Dün vaser lipo oldum

Bence de temmuz ayı korse kullanmak İçin de çok uygun bir ay değil en doğru zaman şubat en geç mart ayı.. yaklaşık 1 ay önce vaser yaptırdım ve ertesi gün ayağa kalkıp dışarı çıkmak İçin çok erken özellikle çoklu bölge yaptıracaksanız.. her ne kadar kanama çok az oluyor vaserda dense de çoklu bölgelerde işlem sonrası hemoglobin düşüyor ve halsiz kalıyorsunuz zaten ilk üç gün çok şiddetli ağrı oluyor hem halsizlik tansiyon düşüklüğü üstüne ağrılar olunca iyi ki işleminiz ertelenmiş diyorum

Merhabalar suan ki gorunusunuzden memnun musunuz? Pazartesi gunu randevum var ama hala emin degilim. Tavsiye ediyor musunuz?

merhaba amrliyat tarihim yine degisti. Haziran basi olcam kizlar,bu sefer de 8 gun sonra ucusum var.ama elimde bavul mavul olmayacak.sadece toplam 5-6 saatlik bi yol olcak,ucak bos olursa rica edicem 2 koltuk bos bacak uzatmak icin.

Yazin olmama tavsiyelerinize kesinlikle katiliyorum ama ben yurtdisinda yasiyorum ve bulabildigim vakitler ancak boyle oldu.bidaha da zor gelicem turkiyeye uzun sure.

Simdi tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum,benimki tek ve cok basit bi soru, ne olur cevap yazin goruslerinize cok ihtiyacim var. 8 gun sonra 5-6 saatlik(3 saati ucakta) bi yolculugu agri sizi,yurume kapasitesi olarak basarabilir miyim sizce? Ameliyatin gununu 1.gun dersek 9.gun oluyo. Havalimanina ozel aracla arka koltukta uzanarak gidicem, yine iner inmez esimle ozel aracla donucem. Bitek ucak ve havalimani,pasaport kontrollerinde ayakta kalmalar olcak arada. Simdiden tesekkurler cevaplariniza.

Doktor 4.gunden sonra ucarsin dedi ama ceken bildigi icin en iyi, sizin cevaplariniz cok degerli benim icin.

Merhaba operasyona sayili gunler kaldi. En gec haftaya sizi bilgilendiriyo olurum. Ben basen dahil komple tum bacak olacagim. Popo dahil degil. Tek korkum demir eksikligim oldugu icin kan degerlerinin dusuk cikmasi ve yine ertelenmesi, ins bu sefer ertelenmez de sizi de bilgilendirmis olurum. Ilk gunden itibaren tek tek her seyi yazarim. Burayi takip eden varsa dualarini eksik etmesin, ameliyat sonucta, korkuyo insan

Selam kizlar, yeni konu actim ordan gun gun yasadiklarimi yaziyorum. Ama sizin tecrubelerinize de ihtiyacim var. Suan 3.gunum topuklarim hala inanilmaz agriyor.hicbir sey umrunda degil, sadecr bu agrilar ne zaman vitiyo soyleseniz bana yeter.kac gun daha cekicrm, psikoloji falan kalmadi.

merhaba arkadaşlar, 10 gün önce arkadaşımla gittik bu vaser lipo ile yağlarımızı aldırdık.
sorularınız varsa sorabilirsiniz. sanırım birisi yolculuğu sormuştu, ameliyattan tam 6 gün sonra uçakla 3 saat seyahat ettik, arkadaşım çok şişti bana bi şey olmadı.
sanırım akıntılara ve bünyeye çok bağlı bi durum bu. bende akıntı çoktu morarmadım, arkadaşımın vücudu mosmor oldu ama akıntısı nerdeyse hiç yoktu.
şunu diyebilirim ki baştaki ağrıları bilseydim 50 kez daha düşünürdüm. hiç mızmız değilimdir ama ilk 2 3 gün yataktan kalkarken kaç kere gözlerimden istemsizce yaşlar süzüldü allah biliyor.
kesinlikle refahatçisiz kalmayın derim. heleki ilk 3 gün çok zorlanıyorsunuz.

merhaba gecmis olsun, ayni gun operasyon olmusuz. Siz de varis corabi giyiyor musinuz? Giyiyosaniz corabinizin kutusunda ccl2(orta basinc oluyo bu) mi yoksa ccl3 mu yaziyor? 10. Gun ben hala geceleri ayaktopugu ve bilek sancisindan uyuyamiyorum. Corap sayesinde odem simdiden bitti allaha sukur ama corap hala cok can yakiyor. Sizde de ayni durum var mi merak ettim.

merhaba size de geçmiş olsun öncelikle. biz bacaklarımıza bir şey yaptırmadık. ben gıdık, göbek, bel, sırt ve kolumdan ameliyat oldum. arkadaşım da gıdık hariç aynı yerlerden ve ek olarak popoya yağ enjekte ettirdi. yanı üzgünüm ama bu konuda yardımcı olamayacağım

cok gecmis olsun tekrardan

Geçmiş olsun canim.Sanirim artık şunu iyi bilmeliyiz öyle denilen gibi bir gün de hop kalk bi ameliyat değil. Kime ve nekadara yaptırdınız acaba? Şuan durum unuz nasıl değişim var mi? Ben arkadaşınızın operasyonun dan olmayı düşünüyorum yani popoya da yag enjekte si.Goruntuyu merak ediyorum. Bir de kilo ve notlarınızı öğrenebilir miyim

Bir de şunu anlamıyorum mesela burdan zor olduğunu bildiğimiz halde hepimiz gidip yaptırmayı göze alıyoruz. Fakat aradigim yerlerde hatta doktorların sayfalarında neden acı ağrı az gibi lanse ediliyor anlamadim.Yani biraz ağrılı deseler gidip yinee yaptiricaz zaten:)

evet bunu ben de anlamiyorum. Cok basitmis gibi anlatiyolar. Ben bu yuzden ameliyat sonrasi cok kotu hissettim, bu agrilar normal mi ne yaptim ben falan diye.

Merhaba hanımlar.. ben de 4 temmuzda göbek sırt iç basen dış basen ve diz kapaklarımdan liposuction ameliyatı oldum. Şişliğim ve ağrılarım çok fazla ama benim dezavantajım aynı zamanda burnumdan da et aldırdım sanırım bu yüzden dayanılması iyice zorlaştı. Dilerseniz ben de gelişmeleri gün gün paylaşabilirim

Cok gecmis olsun sonuc acilara deger umarim nasil bir agri dayanilmiycak kadarmi birde nerde oldunuz hangi yontemle doktorunuz kimdi?

Cok gecmis olsun sonuc acilara deger umarim nasil bir agri dayanilmiycak kadarmi birde nerde oldunuz hangi yontemle doktorunuz kimdi?
Çok sağolun tabi dayanılmayacak gibi değil benim burun da tamponlu olduğu için nefes alamamak psikolojimi çok bozmuştu. Malatyada oldum ameliyat şimdi de doktorumun kontrolünden çıktım içimi öyle rahatlattı ki şu an çok iyiyim.Doktorun bu kadar ilgili olması da çok rahatlatıyor. Bu sabah da bayağı acım azalmış olarak uyanmıştım zaten. Haftaya hiç ameliyat olmamış gibi olursun dedi. Ben normal liposuction olmuşum öyle dedi doktorum. Lazer değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…