Ozaman kafaya takacak birşey yok. Rezil falanda olmadın.Bak şimdi ben tanışmak istemedim o oradaydı tanıştık sevgili olma amacıyla değil yani
Bunda rezil olacak bişey yok zatenOzaman kafaya takacak birşey yok. Rezil falanda olmadın.
ee bacım konuyu niye açtın çekirdek eşliğinde dedikodu yapalım diye mi? hey allahımBunda rezil olacak bişey yok zaten
kuzenimde bana kızdı rezil ettin diye bunda rezil olacak birşey var mı sizce bir erkeğin bunu bilmesi rezil bir durum mu?
Ee neyi soruyordun ozaman? Rezil olcak birşey yok diyende sensin, soranda sen..Bunda rezil olacak bişey yok zaten
Değilmi ?ee bacım konuyu niye açtın çekirdek eşliğinde dedikodu yapalım diye mi? hey allahım
Polise vermeden vazgecmezler adı üstünde sapık!!!Vazgeçer diy şikayet etmedim
Engelledim farklı numaralardan ulaştıİki sene bir rahatsızlık sürmez, baya istemişsiniz siz rahatsız edilmeyi, yerinizi bilmiyo ee napıyo arıyo mesaj falan, engellemek diye birşey var kurtulamadınız mı no değiştirirdiniz, şikayet ederdiniz, saçma geldi bana
Numaranı değiştirebilirdin 2 koca seneden bahsediyosunEngelledim farklı numaralardan ulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?