- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Omurboyubirkan
Belli olmaz mı olmaz valla..
:126:
Olmaz hayatım olmaz geçti artık bizden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmaz mı olmaz valla..
:126:
Olmaz hayatım olmaz geçti artık bizden![]()
Ben bir kez daha okudum açıkçası o tekstil firması çalışanları sizin firma çalışanlarına pek iyi gözle bakmıyorlar bilesin. O adamlarla firma içine girdiklerinde acaba ne dediler bilmiyoruz. Açıkçası o sefil adamlar dayağın en büyüğünü hakkediyor bence bir insan bu derece çıldırabiliyorsa. Allah korusun ya seni yanlız görse mazalllah başına kötü bir şey.
Dayakda yemiş senin yüzünden adamın içinde kötülük varsa ötesini düşenemiyorum.
Abla sende bu ninenin enerjisi varken kaç tane gence taş çıkartırsın.![]()
Kapalılık dayatması ve argo konuşmaları haklı değil de, biri benim arkamdan ters bi hareket yapsa eşim de ağzını burnunu patlatır sen naptın güzel kardeşim o benim karımdı demez. Kimin kocası der ki?? Ne yani şimdi bu beni de mi döveceği anlamına gelir. Hiç öyle düşünmüyorum.
Kapalılık dayatması ve argo konuşmaları haklı değil de, biri benim arkamdan ters bi hareket yapsa eşim de ağzını burnunu patlatır sen naptın güzel kardeşim o benim karımdı demez. Kimin kocası der ki?? Ne yani şimdi bu beni de mi döveceği anlamına gelir. Hiç öyle düşünmüyorum.
Ama kendisinin başka vukuatları da varmış, kız arkadaşına bağıran başka bir adamı da dövmüş falan. Yani herkes haksızlığa uğruyor iğrenç durumlarla karşı karşıya kalıyor ama herkes birbirini dövmüyor :44:
Olayın öncesi ve sonrasına bakacaksın ulytau.
O adamı dövdükten sonra nişanlısına ettiği hakaretler açıklamıyor mu sence öfke kontrolü olmadığını.
Ki daha öncede birini dövmüş bu kızın yanında.
Sen bunca yıldır hiç şahit oldun mu eşinin birini dövdüğüne?
Ben 15 yıldır tanırım eşimi çok sinirlendiğinede şahit oldum doğal olarak , en fazla " defol git karımın yanında beni zıvanadan çıkartma" der sakinleşmeye çalışır.
Belki öncesinde de böyle konuşan biridir. Kimisi konuşmayı bilmez küfürlü konuşur öfkeyle pek alakalı olduğunu düşünmüyorum, benim kaynım da o tarz konuşur eşiyle gerizekalı falan da dediğini duydum ama öfke problemi yok. Şahit olmadım çünkü öyle bi durumla karşılaşmadık, ve diyelim ben işten çıkıyorum iş arkadaşlarımdan biri arkamdan ters bi hareket yapıyor eşim gider hasar bırakacak şekilde döver ondan eminim.
Bu sinirlenince gözü dönen adamların evlenince o sinirle eşlerini de dövdüklerini biliyor musunuz?
Peki sence nasıl adamlardan çıkıyor bu karısını döven adamlar?
Yani belirtisi nedir evlenince karısını dövebilecek potansiyel de bir adamın?
Nişanlıyken dayak yediği halde evlenmiyor kadınlar..( bu benim görüşüm tabii)
Ben bu örneklerden çok gördüğüm için öfke kontrolü olmadığını düşünüyorum.
Adam dövdüğü insandan hıncını hala alaamamış gelip bu kıza bağırıyor, kapanacaksın diye dayatmaya çalışıyor, yani sadece küfürlü konuşmuyor.
Birde soru sormuştum merak ediyorum , eşin senin yanında hiç birini dövdü mü?
Yanında daha öncede 100 kere giydiğim bi pantalon azcık dar kalıplı. Üstümdede kolsuz ama popo kısmı uzun bi bluz![]()
2.5 yıl öncede birini dövmüştü yanımda ama o baktı diye değil. Üsküdarda arabanın benzini bitmişti yolda kalmıştık. Nişanlım o sıra benziciye gitti ben arabada kaldım. Bi adam sokağa giremedi diye bana arabayı çekin dedi ben yok çekemem dedim ods ben binim çekerim demişti. Araba yokuşta duruyodu adam aklı sıra araabayı boşa alıp aşşağ indircekti. Yoldanda otobüsler geçiyodu adam dediği gbi yapsa otobüsler geçemiycek bu ssefer o yğzden adama beklemesini söylemiştim. Adamda baya bagırmıştı bana o sırada nişanlım gelmişti baya adamı dövmüştüo sıra adam bana bagırdı diye dövmesini çok abartmamıştım
[/QU
elın adamının bagırmasını dınlese garıp olurdu ama her onune gelene saldırsa en ufak bıseyde kavga cıkarsa haksız derim
devır gercekten cok degıstı sen ıyı nıyetınle o ıkı cocuga selam verır gecersın ama onlar arkandan terbıyesızce bısey yapmıştır bılemezsın sebebını ogrenmeye çalış
benımde başıma gelıyo, yemın ederım bı keresınde adamın bırı arkamdan at gibi kişnedi şöyle avradım olsun dedıbazı erkekler cok ıgrenc
durduk yere boyle bişey yapmış olamaz bence