Dün vaser lipo oldum

Merhaba Ben 1 hafta önce vaser liposuction yaptırdım karın ve bel bölgesi arkadaşımın önerdiği bir doktorda ve 1 günde karar aldım ve yaptırdım böyle bir uygulamadan haberim bile yoktu arkadaşım karın gerdirme yaptırmıştı bende öğle görünce açıkçası böyle dolaşmak istemedim araştırmadım bile 3 doktorla görüştüm 1 gün içinde ve sonuç olarak arkadaşımın önerdiği doktorda karar kıldım sıkıntılı bir hasta olmama rağmen acısız atlattım diye bilirim tabiki hafif ağrılar oluyor fakat takılan ağrı kesici serumlara tansiyonumu yükseldiği için taktırmama ma rağmen şiddetli ağrılarım olmadı ki ağrı eşeğim çok düşüktür ilk gün deliklerden kanama oluyor hafif sulu sizi korkutmasın tabiki ağrılar oluyor olmuyor değil ama söylendiği gibi çok değil benim 7.günüm yatarken ve kalkarken dikkatli hareket etmemiz gerekiyor ama öğle şiddetli ağrılarım olmadı birde mutlaka yanınızda Güler güzlü refakatçi olmasına özen gösterin benim arkadaşım bunun için biçilmiş kaptandı ve en önemlisi benim böyle hafif ağrısız geçirmemin en büyük sebebi bence doktorum çok yorum okudum ağrıları olanlar olmuş fakat benim normal geçti birde 1 hafta çok ağır İşler yapamazsınız dinlenerek geçirmeniz daha sağlıklı ben

Dr.Altan Yücetaş’a Yaptırdım bence işinde çok ama çok iyi bir doktor gelelim görüntüye şuan tabiki belde incelme var karında azalma ama ödem çok hala tam sonuç belli değil ödemlerin inmesi sanırım 1 ayı buluyormuş şayet ödemle ilgili tecrübesi olan arkadaşlar varsa yazarsa çok memnum olurum bu süreci tam olarak anlamadım daha sonra yine sonuçu sizlerle paylaşırım bu amiliyatı olmak istiyorsanız doktorunuzu iyi seçin derim Altan bey bu konuda çok iyi tavsiye ederim

yaptıralı epey zaman geçti, dikkat etmediğim için kilo aldım ama biçimsiz bi şekilde değilim yine de. çok kiloluysanız karın veya başka bölgelerinizde dalgalanma olmasını istemediğinizi özellikle doktorunuza belirtin.. başta geçecek diye moralinizi yüksek tutuyosunuz ama geçmeyince ve üstüne kilo alınca biraz daha belirginleşiyor. ben pek takmıyorum açıkcası.. ağrıları da unuttum sayılır.. sanırım doğum gibi :) yine yaptırabilirim.. ama bu kez kesinlikle erkek bi doktor tercih ederim benim doktorum çok tatlı bi kadındı ama baya zorlandığını söylemişti.. alınacak litreyi önceden konuşun derim.. benden 3buçuk litre alındı, keşke iki mislisini alsaydı diye çok düşünüyorum.. bu yüzden de yeniden yaptırmaya sıcak bakıyorum..

merhaba ,
beslenmenize dikkat ettinizmi ameliyattan sonra kaç kilo aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…