Dünkü makyaj yapan erkek konumun devamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir tabii almadım ama buna söylenecek bir bir cümle degil ne kadar büyütüyorsa kendince olayı ...
Topsumdal birseyi ele almak istemis yazmis.. yani nette yorumlardada goruyoruz mesela..kadinlar yaziyor: kizlar vatan bize emenat filan..malum
Erkekler kadinlasiyorsa, kadinlarda erkeklesiyor.. boylece toplum
Olarak bir yozlasma yasiyor muyuz? Yasiyoruz..yani boyle birseyi dert etmesi konusmak istemesi benim tuhafima gitmiyor… kendimi
Oldururum filan evet abarti seyler ama
Zaten ciddi olmadigi icin sorun yok.

Bu arada ben de homofobik bir insan sayılırım bence. Özellikle amerikada falan çocukların da meydana çıkarılması bu işlerde beni çok tiksindirdi. Trans çocuklar falan. Losangelesta yürüyüşte 7 yaşındaki bebenin liderlik etmesi. Bana artık çocuk istismarı gibi gelmeye başladı bu konular. Ama kalkıp kerimcan a da sinirlenmem ancak eğlenirim 😂

Çocuğum olursa da üzülürüm yani. Ne yalan söyleyeyim şimdi. Hele böyle bir ülkede. Ama kalkıp da milletin sürdüğü ruju kendime mi dert edicem ya.
+1Bende öyle

Dediğiniz gibi bunu bende dert edinemiyorum ...

bu kadar beter gordugun seyın daha beterı var takılacaksan daha beterlerıne takıl deyısımız aslında cok da yerınde bır onerı
kendısıne dıgerlerını dert etmıyorsun demedık ama erkegın ruj surmesıne gelene kadar daha cok buyuk dertler var dedık sen duyarsızsın demek degıl bu ....
once kendısı kendı hayatına baksın mesela
oncekı actıgı konular cıktı ortaya
O zaman bdv bolumundede oyle.. her zaman daha beter durumlarda var.. kisisel
Sorunlar icinde gecerli o zaman.
Ya birini dert etmesi digerini etmedigi anlamina gelmez. Ha bana gore konusmaktan zararda gelmez.

Onceki konularini bilmiyorum ama..

Topsumdal birseyi ele almak istemis yazmis.. yani nette yorumlardada goruyoruz mesela..kadinlar yaziyor: kizlar vatan bize emenat filan..malum
Erkekler kadinlasiyorsa, kadinlarda erkeklesiyor.. boylece toplum
Olarak bir yozlasma yasiyor muyuz? Yasiyoruz..yani boyle birseyi dert etmesi konusmak istemesi benim tuhafima gitmiyor… kendimi
Oldururum filan evet abarti seyler ama
Zaten ciddi olmadigi icin sorun yok.
Ben konu sahibi haklı haksız birsey demedim

Benim ne görüşte olduğumu da bilemezsiniz

Ben sadece daha da yoğun yaşanacak daha fazla dikkat çekilmesi gereken daha başka konular var demek istedim.

Aşağıda tanımını verdiğim cinsel yönelimleri okuyun da saçmaladığınız konu hakkında azıcık bilginiz olsun bari. S sebbo sen de oku şekerim.

Okursanız anlarsınız belki neden cinsiyet değiştirmeyip makyaj yaptıklarını.

Heteroseksüel: Duygusal ve/veya cinsel olarak karşı cinse ilgi duyan kadın veya erkektir.

Homoseksüel (Eşcinsel): Duygusal ve/veya cinsel olarak kendi cinsine ilgi duyan kadın veya erkektir.

Lezbiyen: Kadın homoseksüel veya duygusal ve/veya cinsel olarak kendi cinsine ilgi duyan kadındır.

Gey: Erkek homoseksüel veya duygusal ve/veya cinsel olarak kendi cinsine ilgi duyan erkektir.

Biseksüel: Duygusal ve/veya cinsel olarak her iki cinse de ilgi duyan kadın veya erkektir.

Aseksüel: Cinselliğe ilgisiz veya isteksiz olan kişidir.

Transgender: Türkçedeki travesti ve transseksüel tanımlamalarının her ikisini de kapsayan İngilizce terim.

Transseksüel: Duygusal ve/veya cinsel olarak kendisini karşı cinse ait hisseden, karşı cinse benzeme isteği duyan veya karşı cinsten biriymiş gibi hisseden kişidir.

Travesti (Travstizm): Cinsel haz almak için karşı cinsin kıyafetlerini giyen kişi anlamında, genellikle erkekler için kullanılır. Bir cinsel yönelim değildir, travesti kişi herhangi bir cinsel yönelime sahip olabilir. Bu nedenle genellikle eşcinsellikle karıştırılır ancak travestiler heteroseksüel veya homoseksüel olabilirler.

CD (CrossDresser): Karşı cins ile özdeşleşmiş kıyafetleri giyen kimsedir ve çoğunlukla heteroseksüel olan kişilerdir. Kadın ise erkek kıyafetleri, erkek ise kadın kıyafetleri giyen kimsedir. Kavram, kıyafetlerin yanı sıra, karşı cins ile özdeşleşmiş aksesuarları; saç, sakal, bıyık, kaş modellerini ve makyajı da kapsar. Crossdresser kimseler bunu cinsel yönelimlerinin bir sonucu olarak yapabilecekleri gibi; kimliklerini gizlemek, herhangi bir sanat gösterisinde yer almak ya da cinsel bir fetiş olarak da yapabilirler. Crossdresser'in illa erkek olması şart değildir, kadın crossdresser'larda vardır. Ayrıca her crossdresser'in transeksüellikle ilgilisi olmadığı gibi her crossdresser'da gay veya lezbiyen değildir. Kavram İngilizce cross (karşı) ve dress (giyinmek) sözcüklerinden oluşur. İngilizcede ilk olarak, 1911 yılında, Almanca transvestite kelimesine karşılık olarak oluşturulmuştur. Crossdresser sadece giyim yönünden kadını taklit eder, travesti ise cinsel bağlamda da kadını taklit eder, aralarında pek fark yok gibidir ama travestiler cinselliğe daha yatkınlar, CD’ler ise kendilerini kadın yerine koyarak tatmin ederler.

Drag Queen: Abartılı kadın kıyafetleri giyen ve bilinçli olarak bir kadın karikatürü gibi davranan erkektir. Queen sözcüğü İngilizcede eşcinsel erkek anlamına da gelir ve drag queenler genellikle eşcinsel erkeklerdir.

Queer: Heteroseksüellik dışındaki cinsel yönelimleri kapsayan genel terimdir. “Sorgulayan, henüz karar vermemiş, emin olmayan” anlamında kullanılan Questioning kelimesinden gelir.

Ally: Yanında olan, müttefik anlamına gelir. LGBTİQ olmayan ama bu bireyleri destekleyen, onların mücadelesine katılmak isteyen bireyler Ally olarak adlandırılır.

Bu arada ben de homofobik bir insan sayılırım bence. Özellikle amerikada falan çocukların da meydana çıkarılması bu işlerde beni çok tiksindirdi. Trans çocuklar falan. Losangelesta yürüyüşte 7 yaşındaki bebenin liderlik etmesi. Bana artık çocuk istismarı gibi gelmeye başladı bu konular. Ama kalkıp kerimcan a da sinirlenmem ancak eğlenirim 😂

Çocuğum olursa da üzülürüm yani. Ne yalan söyleyeyim şimdi. Hele böyle bir ülkede. Ama kalkıp da milletin sürdüğü ruju kendime mi dert edicem ya.
ya bende mesela escınsel ılıskılerı sempatık bulmuyorum benım normlarıma uymuyor ama bu kımı ılgılendırır benım dusumcem benı bıle ılgılendırmez :KK70:

kımın kımı opmek ıstedıgı de benı ılgılendırmıyor bana ne deyıp gecıyorum konu sahıbı ölmek ıstıyormus cok abartı ya cok ...
bır erkek bır erkegı optu dıye veya ruj surdu dıye kalp krızı gecırmelere kalkmıyorum bu yuzden olmeyı dusunmuyorum
hatta bırının bırını vahsıce öldurmesındense erkekler bırbırıne makyaj yapıp bırbırlerını opsunler tercıh ederım

Haklisin bence.. kucuck cocuklari o tarz giydirmek birseylere onculuk yaptirmak o cocugun hakkina saldiridir bence. Kaldiki sen cinsiyetine gore giydir cikar cocugu ilerde baska bir secimi
Olacaksa zaten kimse mani olamaz.

Siz erkeklerin makyajını dert edineceğinize erkek arkadaşınızın yakın arkadaşına hallenmemeye çalışın. Bu da sizin konunuz :işsiz:Bir erkeği kıskandırmak ve sonuçları
Biz ne ara sevgilinin yakın arkadaşından hoşlanmayı kanıksar olduk? Bunu normalleştirmiş, gelip burada anlatıyor bir de. Bu resmen ahlaki çöküştür. Allahım al beni yanına yaşamak istemiyorumahsjjajsjs

Ben konu sahibi haklı haksız birsey demedim

Benim ne görüşte olduğumu da bilemezsiniz

Ben sadece daha da yoğun yaşanacak daha fazla dikkat çekilmesi gereken daha başka konular var demek istedim.
Ee yani? Seni tanimam gerekmiyor zaten, yorumuma yorum yaptin bende cevap verdim. Daha buyuk dertler var diye o zaman kimse hic birseyi konusmasin. Icinden gelmis
Konusmak istemis, ben yadirgamam boyle seyleri. Konusmamaktan iyidir

O zaman bdv bolumundede oyle.. her zaman daha beter durumlarda var.. kisisel
Sorunlar icinde gecerli o zaman.
Ya birini dert etmesi digerini etmedigi anlamina gelmez. Ha bana gore konusmaktan zararda gelmez.

Onceki konularini bilmiyorum ama..
zaten onlara da oyle dıyoruz
kayınvalıdem dogum gunumu kutlamayı unuttu dıye konu acana da allah askına bu da dert mı bellıkı sen hayatında hıc sorun yasamamıssın bak mıllet kayınvalıdesıyle ne sorunlar yasıyor dıyoruz
o da haklısınız o acıdan dusunememıstım deyıp tesekkur edıyor anlıyor ve sakinlesıyor
ya da allah belanızı versın ne bıcım sıte deyıp gıdıyor . ya da konu sahıbı gıbı davranıyor

konu sahıbı konusmuyor kı nefret edıyorum dıyor ölmek ıstıyorum dıyor yok olsunlar ıstıyor . bu tehlıkelı . ustelık kendısı ya gorundugun gıbı ol ya da oldugun gıbı gorun derken etık davranıslar sergılemıyor ılıskılerıyle ılgılı

Ee yani? Seni tanimam gerekmiyor zaten, yorumuma yorum yaptin bende cevap verdim. Daha buyuk dertler var diye o zaman kimse hic birseyi konusmasin. Icinden gelmis
Konuşmaktan çok daha ileriye gidiyor. Bayağı nefret kusuyor kadın. Dün ondan rahatsız oldular zaten. Nefret söylemleri ne zamandan beri normal oldu?

Teşekkürler...

Konuşmaktan çok daha ileriye gidiyor. Bayağı nefret kusuyor kadın. Dün ondan rahatsız oldular zaten. Nefret söylemleri ne zamandan beri normal oldu?
Yani tuhaf bir durum varsa.. sikayet edersin munis
Cimbiziyla halleder zaten merak etmeyin😐😂

İlk konusunda dedi. Hayattan soğuyormuş hanım, bunları görünce. :deli:
Yapan yapsın bananeeee

Onlar yüzünden hayattan soguyamam kaldı ki aldatma şiddet vs varken ülkemizde makyaj yapan erkek bana göre daha masum kalıyor en azından kendine zararı var

Yani tuhaf bir durum varsa.. sikayet edersin munis
Cimbiziyla halleder zaten merak etmeyin😐😂
Dün konu kapatıldı, bugün sabahın köründe yine açmış, bakın. Kaldığı yerden hiç ama hiç sapmadan devam ediyor kadın.
İşin kötüsü bu nefretin de bir sonu yok. Bugün birileri yok olsun istersin, öteki gün diğerlerine gelir sıra. Ama öyle ama böyle günün birinde işin ucu size de dokunur. Bunun taraf olmayla ilgisi yok.

zaten onlara da oyle dıyoruz
kayınvalıdem dogum gunumu kutlamayı unuttu dıye konu acana da allah askına bu da dert mı bellıkı sen hayatında hıc sorun yasamamıssın bak mıllet kayınvalıdesıyle ne sorunlar yasıyor dıyoruz
o da haklısınız o acıdan dusunememıstım deyıp tesekkur edıyor anlıyor ve sakinlesıyor
ya da allah belanızı versın ne bıcım sıte deyıp gıdıyor . ya da konu sahıbı gıbı davranıyor

konu sahıbı konusmuyor kı nefret edıyorum dıyor ölmek ıstıyorum dıyor yok olsunlar ıstıyor . bu tehlıkelı . ustelık kendısı ya gorundugun gıbı ol ya da oldugun gıbı gorun derken etık davranıslar sergılemıyor ılıskılerıyle ılgılı
Peki buraya yazmak icin sorunun ne olmasi gerekiyor tam olarak😐 o an kv sini dert etmis yazmis.. yazsin gecsin tuhaf gormuyorum ben bunu.. tuhaf birsey varsa ya da tehlike arz edecek birsey varsa sikayet edin zaten banlanir. Ama bak konu sahibi yine konu acmis demek ki site yonetiminin yadirgadigi bir durum
Yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X