Tam olarak ne yaptirdinizbenım 2 gun sonra 1 ay oluyor korseden bunaldığım ıcın daha az takıyorum umarım olumsuz bısı olmaz.sımıtlerım harıc çokta bayılmıyorum suankı halıme normalmiiiiiiii
Bence de temmuz ayı korse kullanmak İçin de çok uygun bir ay değil en doğru zaman şubat en geç mart ayı.. yaklaşık 1 ay önce vaser yaptırdım ve ertesi gün ayağa kalkıp dışarı çıkmak İçin çok erken özellikle çoklu bölge yaptıracaksanız.. her ne kadar kanama çok az oluyor vaserda dense de çoklu bölgelerde işlem sonrası hemoglobin düşüyor ve halsiz kalıyorsunuz zaten ilk üç gün çok şiddetli ağrı oluyor hem halsizlik tansiyon düşüklüğü üstüne ağrılar olunca iyi ki işleminiz ertelenmiş diyorumMerhaba arkadaslar, oncelikle gecmis olsun. Ben de pazar gunu geciricem bu operasyonu belden asagisi icin sadece. Yalniz pazartesi gunu 15.30da vize randevum var, ozel aracla gidip donsem problem olur mu sizce? Oradaki isim en fazla 30 dk surer. Babam goturup getirir. Mutlaka gitmem lazim, ama siz kalkamiyorum falan yazinca korktum.ilk gun en zorudur tabii ama, cok cok onemli bisey icin bile kalkamicak, azicik yuruyemeyecek durumda mi olunuyo??
evet farkli seyler canim.lazer sikilasmada bi tik daha etkilivaser lipo ve lazer lipo farkli seylermi bende dr buldm yakinda lazer lipo olacam
merhaba amrliyat tarihim yine degisti. Haziran basi olcam kizlar,bu sefer de 8 gun sonra ucusum var.ama elimde bavul mavul olmayacak.sadece toplam 5-6 saatlik bi yol olcak,ucak bos olursa rica edicem 2 koltuk bos bacak uzatmak icin.Bence de temmuz ayı korse kullanmak İçin de çok uygun bir ay değil en doğru zaman şubat en geç mart ayı.. yaklaşık 1 ay önce vaser yaptırdım ve ertesi gün ayağa kalkıp dışarı çıkmak İçin çok erken özellikle çoklu bölge yaptıracaksanız.. her ne kadar kanama çok az oluyor vaserda dense de çoklu bölgelerde işlem sonrası hemoglobin düşüyor ve halsiz kalıyorsunuz zaten ilk üç gün çok şiddetli ağrı oluyor hem halsizlik tansiyon düşüklüğü üstüne ağrılar olunca iyi ki işleminiz ertelenmiş diyorum
merhaba gecmis olsun, ayni gun operasyon olmusuz. Siz de varis corabi giyiyor musinuz? Giyiyosaniz corabinizin kutusunda ccl2(orta basinc oluyo bu) mi yoksa ccl3 mu yaziyor? 10. Gun ben hala geceleri ayaktopugu ve bilek sancisindan uyuyamiyorum. Corap sayesinde odem simdiden bitti allaha sukur ama corap hala cok can yakiyor. Sizde de ayni durum var mi merak ettim.merhaba arkadaşlar, 10 gün önce arkadaşımla gittik bu vaser lipo ile yağlarımızı aldırdık.
sorularınız varsa sorabilirsiniz. sanırım birisi yolculuğu sormuştu, ameliyattan tam 6 gün sonra uçakla 3 saat seyahat ettik, arkadaşım çok şişti bana bi şey olmadı.
sanırım akıntılara ve bünyeye çok bağlı bi durum bu. bende akıntı çoktu morarmadım, arkadaşımın vücudu mosmor oldu ama akıntısı nerdeyse hiç yoktu.
şunu diyebilirim ki baştaki ağrıları bilseydim 50 kez daha düşünürdüm. hiç mızmız değilimdir ama ilk 2 3 gün yataktan kalkarken kaç kere gözlerimden istemsizce yaşlar süzüldü allah biliyor.
kesinlikle refahatçisiz kalmayın derim. heleki ilk 3 gün çok zorlanıyorsunuz.
merhaba gecmis olsun, ayni gun operasyon olmusuz. Siz de varis corabi giyiyor musinuz? Giyiyosaniz corabinizin kutusunda ccl2(orta basinc oluyo bu) mi yoksa ccl3 mu yaziyor? 10. Gun ben hala geceleri ayaktopugu ve bilek sancisindan uyuyamiyorum. Corap sayesinde odem simdiden bitti allaha sukur ama corap hala cok can yakiyor. Sizde de ayni durum var mi merak ettim.
cok gecmis olsun tekrardanmerhaba size de geçmiş olsun öncelikle. biz bacaklarımıza bir şey yaptırmadık. ben gıdık, göbek, bel, sırt ve kolumdan ameliyat oldum. arkadaşım da gıdık hariç aynı yerlerden ve ek olarak popoya yağ enjekte ettirdi. yanı üzgünüm ama bu konuda yardımcı olamayacağım
Geçmiş olsun canim.Sanirim artık şunu iyi bilmeliyiz öyle denilen gibi bir gün de hop kalk bi ameliyat değil. Kime ve nekadara yaptırdınız acaba? Şuan durum unuz nasıl değişim var mi? Ben arkadaşınızın operasyonun dan olmayı düşünüyorum yani popoya da yag enjekte si.Goruntuyu merak ediyorum. Bir de kilo ve notlarınızı öğrenebilir miyimmerhaba arkadaşlar, 10 gün önce arkadaşımla gittik bu vaser lipo ile yağlarımızı aldırdık.
sorularınız varsa sorabilirsiniz. sanırım birisi yolculuğu sormuştu, ameliyattan tam 6 gün sonra uçakla 3 saat seyahat ettik, arkadaşım çok şişti bana bi şey olmadı.
sanırım akıntılara ve bünyeye çok bağlı bi durum bu. bende akıntı çoktu morarmadım, arkadaşımın vücudu mosmor oldu ama akıntısı nerdeyse hiç yoktu.
şunu diyebilirim ki baştaki ağrıları bilseydim 50 kez daha düşünürdüm. hiç mızmız değilimdir ama ilk 2 3 gün yataktan kalkarken kaç kere gözlerimden istemsizce yaşlar süzüldü allah biliyor.
kesinlikle refahatçisiz kalmayın derim. heleki ilk 3 gün çok zorlanıyorsunuz.
evet bunu ben de anlamiyorum. Cok basitmis gibi anlatiyolar. Ben bu yuzden ameliyat sonrasi cok kotu hissettim, bu agrilar normal mi ne yaptim ben falan diye.Bir de şunu anlamıyorum mesela burdan zor olduğunu bildiğimiz halde hepimiz gidip yaptırmayı göze alıyoruz. Fakat aradigim yerlerde hatta doktorların sayfalarında neden acı ağrı az gibi lanse ediliyor anlamadim.Yani biraz ağrılı deseler gidip yinee yaptiricaz zaten:)
Cok gecmis olsun sonuc acilara deger umarim nasil bir agri dayanilmiycak kadarmi birde nerde oldunuz hangi yontemle doktorunuz kimdi?Merhaba hanımlar.. ben de 4 temmuzda göbek sırt iç basen dış basen ve diz kapaklarımdan liposuction ameliyatı oldum. Şişliğim ve ağrılarım çok fazla ama benim dezavantajım aynı zamanda burnumdan da et aldırdım sanırım bu yüzden dayanılması iyice zorlaştı. Dilerseniz ben de gelişmeleri gün gün paylaşabilirim
Çok sağolun tabi dayanılmayacak gibi değil benim burun da tamponlu olduğu için nefes alamamak psikolojimi çok bozmuştu. Malatyada oldum ameliyat şimdi de doktorumun kontrolünden çıktım içimi öyle rahatlattı ki şu an çok iyiyim.Doktorun bu kadar ilgili olması da çok rahatlatıyor. Bu sabah da bayağı acım azalmış olarak uyanmıştım zaten. Haftaya hiç ameliyat olmamış gibi olursun dedi. Ben normal liposuction olmuşum öyle dedi doktorum. Lazer değilmişCok gecmis olsun sonuc acilara deger umarim nasil bir agri dayanilmiycak kadarmi birde nerde oldunuz hangi yontemle doktorunuz kimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?