Dün sözlüm canımı çok sıktı. Kötüyüm......

Valla ya ben de şimdi inceledim bu konuyu

Hangibirine yetişeceğimi şaşırdım gari

eeh be. yorumlara bak ahali iyice kendii aşmış tebrik ediyorum! az önce yazdığım yorum netten dolayı gitmeyeydi daha da sert bir yorum görecektiniz burada, ama tekrar yazıyorum!

kelam bacı, ben de tüylüyüm. bıyığım var, kolum var, göbeğim var, sırtta var. almıyorum genital kolaltı ve bacak dışındakini. ölmedim hala sağım. bunlar dışındakini de almayı düşünmüyorum. burdaki tüysüz ablalar "avvv ben hiç sevmem yıvranç, kesin aldırırdım olsa" demişler de, buyursunlar kendilerine bedava ağda seansı yapıyorum.benneyaptımki sırta kola göbeğe. hani tüyleri yok nasılsa acımaz benneyaptımki başkalarına ne güzel akıllar veriyosunuz, tuzunuz kuru tabi. yalnız bilmediğiniz bişi var, o tüylerden görünmese de sizde de var. hepimizde 6 milyon tüy var, kimisi görünüyo kimi görünmüyo. her neyse, sorun tüy sayısı değil zaten, sizin bu patavatsız yorumlarınız!

görmeyeli cidden boyut atlamış site sakinleri! eskiden böyle yorumlar yapmadan önce daha çok empati yapılırdı, şimdiyse "ayy benim de hiç sorunum yok ama olsa kesssin"" ehh aldırırdın. söyletiyosunuz adamı. sırta ağda mı yapılır ya? keçe değil bu insan derisi!!! e tabi sizin olmayınca sölemesi kolay. kaynana topiclerinde "ayy seninki kötüymüş ama benimki çok iyi ayyy:))))))" yapanlardan zerre farkınız yok. ayıp be.

kelam bacı beni dinle az.
bu sitedeki kimsenin ben dahil ipiyle kuyuya inme. kendin düşün kararını ver, ne gerekiyosa onu yap.

ha, şunu demeden geçemeyeceğim. bu sorun yüzünden ayrılan bi tanıdığım var. kız trafik kazası geçirdi ve sargılar içindeyken nişanlısından duyduğu söz "aaa kolların ne kadar kıllıymış". kızın verdiği cevap "sen bu kıllardan bir tanesini yaratabilir misin de Allahın yarattığını küçümsüyorsun?"

bence ötesi yok. ayrıldı sonunda ama ben olsam ben de katlanamazdım. tüylü olup da sevilen kadın da çok. erkeklerde bu tüy iğrenme olayının sadece şımarıklıktan ibaret olduğunu düşünüyorum, öyle olsa zaten kadında tüy olmazdı. (kozmoza sorun o bile öle der)

kadın meta değildir diye bağırıyoruz bi yandan, bi yandan "ay erkek tüy görmesin soğur" yok öle yağma! bu nasıl çelişki ya? insanlığınız için sevilmediniz mi siz hiç hayatta? hep mi tüysüz bedenleriniz arzulandı, bedeninizden başka kadınlığınız yok mu sizin!!! bedenden başka kadınlık bilmiyor musunuz!

yazık!

ben bacaklarıma lazer yaptırırken bir kadın da kocasını getirmişti valla...
hatta kendisi korkuyormuş yaptırmaya kocasına soruyordu canın acıdı mı diye kaydirigubbakcemile3

..................................

Son düzenleme:
öfff nasıl bişey bu yaa tüylüyüm napıcaz şimdi bırakcak mısın beni desydin. askerde düşünmeye çok fırsatı oluyor heralde.

lazer kesin çözüm hemen başla eğer rahatsız oluyorsan.

sende "ben seni kırmamak için öyle söyledim ..madem sen tiksindiğini kırılacağımı düşünmeden açıkça söyledin o zaman bende söyleyim iğrenirim tiksinirim ..aynı yatağa giremeyiz birlikte yolunalım" dersin

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

arkadaşım memlekette doktords var lazerde var ağdada var en kötüsü jilet var yahu

oooo neler var neler ne tüylü insanlar görüyoruz hiiç kafana takma canım benim.gidersin lazere ooohh paşalar gibi.neden bu kadar takmış kafasına anlamadım:ecrin_bebek:

şunuda demeden geçemicem bende çok kıllıyım.kaşım.bıyığım.göbeğim.bacakalrım koltuk altımpopomda hafif var.ama hiçte kolay değil almak.göbeğimdeki tüyler için iğneli epilasyon yaptırıyorum ve evliyimde.düğün zamanı göbeğimde tüyler vardı rahatsız oldum dedimki alıyim bari şimdi balayına gidicez kötü görünmesn dedim.ağdayla aldım ama gelin o acıyı bi bana sorun.Demesi kadar yapmasıda kolay olsa.bazen tüysüz olan bayanlara özeniyorum ama isyan etmiyorum çünkü rabbim böle yaratmış vardır bundada bi kelam....

kadınlarda tuyun olmadıgınımı sanıyor yoksa oyle gezebilceginimi dusunuyor..agda var neticede her ay kadınlar uyguluyor bunu anlamadım ben niye sorun yaptınki

sanırım konu sahibinin sözlüsü şu malum filmdeki bayanları görmüş herhalde konu sahibinide öle hayal ediyodur ohaoldumsmile şu filmelri kaldırsınlar yaa milletin yuvasını yıkıolar sonrada kocişlerimiz hayal kırıklığına uğruyo sonra uğraş durrr

tüyde sorun mu akannehirlazer var gidemedin ağda yap o da olmadı epilasyon makinası al
daha büyük bi sorun var sözlün kılı sevmiyor kendisi kıllı sende de var
doğacak bebeğinizde de muhtemelen olur :1closedeyeszamn çocuğundanda mı tiksinecek klava:klava:
ben bakımımı yaparım kokularımı sıkarım temizde giyerim eline fırsat vermem insanlık hali evlilikte nelerle karşılaşıyoruz neler görüyoruz :1shok::1shok:kılı tüyü kafana takma

hakkaten yaa,beren saat hülya avşar beyonce lady gaga bıyık bıraksın,bu erkekler direk tüylü kız fantezisi kurar bu seferde kaş bıyık bırak diye diretirlerkaydirigubbakcemile3

ne güzel bi aralar kalın kaş modaydı herkes ibrahim tatlıses gibi geziyoduboshayallersmile

Diyelim ki evlendiniz..

Hayat bu, ne olacağı belli olmaz, hasalığı vs. var..

O zaman ne yapacak sözlünüz?
.............................................................................
Kimi insanlar var engellilerle evli olan..
Onlarla evlenilmesin mi?
..............................................................................

Çok şaşırtıcı...

Bugün iki kıla, tüye takılan yarın çok önemli sorunlar karşısında ne yapar Allah bilir....

arkadaşım istenemdik yerlerinde tüy çıkma gibi bir durum varsa dr a git ve hormonlarına baktır bu zor bir durum doğurabilir... yani ben pko hastasıyım bu hastalığın en büyük getirisi budur... ve şimdi çocuğum olmadı 4 yıldır... dikkat et tüy deyip geçme çok şeyin işareti olabilir..

Neden öyle diyorsunuz arkadaşlar?
Kelamın sözlüsü kılsız tüysüz bal dök yala misali cillop, üstüne üstlük Selma Hayek göğüslü, ince belli çay bardağı belli, Jennifer Lopez popolu biri olarak görmek istiyor.
Hani kadın öyle olmalı ya!
İlla onların fantezi dünyasına hitap etmeli kadın dediğin!!!
Her şeyi kadından bekle tabii...
Oh...
kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…