- 13 Eylül 2018
- 1.742
- 2.728
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Senin değerini görecek olan tek kişi doğru insandır
Hangimiz herkesten değer gördük?
Hepimiz bu yollardan geçtik, üzülme
Kendinin farkında ol
Begenmedigin kusur bulduğun bı şey mi var vücudunda? Neden böyle özgüvenini yitirmiş yıkılmış gibi hissediyorsun?
Yaşın kaç canım benimCocuklugumdan beri hep vardi bi ozguven sıkintım ama vucudua ilgili suan problrmlerim var ama olmafigi zamanlardada boyleydi tasim suan ilerledi benim yasitim pek bekar kimse yokbama ben cok daha genc yaslardaykende boyleydi inanin ben suan ki hissi tarif edemiyorum defalarca yasadim bu hissi ama suan kakbimde bi ates parcasi varda ruhumu kalvimi yakiyor gibi oyle tarifleyemiyorum
34Yaşın kaç canım benim
Ya belli etmeyi hic yaoamadim ama ben hayatima ciddj olarak birinin girecegi duduncesini kaybettim ama işte biriyle o benim hayatimda kalsinda hicbirsey olmasada olur diye severken bi anda elinden sabun kopugu gibi kayip gitmesi insanin canini acitiyorKendinizi bu fikre inandirip olaylari cekmeyin ve birisinden hoslaniyorsaniz ilan etmeseniz bile tavrinizi belli edin. Biz de hoslanio hoslanmiyor gibi yapip kankaya baglasak biz de ayni sonu yasardik, herkes yasar. Lutfen kendinizi buna inandirip bu tarz enerji yaymayin
Genceciksin canım benim cokk erken umutsuzluk için
Belkide bu yas gec ddgil yasimdaki kisiler hayati daha pozitif yasiyor ama ben hayatimda 15 yildir bu senaryoyu tekrar tekrar yasiyirum sorun olarak gordugum seyleri fark edip dikkat ettigimdede akisina birakip rahat oldugujdada kontrol etmeye calistigimdada me kadar denersem deneyeyim final hep ayni bu durum beni yorduGenceciksin canım benim cokk erken umutsuzluk için
Anlıyorum hiç bı zaman motivasyonun olmamış, sevildiğini hissettirmemisler sana yani
O yüzden kolay değil evet, böyle hissetmen çok normal ama cidden genceciksin, umutsuzluk pes etmek ve depresyona girmek için çok erken çok gençsin
Pucca daha ünsüzken, blog yazarken bir sözü vardi,okuyali on sene oldu,hala hatırlıyorum.her hoslansigim kisinin kusmetini acacak nasil buyuk bir gunah islemis olabilirim
15 yıl öncesine gidip bi deftere yazın bakalım hep aynı sonucu veren ilişkilerinizde adım adım hangi kırılma noktaları olmuş? O ilgiliyken siz ne yaptınız, sizin hangi davranışınızdan sonra yakınlaştı, hangisinden sonra uzaklaştı? Çünkü belli ki siz kendi değerinize önce kendiniz inanmalısınız, kurallarınızı net açıklayıp taviz vermemelisiniz ki karşı taraf da sizin değerinizi farketsin, kurallarınıza göre oynasın. Anladığım kadarıyla siz iyi huylu anlayışlı fedakar sevecen olmakla sevilmeyi birlikte kodlamışsınız, bunlar olmadan da oluyor hatta bazen tatlı sert/reddedici tavırlar daha çekici gelebiliyor erkeklere. Kısmen ilk gençlik yıllarımda bu uyumluluk/anlayışlılık şablonu benim de kafamda vardı sonradan gördüm ki hiç de gerçek dünya öyle değil, erkekler bu kadın anlayışlı ve sevecen demiyor mücadeleyi uğraşmayı seviyorlar. Bizim gibi kırılgan ince ruhlu değiller ufak şeylerde reddedilince gururları kırılmıyor bi kahve içelim bugün dediğinde sırf o müsait diye işlerimizi hemen ayarlayıp uyum sağlayıp kabul etmek doğru mesaj vermiyor mesela. Dediğim gibi hep aynı şeyi yaşıyorsanız ya bi demlenme sürecine girip kendinizi analiz etmeli içgörü geliştirmelisiniz ya da bir dış gözlemciyle bu süreçlerin üzerinden geçerek yardım alacaksınız -ki bu ayıp değil.-Disardan bakinca sizi anliyorum dusuncenizide ben kemdi kararlarim varkende kararladimdan taviz verirkende nerde hata yaptigimi dusunmeye calisip ordan duzrltmeye calisirkende 15 yildir bu boyle ilerliyor ben bir turlu duzeltemiyorum
Aslinda o kaybetme korkusuyla karsimdakine negatif bi enerji veriyorum sanırım bu olabilir ama genel itibariyls ortamda negatif bkr enerji soz konusu olmasin diyebolabildigince olumsuzluklardan söz etmiyorum ama sanirim insan istemesede icindeki enerji olarak aciga cikabiliyorTerk edilme ve yalnız kalmakla ilgili travmalarınız sebebiyle istemeden karşı tarafa farklı bir enerji yayıyor ve karşı taraf için itici görünüyor olabilirsiniz.
Şuana kadar ilişkiye dönüşemeyen arkadaşlıklarınız için nasıl davrandıysanız birdahakine tam tersini yapın.Ya da daha farklı davranış, iletişim biçimleri tercih edin.
Bir önceki konunuzu da okudum.Bu sadece beddua, aileden gelen bir şanssızlık, uğursuzluk olamaz.Ya hep yanlış insanlar tercih ediyorsunuz ya da siz hatalı davranıyorsunuz.
Kaybetme korkusu hata yaptırır.Bırakın karşınızdaki kaybetme korkusu yaşasın. Yaşamıyorsa da ikilesin.Doğru insan olmadıktan sonra beraberliğin, evliliğin ne anlamı var sanki.
Yalnız kalmaktan korkuyorsunuz.Baştan aşağıya arınmanız gerekiyor endişelerinizden, korkularınızdan.
Doğru bir terapi ve terapist ile aşacağınızı düşünüyorum.Keza hayatınızda biri olmadığı için bu kadar dertlenip,hüzünlenmeniz sağlıklı bir ruh hali göstergesi değil.
İyi dileklerle sonlandırmak istiyorum yorumumu.
Umarım sizi bir gün daha pozitif konularla,daha mutlu,umutlu görürüz.
Bende aynı durumdayım,sonuncuyu cuma günü yaşadım hatta konu açsam mı diye düşündüm, siz acmissiniz.Iyi aksamlar kizlar ben bu konuyu bi yandan aglayarak bi yandan burnumu silerek yaziyorum bakmayin siz benim bu espiri girisime inanin ki küçük bir çocuk gibi hıçkıra hıçkıra iç çeke çeke agliyorum suan inanin ki kafami mecazen degil gercekten duvarlara cakmak istiyorum oyle bir his...
Dün yazmıştım konuda yillardir ben kimden hoslansam kimi sevsem yada benden biri hoslansa 1 hafta taş catlasin 10 gun sonra hicbirsey olmamis gibi oluyor ve o kisinin ciddi iliskisi oluyor...
Bundan aylar önce bi platfirmda biriyle tanismistim sohbet muhabbet sık sık yazışmalar falan biz arkadaştık oda zaten duygusal birseye acik olmadigini istenesigini sık sik belirtiyordu bende sırf onunla konusmaktan muhabbet etmekten keyif aldigim icin kopmak istemedigim icin
Yok bak ben gercekten senden hoslanmam oyle birsey olursa soz ben bitiricem bu arkadasligi vs diye hep onun rahat olmasini saglamaya calisirdim hep beklentisizligimi falan belurttim bir gün bana dedi ki ya yeter heo ben asik olmam deyip duruyorsun ya ben olursam dedi sonra yine konustuk eskisi gibi son zamanlarda yazmiyordu bende sıkmamak tamamen kaybetmemek için cok yazmiyordum yogunum diyordu tamam diyordum demin yazistik...
Hayatina biri girmis hemde cok kisa zamanda asik olmus ondan oyle guzel soz ediyor ki ciddi dusunduklerini onu sevdigini askin karsilikli oldugunu anlatip durdu
Tabi bende tebrikler iyi temenniler vs bir yandan agliyorum bir tandan onun icin ne kadar mutlu oldugumu soyluyorum yemin ederim duydugumdan beri gozumden yas dinmedi...
Gercekten yeter artik lanetli gibiyim gece gece ustumde bornoz islak saclarimla acaba bu saatte acik bir osikolog var mi gitsem anlatsam su ruh hali gecmsden derdimi anlatabilsem diye dusunuyorum oylece deli bi haldeyim
Ben bu hayatta bu kadar sevgisjzligi ystune her hoslansigim kisinin kusmetini acacak nasil buyuk bir gunah islemis olabilirim gercekten artik dayanamiyorum.
Ben zaten kimseyle rahat rahat iletisim kurabilen biri degilim kimseyle enerjim tutmaz artik karsima biri cikinca ciddi hayaller umutlar yerjne hayatimda kalsin yeter diys dusunurken her gelen gidiyor artik gercekten dayamiyorum kizlar aglamaktan icim disima cikti
Her önünüze gelenle neden potansiyel koca gibi hayal kuruyorsunuz yani sanki herkese çok rahat aşığım deme potansiyeliniz var inanılmaz ilgisiz kalmışsınız enerjinizi başka yöne kanalize etmeden karşınıza çıkan herkesi zaten bu tavırla kaciracaksinizIyi aksamlar kizlar ben bu konuyu bi yandan aglayarak bi yandan burnumu silerek yaziyorum bakmayin siz benim bu espiri girisime inanin ki küçük bir çocuk gibi hıçkıra hıçkıra iç çeke çeke agliyorum suan inanin ki kafami mecazen degil gercekten duvarlara cakmak istiyorum oyle bir his...
Dün yazmıştım konuda yillardir ben kimden hoslansam kimi sevsem yada benden biri hoslansa 1 hafta taş catlasin 10 gun sonra hicbirsey olmamis gibi oluyor ve o kisinin ciddi iliskisi oluyor...
Bundan aylar önce bi platfirmda biriyle tanismistim sohbet muhabbet sık sık yazışmalar falan biz arkadaştık oda zaten duygusal birseye acik olmadigini istenesigini sık sik belirtiyordu bende sırf onunla konusmaktan muhabbet etmekten keyif aldigim icin kopmak istemedigim icin
Yok bak ben gercekten senden hoslanmam oyle birsey olursa soz ben bitiricem bu arkadasligi vs diye hep onun rahat olmasini saglamaya calisirdim hep beklentisizligimi falan belurttim bir gün bana dedi ki ya yeter heo ben asik olmam deyip duruyorsun ya ben olursam dedi sonra yine konustuk eskisi gibi son zamanlarda yazmiyordu bende sıkmamak tamamen kaybetmemek için cok yazmiyordum yogunum diyordu tamam diyordum demin yazistik...
Hayatina biri girmis hemde cok kisa zamanda asik olmus ondan oyle guzel soz ediyor ki ciddi dusunduklerini onu sevdigini askin karsilikli oldugunu anlatip durdu
Tabi bende tebrikler iyi temenniler vs bir yandan agliyorum bir tandan onun icin ne kadar mutlu oldugumu soyluyorum yemin ederim duydugumdan beri gozumden yas dinmedi...
Gercekten yeter artik lanetli gibiyim gece gece ustumde bornoz islak saclarimla acaba bu saatte acik bir osikolog var mi gitsem anlatsam su ruh hali gecmsden derdimi anlatabilsem diye dusunuyorum oylece deli bi haldeyim
Ben bu hayatta bu kadar sevgisjzligi ystune her hoslansigim kisinin kusmetini acacak nasil buyuk bir gunah islemis olabilirim gercekten artik dayanamiyorum.
Ben zaten kimseyle rahat rahat iletisim kurabilen biri degilim kimseyle enerjim tutmaz artik karsima biri cikinca ciddi hayaller umutlar yerjne hayatimda kalsin yeter diys dusunurken her gelen gidiyor artik gercekten dayamiyorum kizlar aglamaktan icim disima cikti
duygusal birseye acik olmadigini istenesigini sık sik belirtiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?