• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün yaşadıklarım....

Bence o çocuklardan birisi senin arkandan incelemiş bunun başka açıklaması yok yani
Valla ben de erkek olsam ben de çok sinirlenirdim ama kapanmanı şart koşması saçma olmuş tabi..

Eeee işte bende onu diyorum ya. Şuan inanın başım agrıdan çatlıyo kendimi ifade edememiş olabilirim ama zaten benimde takıldıgım kısım orası. Sanki ben bu yasıma kadar çıplak gezdim kalkmış bana giyinmesini ögretiyo.

Öyle demiyosun ki
Kapanmamanı kabul ederse barışacakmışsın modundasın
Sorun sadece kapanmak değil hadi öfkenin başka sebebi olabilir diyosun da
Bu adam bariz saygısız, bu giyimin bana açık geliyo demek başka şey ... başın açık demek bambaşka şey
Saygı olmayınca sevgi de kalmaz ki siz daha yolun çok başındasınız
Açıkçası şimdiden bu kadar ciddi sinyaller varken evlenmek bile bile lades olur

İstersen çık, sonra sakin kafayla bi oku
Cidden bu adam normal değil tavırları psikopatça
Hadi ordaki çocuğa kızdı diye desek..
Senle nasıl böyle konuşabilir ? Burası çok çok önemli..

Kiskancligi hastalik halini almis. Ayril, kurtul.
Artik evlenince sokaga bile cikarmaz seni, mazallah cikarsan da sokakta oylesine sana bakan adam bile dayak yer:ssz:
Sanki bi tek bunun var nisanlisi, hey Allahim gormemisin nisanlisi olmus hesabi...

Kapanma kısmının konuşarak halledilcek bi durumu yok çünkü bu zamana kadar konuşup halletik sanıyodum

bide şunu eklemek istiyorum sanırım 3,5 yıllık bi birlikteliğiniz var.bana kalırsa ne siz onu nede o sizi bu zamana kadar tanıyamamış

canlı örneğim ben.........

Önemsemiyorum diye bişey demedim. Dediğim şey " adam arkamdan ne hareket yaptı bilmiyorum o yüzden o konu hakkında şuan tam bişey düşünemiyorum" belirsiz şuan o konu benim için.
Bak konu sahibi yukardaki arkadaş bizzat yaşamış.
Senin anlamak istemediğin nokta şiddetin mazur görülemeyeceği.
Şimdi adam senin arkandan bir hareket yaptı ve dayağı haketti diyelim
Evlendiğindede sen kocana karşılık verdiğinde veya annesine cevap verdiğinde dayağı heran hakedebilirsin,bu çok net değil mi?
Adama sinirlenip seni sorumlu tutmadı mı bu olayda?
Nişanlıyken sana vurmaya cesaret edemedi belki,ama evlendiğinde o kadar rahat atarki o tokadı sana aklın şaşar.
Burda hergün okuduğumuz dayak yiyen kadınlar nişaanlıyken dayak yiyipte göre göre mi evlendiler sanıyorsun.
Onlarda en fazla başkasını dövdüğüne şahit olmuşlardır nişanlılarının,evlenince dayak yiyecekleri akıllarına bile gelmemiştir.
bazı şeyler acaba toz pembe mi görünüyor diyorum bazı dönemler
Öyle görünüyor misk.
Aslında bende düşünüyorum şimdi,22 yaşımda bende hayal alemindeydim sanırım.
Gördüğün gerçekleri bile görmezden gelebiliyorsun.

O kısmı karıştırma şimdi.:27: Konu sahibi onu önemsemiyor. Kapanma konusu daha önemli şu an.

Şuan çok kararlı görünsede kapanma meselesini hallederse geri dönmeyi düşünüyor ama yazık edecek kendine.

Öyle demiyosun ki
Kapanmamanı kabul ederse barışacakmışsın modundasın
Sorun sadece kapanmak değil hadi öfkenin başka sebebi olabilir diyosun da
Bu adam bariz saygısız, bu giyimin bana açık geliyo demek başka şey ... başın açık demek bambaşka şey
Saygı olmayınca sevgi de kalmaz ki siz daha yolun çok başındasınız
Açıkçası şimdiden bu kadar ciddi sinyaller varken evlenmek bile bile lades olur

İstersen çık, sonra sakin kafayla bi oku
Cidden bu adam normal değil tavırları psikopatça
Hadi ordaki çocuğa kızdı diye desek..
Senle nasıl böyle konuşabilir ? Burası çok çok önemli..

çek bence bikaç gün sonra farklı şeyler okuyacaz biz bu konu hakkında

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum. Agrı kesici içip duş alıp uzanıcam başım çatladı düşünmekten. Akşam hepinizin yazdıklarını sakin kafayla tekrar okuycam.

Araya reklam giriyorum ,konu sahibi kusura bakma:27:
Çekim,bir sen kaldıydın,hamileymişsin ,hayırlı olsun kuşum.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çok sağ ol Parkun :16: amin inşallah tiroid miroid çelme takıyo bana ama yıkılmadım ayaktayım şükür :1:
Sırada sen varmışsın
Kadiş dedi ben masumum :17:

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum. Agrı kesici içip duş alıp uzanıcam başım çatladı düşünmekten. Akşam hepinizin yazdıklarını sakin kafayla tekrar okuycam.

Tama geçmiş olsun
Ama cidden sakin kafayla birbir oku
Kimsenin nişanlına kastı yok, seni de evladımız gibi kayırmıyoruz netice de
Ama o kadar barizki bazı şeyler
Hiç bir insan evladına böyle psikopatla evlenmesini önermem, daha kötüye gidebilir ama düzelmez.

Kolay gelsin :3:

Çok sağ ol Parkun :16: amin inşallah tiroid miroid çelme takıyo bana ama yıkılmadım ayaktayım şükür :1:
Sırada sen varmışsın
Kadiş dedi ben masumum :17:

sonrada hanım abla....onuda elmik dedi:27:

Töbe diyin.:20::20::20:

Rabbim olmayanlara ve isteyenlere versin inşallah.

Ben bu yaştan sonra çocuk bakamam.

Siznkileri severim burdan:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sana sarfettiği sözler çok çok cirkin...

Ayrıca arkadan ne hareket yapilmissa yapilsin saldirmak mi gerek agzi dili yok mu bu insanin sorunlarini konuşarak cozebileceginden haberi yok ya da...

Ayrıca seni işinden etti ve seninle evlenmeye de kapanman sartiyla lutfeden bir insan?

Yani nereden tutsan elinde kalir bu adam sana gerçek yüzünü göstermiş secim senin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X