Dün sözlüm canımı çok sıktı. Kötüyüm......

Bir erkeğin işimidir, bir kadında tüyle kılla uğraşması. Kıldan tüyden işlerle uğraşıp, birde karşıdakini kötü hissettiriyor kendini.
Diyelim ki bu insan standartların üstünde, sağlık sıkıntıları yüzünden ya da yapısal nedenlerden dolayı aşırı kıl sahibi. Ya zaten bu insan gerekeni yapacaktır, öyle duracak hali yok ya. Oldu ki yine de istendiği seviyede sonuç alınamadı, eeee nolcak ayrılsın o zaman. Konu konuşulcak konu değil bence.
Bir bayana sorulacak soru değil.
Ben kılı çok severim canım, bu şekilde dolaşmakta benim özel zevkim, diyeceksiniz olucak bitecek.
Normal insanlar zaten kişisel bakımlarına dikkat eder. ınsan eğer normal şartlardan biraz fazla kıl sahibiyse, bu da dert ve konu edilecek birşey değil. Kılı tüyü kendine dert etmesin bence, sen de etme bence.

derdimi burada paylaşmam ve sizlerden yorum almam gerçekten içimi rahatlattı teşekkürler. bugün arayacak bakalım. bu konuyu açaçam ve bu sorusunun beni üzdüğünü, zaten bu konuda kendime özen gösterdiğimi, elimden geldiği kadarıyla titiz olduğumu söyleyeceğim.

neden soyluyorsun? suphesimi var kendine ozen gostermediginden? oyle yaparak bir korkunun oldugunu anlayip supheye duser..

ya siz birbirinizi seviyorsunuz.. bu konuyu bence acma bir daha.. abartilacak bir durumunda yok.. esmersin sonucta normal tuylerin biraz belirgin gorunmesi kollarinda belinde.. bikini kol alti bacaklari aliyorsun zaten.. bu cok dogal bir sey.. sen simdi konuyu acarsan kendin kendine guvenin olmadigina dair dusuncelere girer supheye duser.. Haa rahat konusabiliyorsaniz takmiyormus gibi tekrar sorarsin.. yada onun acmasini bekle konuyu.. Evlendikten sonra bir sey diyemez cunku kendisinde cok kil var..

canım benimde sırtımda ve göbek çevremde hafif tüyler var
bir çok insanında vardır aslında
esmer olduğumuz için bizimki biraz daha belli oluyor
ama ben buraların aldırılması taraftarı değilim
iyice artırırsın sakın bulaşma
hani yanak kısmında felan çok olur neyse
bence sözlün bacak vs.den bahsetmiştir.
kendini salıyormusun salmıyormusun diye

kadınlarda tuyun olmadıgınımı sanıyor yoksa oyle gezebilceginimi dusunuyor..agda var neticede her ay kadınlar uyguluyor bunu anlamadım ben niye sorun yaptınki

e bayansan tüy problemin olacak yani sıkma canını ama zaten daha sözlüsün lazere basla derim çözüm bulursun azda olsa

hepimizde var kıl tüy ama kıllı kıllı dolaşmıyoz heralde
kıllar temizlenmek için vardır:hulya:
sen neden tüy sorununu bu kadar büyütosun anlamadım, bu bi problem değil ki zaten doğal bi durum..ama gereğinden fazlaysa tedavi yöntemleri var..olmasa bile ağda va yahu, çek yapıştırrrr ohh mis gibiiikaydirigubbakcemile2

anam şimdide bu konuyumu açtın senin derdinde bitmiyo bir tüyün bir kaynananla birlikte oturman.ve açtığın konuyu neden açtığınıda bilmiyosun.sen tüylüysen nişanlın tüysüz birini bulsun çünkü evlenince 15 kişilik aileyle oturacaksın o tüyleri zor alırsın

tüylerinin fazla olması sorun değil bir şekilde hallolur
ne var canım bunda
bence önemli olan nişanlının yaptığı
kusura bakma ama biraz kabalık etmiş..
biran önce lazere başla bence...
okadar da kafana takma bütün bayanlar yaşıyor bu kıl tüy muhabbetlerini

canım benim ya takma kafana...............benim eşimde nefret eder tüyden hatta kollarda olmasını bile istemez bende inadına tüylüyüm napayım aldırıp özen gösteriyorum...........hem evlendikten bir süre sonra sevgiliyken ki gibi olmadığını anlıyolar evliliğin ...sonuçta kılların alınması için biraz uzaması lazım.........sakın takma eşim alıştı artık önemsemiyor bile şimdi önceden çok dile getirirdi...olabilir herkesin bir takıntısı vardır ama zamanla herşey değişiyor merak etme alışır alışır.........

aynen yaa bencede şakkıdı

ya kıza öneriyosunuzda erkekte kıl tüyde çirkin kızlar ya..yani fazlası..

sırtında,ayağının her santimetrekaresinde,belde tüy fışkıran erkekler..benim hiç hoşuma gitmiyo..erkek yani lazer ağdada yaptıramazsınki adama..

sevgiline şunu söyle,tencere dibin kara,seninki benden kara :):)

kaydirigubbakcemile
O da fazla kıllıymış.Zaten sen heralde bayan olarak gereğini yapıyosundur.Onunkinin çaresi de yok(ağda gibi meselakaydirigubbakcemile3) epilasyondan başka.Sözlün de bahane aramasın yani.Sen de de ki gel beraber lazer merkezine gidelim canım,grup indirimi yaparlar..Derdi mi bitmiş de senin kıllarına takmış??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…