- 11 Aralık 2018
- 41.487
- 257.855
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onemli olan iyi makyaj yapmasi mi , ne alaka? Bakın benim derdim kadın gibi hisseden erkek değil. Kinamiyorum onları . Sadece madem erkek gibi hissetmiyorsun makyaj da yapma, tırnak uzatıp oje sürme. İkili oynuyor böyle insanlar
SormaDünya da o kadar çok pislik var ki etkilenecek bunlar en son şey olmali
Bunca senelik edebiyaçıyım, öğrenciden anlarım. Konu sahibi bu görevi yerine getiremez.Sorma
Sokakta bir yerden bir yere gidip gelebilmek bir belaya denk gelmemek bile büyük lüks haline geldi
Konu sahibinin derdi olan konuyu algılayamıyorum bile beynim gerçek sorunlarla meşgul çünkü...
Yaşamaya, evlat getirmeye , hayat kurmaya , bir çocuk yetiştirmeye çalışıyoruz hayatın normal olmasi gereken aşamalarını zorluklarla geçiriyoruz.
"Ve herkesin derdi kendine ağır, gerisinin dili lâl kulağı sağır "
Bu kompozisyon ödevin konu sahibesi çalış gel bakalım dert neymiş nasıl olurmuş
Bende neden yaşamını etkileyecek kadar dert edinmis kendine onu anlayamadim .Sorma
Sokakta bir yerden bir yere gidip gelebilmek bir belaya denk gelmemek bile büyük lüks haline geldi
Konu sahibinin derdi olan konuyu algılayamıyorum bile beynim gerçek sorunlarla meşgul çünkü...
Yaşamaya, evlat getirmeye , hayat kurmaya , bir çocuk yetiştirmeye çalışıyoruz hayatın normal olmasi gereken aşamalarını zorluklarla geçiriyoruz.
"Ve herkesin derdi kendine ağır, gerisinin dili lâl kulağı sağır "
Bu kompozisyon ödevin konu sahibesi çalış gel bakalım dert neymiş nasıl olurmuş
Yaş kaç ,kaç bitti ,gitti, oyuncu değişikliği yap bari ....Onemli olan iyi makyaj yapmasi mi , ne alaka? Bakın benim derdim kadın gibi hisseden erkek değil. Kinamiyorum onları . Sadece madem erkek gibi hissetmiyorsun makyaj da yapma, tırnak uzatıp oje sürme. İkili oynuyor böyle insanlar
Allah askına gidin otede var olus sancinizi yasayin yahttps://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219/https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219
Dünkü makyaj yapan erkekleri görünce hayattan soğudum konuma karşılık o kadar kadın cinayeti işleniyor onlarla ilgili neden yazmiyorsunuz, rahatsız olmuyorsunuz da makyajla uğraşanlarla rahatsız oluyorsunuz diyenler alın size yıllar önce ,2017'de açtığım konu. Evet hassas bir insanım . Anormal olan her durum bende yaşama isteğimi azaltıyor. Lütfen hassasiyetlere saygı duyun siz de !!
Evet erkeklerin silahla , kılıçla, bıçakla ugrasmasindan yeğdir makyajla uğraşması ama ikincisi de normal gelmiyor bana . Konu bu kadar basit. Artık kimse yazmasın . Bir kez daha yazıyorum Benim derdim hissettiği gibi görünmeyen insanlar . Madem kadın gibi hissediyorsun sakal bırakma , erkek gibi görünme . Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!!!
Bunca senelik edebiyaçıyım, öğrenciden anlarım. Konu sahibi bu görevi yerine getiremez.![]()
Bende neden yaşamını etkileyecek kadar dert edinmis kendine onu anlayamadim .
Onemli olan iyi makyaj yapmasi mi , ne alaka? Bakın benim derdim kadın gibi hisseden erkek değil. Kinamiyorum onları . Sadece madem erkek gibi hissetmiyorsun makyaj da yapma, tırnak uzatıp oje sürme. İkili oynuyor böyle insanlar
Onlari görünce Kendini öldürmek istediğinden bahsediyor bu normal mi ?Ben sunu anlamiyorum: bi konudan bahsedince daha beter konular var deniyor.. bunu mu dert ediyorsun diyolar. Yani biseyi dert etmek digerini etmedigin anlamina gelmez.
Yaw onu oylesine soyledi, ciddiye mi aldinizOnlari görünce Kendini öldürmek istediğinden bahsediyor bu normal mi ?
Hayir tabii almadım ama buna söylenecek bir bir cümle degil ne kadar büyütüyorsa kendince olayı ...Yaw onu oylesine soyledi, ciddiye mi aldiniz![]()
Teşekkürler Loya hanımcığım.öğretmenlere saygım sonsuz ailem öğretmen edebiyat öğretmeni var küçük büyük hiç farketmez ellerinizden öpüyorum
⚘
Öğretmenler gününüz de şimdiden kutlu olsun eksik olmayın ⚘⚘⚘
Konu sahibesine gelirsem de
"Yarını iyileştirmenin ilk yolu ; bugün neyi yanlış yaptığını bilmektir."
Belki ... bir umut ... be öğretmenim![]()
bu kadar beter gordugun seyın daha beterı var takılacaksan daha beterlerıne takıl deyısımız aslında cok da yerınde bır onerıBen sunu anlamiyorum: bi konudan bahsedince daha beter konular var deniyor.. bunu mu dert ediyorsun diyolar. Yani biseyi dert etmek digerini etmedigin anlamina gelmez.