Dün ki Konunun Üstüne Şaka Gibi

Çekim yasası araştırın, lanetlendim vs diyerek daha da çekiyorsunuz bu olayları. Bir de kaç kere aşık olmam demişsiniz, kendi kendinizi sabote etmişsiniz zaten. Bu lanet değil, enerjinizle ilgili. İlişkiye kendinizi açın, kendinize aşık olun ki başkaları da olsun. Sevin ve sevdiğinizi göstermekten çekinmeyin. Gidene üzülmeden gelene açık olarak yaşayın bakın nasıl aşk hayatınız sıçrıyor en tepeye

Inanin ben artik neresinden bakacagimi bilmiyorum olumlu dudunup pozitof bskincada degisen birsey gormedim

Inanin ben artik neresinden bakacagimi bilmiyorum olumlu dudunup pozitof bskincada degisen birsey gormedim
Valla benim ve çevremin tüm hayatı değişti, istediğim ülkeye taşındım ruh eşimi buldum iş maddi hayat her şey mucizelerle gerçekleşti ancak iki gün pozitif ol her şey düzelir değil bu. Benim pozitif bakış açısını tam yerleştirmem 4 senemi aldı en az. Ama iyi ki almış şimdi değiyor, tabi yine siz bilirsiniz. Ben daha mutlu bir hayatı hak ettiğinize inanıyorum, kendinize bunu vermek sizin elinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…