüş durumdayım. Dün akşam sevgilim dışarı çıktı bilardo oynamaya gitti akşam 10 gibi konuştuk . Dün bugunden için bana beni uyandır buluşalım demişti . Neyse saat 12 oldu mesaj attm cevap yok aradım telefona ulaşılamıyo . Gece 4 gibi instagrama girmiş benim mesajımı görmüş ama cevap vermemiş sabah oldu hala uyuyodur diye 2 gibi aradım dışardaydı sanayideymiş dün araba karda kaymış tampon düşmüş . Madem uyandın niye yazmadın dedim işim gücüm vardı bunlarla uğraşıyorum bide senle mi uğraşıyım dedi suratına kapattım . Bidaha da aramadı dün nerdeydi bugun nerde hepsi muamma hiç online fln da olmadı ne yapıyım ben şimdi arayıp bunaltmak da istemiyorum
Sen güveniyormusun peki sevgiline , yani ne olduğu çok belli zaten seni düşünseydi arar haber verirdi yemiş bi haltlar belliki
Canım zaten yeniymiş ne takıyorsun ayrıl gitsin ve bayanlar lütfen şu erkeklerin peşinden koşmayınya seven değer veren erkek zaten belli eder her şekildeGüvenmiyorum zaten yeni bir birliktelik o yüzden ne yapsam şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?